פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים כן הכל אצלי מופעל... ויאללה תן כמה משחקים שאתה רוצה.. אני בטוח כבר ששיחקתי בכולם...הנה כמה שהפעילו אצלי את החזיר:Heroes of might and magic VKnights onlineCivilization IV
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים תגיד על מה אתה מדבר על הדבר העיגולי הזה בצד?חחח הורדתי את זה בהגדרותלא מציק לי ולא כתובוה-provite defence פועל אצליוהכל בסדר גמור ולא מפריע לי בכלל
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים ועוד כמה תוכנות פופולריות:Trillian 3 ProSkypeואולי אפילו ICQ 5 אבל את זה עדיין לא ניסיתי
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים הנה כמה שהפעילו אצלי את החזיר:Heroes of might and magic VKnights onlineCivilization IVNext Time buy in the store or just download normaly version
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים טוב לא אוהב תסיגנון אבל כל משחק FPS/קווסט/סימולטורים שונים שיצאו בשנה האחרונה רצים פה על המערכת עם האנטי ואין לי שום בעיה... עריכה: "Trillian 3 Pro Skype" עובד עם שניהם... האנטי לא צייץ.... מוזר...
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים Next Time buy in the store or just download normaly version Next time, turn on the the antivirus you're using
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים טוב לא אוהב תסיגנון אבל כל משחק FPS/קווסט/סימולטורים שונים שיצאו בשנה האחרונה רצים פה על המערכת עם האנטי ואין לי שום בעיה... עריכה: "Trillian 3 Pro Skype" עובד עם שניהם... האנטי לא צייץ.... מוזר... יכול להיות שמאז שאני ניסיתי הם הוכנסו ל trusted zone ... אוקיי, אבל המשחקים (בעיקר השני, שהוא פחות פופולרי) סביר להניח לא יכנסו לשם, אז הדבר עומד בעינו.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים יכול להיות שמאז שאני ניסיתי הם הוכנסו ל trusted zone ... אוקיי, אבל המשחקים (בעיקר השני, שהוא פחות פופולרי) סביר להניח לא יכנסו לשם, אז הדבר עומד בעינו. אני כגיימר רציני מאוד.... מאז שינוי לתוכנה הזו, התקנתי כ-30 משחקים לפחות... והרבה יותר תוכנות ולא נתקלתי בבעיה אחת. אגב, יש כפתור עריכה. אגב נוסף, נמאס לי מהפוסט הזה שיהיה לך בהצלחה אני לא רואה את המטרה של המשך השיחה\ויכוח\סקר המדובר. ביי ביי...
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר טוב אז רק לידיעה כללית היה לי את AVG Anti-Virus לא ממזמן לפני כמה חודשים ,באמת התלהבתי ממנו בגלל שהוא כזה כליל ולא מציק בכלל ,אז הגיע ה- Kaspersky החדש ניסתי אותו וגליתי כי הוא מגלה דברים ש- AVG Anti-Virus לא מגלה.ה- Kaspersky שלך מיידע על וירוסים בזמן אמת?הוא מיידע על וירוסים ללא צורך בסריקה?הוא גם פיירוול?
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים תגיד על מה אתה מדבר על הדבר העיגולי הזה בצד? חחח הורדתי את זה בהגדרות לא מציק לי ולא כתוב וה-provite defence פועל אצלי והכל בסדר גמור ולא מפריע לי בכלל עיגול? מצטער, אבל לא יודע על מה אתה מדבר אבל מה שכן, גם אם אתה מחליט להישאר עם קספרסקי אתה חייב להדליק את הרג'סטרי מוניטור כי אחרת זה פשוט מסוכן (ואז תנסה את המשחקים אחד אחד 8))
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים ולגבי trillian ו skype סיבה לכך שקספרסקי לא צעק על כך זה בגלל שהורדת את האופצייה להפעלה של התוכנות האלה עם עליית המחשב. כי אחרת הוא פשוט חייב (לפי המנגנון) לשאול אותך האם זה בסדר שתוכנה נכנסת לאיזור זה ברג'יסטרי.אנשים, אין חוכמות! פרוייקטיב דפנס בא עם אי-נוחויות וכרגע, אין מה לעשות אם זה.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים ה- Kaspersky שלך מיידע על וירוסים בזמן אמת? הוא מיידע על וירוסים ללא צורך בסריקה? הוא גם פיירוול? מצטער שאני ככה מתפרץ לשיחה אבל כיום כל אנטיווירוס מודרני מיידע על וירוסים בזמן אמת וגם ללא צורך בסריקה. לאופצייה הזאת קוראים File Antivirus בקספרסקי ו AMON בנוד. ההבדלים בין האנטיוירוסים בימינו כבר מזמן לא מדברים על האופציות האלה אלא על נוחות השימוש, פרואקטיב דפדנס, איכות היוריסטיקה, ואיכות הגרעין בגדול. אני לא ניסיתי את AVG אבל הטסטים לא ממש מצדדים בו. אני אישית ממליץ לך לעבור לתקופת ניסוי ב NOD32 (או כל אנטוירוס מקצועי אחר בשוק)
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים דבר ראשון יש כפתור עריכה , אתה לא צריך לשלוח כולכך הרבה הודעותדבר שני אני לא יודע מה יש לך נגד קרספסקי אבל כל הבעיות שיש לך אצלי פשוט לא מופיעותאצלי הוא עובד חלק נקי וכמו מקצוען.לא מתחרת בשניה שהחלפתי אותו,ד"א אני די שונא את הממשק של נוד ממש לא נוח.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים ה- Kaspersky שלך מיידע על וירוסים בזמן אמת?הוא מיידע על וירוסים ללא צורך בסריקה?הוא גם פיירוול?שאלה א' חיובי. שאלה ב' חיובי.שאלה ג' שלילי. יש את הפירוול של WIN .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.