עבור לתוכן

קצת הסברים בשפה פשוטה על DUAL CORE

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה אומר שיש לך מעבד D930, יש לי גם אחד כזה אחלה מעבד.

אבל הצלחתי להוציא ממנו עוד 45 אחוזים....

עשית OC?

פורסם

כן

יש לי תרד שלם בפורום אוברקלוקינג

פורסם

באותו קשר, סליחה שאני נדחף..רציתי רק להבהיר את העניין של ה XP וה64 ביט-אם אני קונה עכשיו מעבד AMD כפול ליבה 64BIT אז אכלתי אותה?

שמעתי שיש בעיה עם מערכות ההפעלה של ה64BIT, אז יש פשוט לקנות AMD 32 BIT?

ועד קטנה-האם ה3800 שאומרים על האפקטיביות של המהירות מעבד (בהשוואה למגהרץ כאילו), זה אומר שהוא כאילו מעבד של 3.8? כי שמעתי שהכפול ליבה 3800 שווה ערך ל-3200 חד ליבה?

פורסם

מעבד 64 ביט יכול לעבוד כ32 ביט, אז אתה לא חייב להתקע עם מערכת הפעלה שאתה לא רוצה.

וכפולי הליבה רצים בתדר יותר נמוך, אבל אין חולק שעוצמתם הכללית חזקה הרבה יותר

פורסם

טוב קצת סדר בבלגן

כל הרעיון שמסתובב מאחורי עיבוד יותר ממעבד אחד פשוט יותר ממה שאתם חושבים.

כאשר בונים תוכנה\משחק אנו מנצלים יותר מתארד אחד הכוונה שאנו כבר באופן רגיל אנו מתכנתים תוכנה שמפעילה תארדים אחרים

דוגמאות : ב VB אתה בונה תוכנה שמציגה חלון- אותו חלון יכול להפתח דווקא ב מעבד השני (אין קשר בין שני התארדים)

החלפת מידע היא לא מסונכרנת בין שני התהליכים היתרון שXP ולינוקס מרובה מעבדים יכולים לנצל (2000 חלקי כאשר אין איזון בין שני הליבות ו תארד יכול להפתח באופן רנדומלי בכל אחד המליבות)

כיום כל תוכנה ב פותחת תראד בליבה שהיא עובדת (בגלל הקומפילר)

ניתן לשלט בזה ...

affintixv4.th.jpg

אתה יכול להפעיל כל אפליקציה באיזה ליבה שאתה רוצה.

כאשר הקומפילרים החדשים שמנצלים יתרון של מרובי ליבה היו יותר בוגרים גם FIREFOX יעבוד כל יותר ממליבה אחד

תראד האב יכול לפתוח תראד בליבה בכפיה שלו או לפי צרוכי המערכת !

רשימת הקומפילרים :

http://www.intel.com/cd/software/products/asmo-na/eng/compilers/cwin/279578.htm

פורסם
  • מחבר

כן

יש לי תרד שלם בפורום אוברקלוקינג

קראתי תדיון שלך .. כל הכבוד על האוברקלוק(4.3 :OOO)

אבל זה נראה לי מסובך מדי בשבילי, אני גם מרוצה בינתיים מהביצועים של המחשב אז אין טעם לבינתיים(60-70FPS בBF2 עם הכול על HIGH כולל פילטרים עד הסוף) ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים