פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אני יודע שכשמעלים FSB אז אוטומטית מהירות הזיכרונות עולים גםולכן יש להישתמש במחלקיםהאם קימיים לוחות שעושים את זה אוטומטית כלומר משאירים את מיהירות הזכרונותכמו שהיא למרות שמעלים FSB?הסיבה שאני שואל היא שראיתי ב-KSP את ABIT AB9הוא יחסית זול ללוחות שיש היום והוא מאפשר OC מצד שני חפרתי את ה-manualואין שם כלום על על מחלקים או תיזמונים,פשוט כלוםזה נראה לכם הגיוני?
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים בכל לוח אפשר לבחור מחלקים..והייתה כתבה לא ממזמן על לוח של ATI שהיה מתוכנן לאינטל[לא יודע אם הוא יצא בסוף בגלל הקניה של ATI..] עם חילוק לFSB של המעבד ולתדר של הזכרון, ככה שאם אתה מעלה ת'FSB למעבד הזכרון נשאר באותו מצב, הוא לא תלוי בתדר FSB..
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר ניראה לי שהבנתי מה קורה פהhttp://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2789&p=8ציטוטOur preview of the Abit AB9 Pro shows a board with a high level of performance potential provided the production BIOS allows tweaking of the memory settings. Abit ensures us we will have a BIOS with this capability shortly...כנראה שהחוברת לא מעודכנת והם הוסיפו את האופציה מאוחר יותר ל-BIOS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.