עבור לתוכן

Anti-Virus

מהו האנטי וירוס הכי נוח,קליל ויעיל (מניסיון) 1,357 הצבעות

1. 1. מהו האנטי וירוס הכי נוח,קליל ויעיל (מניסיון)

• Symantec Norton Antivirus 10
    • Kaspersky Anti-Virus 2006
    • F-secure Anti-Virus 2006
    • Computer Associates Anti-Virus 7
      0
    • AVG Anti-Virus 7.2
    • Panda Software Anti-Virus 2007
      0
    • McFee Anti-Virus 2006
      0
    • NOD32
    • KIS 6

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

Symantec Norton Antivirus 10

נוצר/מיועד לחברות גדולות שמחוברות ברשת

ולכן הוא יותן יעיל ובטיחותי

וגם אם הוא תופס 1GB זיכרון(למרות שאני לא יודע כמה הוא צורך)

זה לא מה שחשוב כמה הוא צורך\שוקל אלה כמה הוא יעיל.

:xyxthumbs:

:lol: כן, אחלה חברה :smile1:

• תגובות 63
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעצבן זאת מילה שמאוד מאפיינת את קספרסקי ולא רק בגלל החזיר :)

לגבי היעילות ניתן להתווכח פה ושם אבל בגדול, מבין שתי מערכות בעלות ביצועים זהים, אני מעדיף את היותר שקטה.

דמיינו לעצמכם מצב שבו אבטחת הבניין שבו אתם עובדים מפריעה את עבודתכם כל שנייה על מנת לשאול כל דבר קטן. הייתי מפטר אותה מייד, גם אם היא אבטחה טובה.

הפעם האחרונה ששמעתי של הקול של החזיר

זה היה שהפסקתי לגלוש באתרי זימה :lol:

מאז לא שמעתי אף פעם.

ותסתכל על דעת הפורום בזמן האחרון בכל המיליון ואחת דיונים שנפתחו כולם אמרו , קרספסקי.

וגם בסקר תסתכל עם אתה מוסיף את ה-kis 6 ל-anti virus זה 21 משתמשים (בגלל שkis6 כולל את האנטי וירוס בחבילה )

ונוד זה 18 משתמשים.

פורסם

הפעם האחרונה ששמעתי של הקול של החזיר

זה היה שהפסקתי לגלוש באתרי זימה :lol:

מאז לא שמעתי אף פעם.

ותסתכל על דעת הפורום בזמן האחרון בכל המיליון ואחת דיונים שנפתחו כולם אמרו , קרספסקי.

וגם בסקר תסתכל עם אתה מוסיף את ה-kis 6 ל-anti virus זה 21 משתמשים (בגלל שkis6 כולל את האנטי וירוס בחבילה )

ונוד זה 18 משתמשים.

אתרי זימה זה טוב :) אבל אתה יודע מה עוד יותר טוב? התקנת משחק (לא משנה איזה - זה עובד כמעט על כולם) תנסה להתקין ותקשיב לחזיר כשהוא ישאל אותך לגבי הרג'יסטרי ואח"כ לגבי גישה לאינטרנט ולפעמים על עוד כמה "פעולות חשודות". אבל עם אתה אוהב לעבוד עם בייבי סיטר - קספרסקי זה בשבילך.

לגבי דעת הפורום (שים לב מה קורה לעמודת הנוד ;)) , אם נוח לך להגרר אחרי העדר (דבר שבכלל לא נכון בפורום הזה, לפי מה שאני רואה) אז בבקשה. אני לעומת זאת מנסה להביא לך עובדות מעשיות לגבי מאפייני כל אחד מהאנטיווירוסים ולהסביר למה על סמך עובדות אלו עדיף ללא ספק לבחור בנוד.

(ודרך אגב, אני עדיין לא מבין למה מופיע KIS ברשימה... KIS זה KAspersky + Firewall .)

פורסם

עוד דיון חסר כל טעם מתי כולם כבר יבינו Kaspersky Anti-Virus 2006Kaspersky Anti-Virus 2006Kaspersky Anti-Virus 2006Kaspersky Anti-Virus 2006Kaspersky Anti-Virus 2006Kaspersky Anti-Virus 2006Kaspersky Anti-Virus 2006Kaspersky Anti-Virus 2006Kaspersky Anti-Virus 2006Kaspersky Anti-Virus 2006Kaspersky Anti-Virus 2006Kaspersky Anti-Virus 2006.

אולי כעת אם לא אז נכנעתי!

פורסם
  • מחבר

זה שכולם משתמשים ב- Kaspersky זה לא אומר שהוא הכי טוב

תגיד לי את כל הדברים שגורמים לו ליהיות יותר טוב מ...

AVG Anti-Virus

או בכללי

פורסם

זה שכולם משתמשים ב- Kaspersky זה לא אומר שהוא הכי טוב

תגיד לי את כל הדברים שגורמים לו ליהיות יותר טוב מ...

AVG Anti-Virus

או בכללי

טוב אז רק לידיעה כללית היה לי את AVG Anti-Virus לא ממזמן לפני כמה חודשים ,באמת התלהבתי ממנו בגלל שהוא כזה כליל ולא מציק בכלל ,אז הגיע ה- Kaspersky החדש ניסתי אותו וגליתי כי הוא מגלה דברים ש- AVG Anti-Virus לא מגלה.

פורסם

טוב אז רק לידיעה כללית היה לי את AVG Anti-Virus לא ממזמן לפני כמה חודשים ,באמת התלהבתי ממנו בגלל שהוא כזה כליל ולא מציק בכלל ,אז הגיע ה- Kaspersky החדש ניסתי אותו וגליתי כי הוא מגלה דברים ש- AVG Anti-Virus לא מגלה.

בדיוק אותו הדבר איתי,

נתחיל מהתחלה התחלה היה לי נורטון והיה לי איזה מיליון וירוסים בבידוד (qurinten )

ואז הסרתי את הקבצים והבידוד ירד, התקנתי AVG והוא לא גילה את הוירוסים

החלפתי ל-karspksy פתאום מצא לי את כל הוירוסים והייתי בשוק,

קרספסקי פשוט ברמה אחת יותר גבוה

אתרי זימה זה טוב :) אבל אתה יודע מה עוד יותר טוב? התקנת משחק (לא משנה איזה - זה עובד כמעט על כולם) תנסה להתקין ותקשיב לחזיר כשהוא ישאל אותך לגבי הרג'יסטרי ואח"כ לגבי גישה לאינטרנט ולפעמים על עוד כמה "פעולות חשודות". אבל עם אתה אוהב לעבוד עם בייבי סיטר - קספרסקי זה בשבילך.

לגבי דעת הפורום (שים לב מה קורה לעמודת הנוד ;)) , אם נוח לך להגרר אחרי העדר (דבר שבכלל לא נכון בפורום הזה, לפי מה שאני רואה) אז בבקשה. אני לעומת זאת מנסה להביא לך עובדות מעשיות לגבי מאפייני כל אחד מהאנטיווירוסים ולהסביר למה על סמך עובדות אלו עדיף ללא ספק לבחור בנוד.

(ודרך אגב, אני עדיין לא מבין למה מופיע KIS ברשימה... KIS זה KAspersky + Firewall .)

בחיים שלי , שהתקנתי משחק קרספסקי לא הפריע לי

וכל שבוע אני עושה סריקה מלאה ולא מגלה לי כלום ..

וגם שאני משחק במשחקי רשת הוא לא שואל אותי ישר בודק רואה שהכל תקין

וומשיך לא מפריע בכלל...

בוא נעשה ככה תתקין קרספסקי לשבוע (גירסא 6 ) ונראה אחרי שבוע, תעשה סקירה של שני התוכנות

ואני אמרתי שיכניסו את -kis 6 ואתה צודק בזה...

פורסם

אני עברתי משימוש בנוד32 (אשר טיפה מתסכל בהתחלה ובהמשך דרכו של השימוש) ועברתי לקספרסקי 6.

עולם אחר!

כבר רשמתי מספר פעמים על כך :-\ ומאוד חבל שהרבה אנשים דוחים את הקספרסקי החדש

נ.ב.

בעניין ההתרעות, אני מתקין משחקים חופשי, בין אם מקוריים ובין אם לא, פעם אחת לא הייתה לי התרעה...

ואני יודע על מה אתה מדבר, זה קרה לי ועזרתי לאחד מהפורום (אנשים בוחרים בהגדרות במגן הרג'יסטרי וזה בכלל לא נחוץ, עובדה: בהגדרות המקוריות אין שימוש בזה, ולכן, כל רגע קופצת לך התרעה)

פורסם

בחיים שלי , שהתקנתי משחק קרספסקי לא הפריע לי

וכל שבוע אני עושה סריקה מלאה ולא מגלה לי כלום ..

וגם שאני משחק במשחקי רשת הוא לא שואל אותי ישר בודק רואה שהכל תקין

וומשיך לא מפריע בכלל...

בוא נעשה ככה תתקין קרספסקי לשבוע (גירסא 6 ) ונראה אחרי שבוע, תעשה סקירה של שני התוכנות

ואני אמרתי שיכניסו את -kis 6 ואתה צודק בזה...

זה העניין! שהיה לי קספרסקי במשך יותר משבוע! (כן כן גרסא 6, 5 הייתה יותר גרועה מכל דבר שקיים בשוק) והוא פשוט לא נתן לי לחיות בשקט! (זה כמובן כשה proective defense היה דלוק, כי אחרת אין בו שום תועלת) והוא צעק על כל משחק או תוכנה שרצתה להירשם לרג'סטרי (כי זה מה שתוכנות עושות) ואני יכול להגיד לך שאני לא היחיד. אז אם אתה לא חווה את החוויה המעצבנת הזאת, אז כנראה כיבית את ה proective defense. ומכיוון שבלעדיו ועם היוריסטיקה המסכנה של קסרסקי, הוא לא שווה כלום, אז חבל על המשאבים שאתה מקצה עבורו :).

אז בוא אתה תעשה טובה ותנסה לשים שבוע NOD ואני חותם לך, שכמו שנשמת לרוחה שעברת לקספרסקי מנורטון, כך תנשום לרווחה אחרי שתעבור לנוד.

פורסם

אז אני אומר לך שאצלי זה לא קורה...

ואני עברתי מנוד לקרפסקי...(והייתי כמה חודשים טובים, לא שבוע) הרבה יותר טוב.

פורסם

אני עברתי משימוש בנוד32 (אשר טיפה מתסכל בהתחלה ובהמשך דרכו של השימוש) ועברתי לקספרסקי 6.

עולם אחר!

כבר רשמתי מספר פעמים על כך :-\ ומאוד חבל שהרבה אנשים דוחים את הקספרסקי החדש

נ.ב.

בעניין ההתרעות, אני מתקין משחקים חופשי, בין אם מקוריים ובין אם לא, פעם אחת לא הייתה לי התרעה...

ואני יודע על מה אתה מדבר, זה קרה לי ועזרתי לאחד מהפורום (אנשים בוחרים בהגדרות במגן הרג'יסטרי וזה בכלל לא נחוץ, עובדה: בהגדרות המקוריות אין שימוש בזה, ולכן, כל רגע קופצת לך התרעה)

אוקיי, אז תן לי להסביר לך מה בעצם כל-כך מיוחד בקספרסקי 6:

יש לו פרואקטיב דפנס! אין את זה לאף אחד אחר, והמודול הזה אמור לעשות את מה שהיוריסטיקה עושה בנוד, לדוגמא, וזה למצוא וירוסים חדשים שאין בבסיס הנתונים.

הפרוייקטיב דפנס עובד ע"י שורה של כללים ל"פעילות חשודה" הכוללת בתוכם גם כלל לכתיבות לרג'סטרי.

הרעיון הכללי אומר שיש מקומות ברג'סטרי שלתוכניות פשוט אין שם מה לחפש, ולכן כל פעם שמתבצעת כתיבה למקומות אלו, הקספרסקי צועק ובצדק (לפי המנגנון הזה)

הבעייה היא, ששכחו לספר על המנגנון הזה לתוכנות פופולריות רבות ולכן אחוז ה false alarms שלו הוא גבוה במיוחד.

אבל זה לא אומר שצריך לכבות את הכלל לסריקת הרג'סטרי! כי אחרת אין לקספרסקי שום דרך לגלות וירוסים חדשים על המחשב שלך! אם אתה עושה את זה, אז עדיף תעבוד בלי אנטיוירוס וזהו! כי כעת אני יכול לכתוב לך וירוס פשוט שירשום את עצמו ל aautorun ונדפקת!

כלומר, בעצם, אין כזה דבר לעבוד אם קספרסקי בלי הרג'סטרי מוניטור כי זה הכח שלו! אבל ביחד עם זה באה גם הפגיעה בנוחות. לעומת זאת, לנוד אין את הבעייה הזאת, מכיוון שנוד מסתמך יותר על היוריסטיקה המעולה (לפי כל המבחנים) שלו. ושאינה דורשת מעקב צמוד אחרי הרג'סטרי כדי לזהות וירוסים חדשים.

בגדול, אני לא בא להגיד שקספרסקי הוא גרוע וזהו.. אני אומר שאם אתה עושה במחשב שלך שימוש משרדי מוגבל - אז קספרסקי זאת אופצייה לא רעה בשבילך אבל אם אתה גם לפעמים מתקין דברים, גולש באינטרנט אז הרבה יותר נוח לעבוד עם נוד וזה בטוח באותה מידה, לפי דעתי.

פורסם

אז אני אומר לך שאצלי זה לא קורה...

ואני עברתי מנוד לקרפסקי...(והייתי כמה חודשים טובים, לא שבוע) הרבה יותר טוב.

תקרא את התגובה האחרונה שלי ותבין שאם זה לא קורא לך זה מאוד מאוד גרוע!

פורסם

תקרא את התגובה האחרונה שלי ותבין שאם זה לא קורא לך זה מאוד מאוד גרוע!

קראתי ו-proective defense אצלי עובד.

פורסם

קראתי ו-proective defense אצלי עובד.

תבדוק טוב טוב אם הרג'סטרי מוניטור דלוק!

ואם כן, אני יכול לתת לך שם של משחק שישנה את דעתך בין רגע :) (אפילו 2 אם אתה רוצה)

פורסם

כן הכל אצלי מופעל... ויאללה תן כמה משחקים שאתה רוצה.. אני בטוח כבר ששיחקתי בכולם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים