פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים שלום!סקר זה נערך עקב שאלות רבות של משתמשים בנושאמטרתו של הסקר להקל על המשתמשים ששאלו את השאלות האלוועל משתמשים שירצו בעתיד לרשום.
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר אני יודע שיש כאלה אבל יש אנשים שמתעצלים לחפשאז זה מופיע להם בדף הראשון
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים תכלס די!דיי עם הדיונים האלהפשוט תסתכל אחורהיש מיליון דיוניםאתה לא צריך לפתוח דיוןד"א אין KIS 6Kasrspsky Internt Secirty 6
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים אנחנו מדברים פה על אנטי וירוסים ולא אל פיירווליםזה גם אנטי וירוס מתוקי.יותר נכון זה הרבה יותר מאנטי וירוס ופייראול - זה הכל
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים תכלס די! דיי עם הדיונים האלה פשוט תסתכל אחורה יש מיליון דיונים אתה לא צריך לפתוח דיון ד"א אין KIS 6 Kasrspsky Internt Secirty 6 .יש... אני איתו... :
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים Kaspersky Anti-Virus 2006 הדעה שלי היא שגם אני חושב שהוא לא מעמיס על המערכת,מועיל וקל לשימוש.. למי שעדיין מתלבט שייקח אותו..
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר לכל משתמשי האנטי וירוסים למיניהםיש לי שאלה אליכם:במה האנטי וירוסים שאתם משתמשים יותר טוב מ-AVG?
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים Kaspersky Anti-Virus 2006 הדעה שלי היא שגם אני חושב שהוא לא מעמיס על המערכת,מועיל וקל לשימוש.. למי שעדיין מתלבט שייקח אותו..
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים מחבר אותו הדבר עם AVG ההיתרון של AVG הוא שהוא מתריע על וירוסים נגיד שאתה נכנס לאתר ויש בו וירוסאו שאתה מוריד משהוא לפני שאתה פותח אותו הוא רושם שיש לך וירוסושני הדברים שאני הכי אוהב אצלו זה שהוא מתריע על וירוסים גם בלי סריקהושהוא נותן למחוק אותם מיידית.וגם יש לו מין ''כלא'' של הוירוסים שלו (שהוא מוצא)
פורסם 2006 באוגוסט 919 שנים כמה טחנו את הנושא הזה .... זה כבר נהיה מעצבן אפילו אני שאני חדש ראיתי לפחות 4 הודעות ככה בשבוע-שבועיים האחרונים.... הם פשוט רוצים להוסיף למספר ההודעות שלהם ואין להם איך אז הם טוחנים עד שכבר לא נשאר מה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.