עבור לתוכן

האם השמועה נכונה?ATI מורידה את מחירי 1900XT?

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שההבדל יהיה כ"כ גדול... המחיר ירד ב60$ שזה בערך 270 שקל... ככה שבארץ זה בטח ירד ב200-250 שקל...

שזה אומר X1900XT ב1900-2000

• תגובות 53
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הוא עולה 1900 זה מחיר מדהים (ביחס לארץ כמובן).

פורסם

לא נראה לי שההבדל יהיה כ"כ גדול... המחיר ירד ב60$ שזה בערך 270 שקל... ככה שבארץ זה בטח ירד ב200-250 שקל...

שזה אומר X1900XT ב1900-2000

צודק

כל השאר עשו חישוב מוטעה כי הם הכפילו את הדולר וחשבו שככה זה יהיה בארץ ואולי הם הוסיפו כמה מאיות

אבל גם פעם בחו"ל הוא עלה 370$ מה שאומר שבארץ הוא היה אמור לעלות 1628 (בערך: 4.4*370=1628)

אבל כפי שכולנו יודעים אצלי הוא עלה (גם היום) במחירים הכי זולים בין 2160-2400 (וזה עוד בלי לדבר על החנויות היקרניות)

כנראה ימכרו את הכרטיס או ב2000 ש"ח או שבכלל לא יורידו את המחיר (רווח לחנויות)

אולי אבל רק אולי תהיה איזה חנות שתימכור אותו ב 1800-1900 ...

פורסם

שכחת מע"מ??

ושכחת שזה עבר כנראה 2 ידיים מינימום.

873 כפול 1.17 כפול 1.17 = 1195 מינימום

לא משלמים מע"מ פעמיים.

פורסם

אם להגיד את האמת , אני קונה 1900XTגם כי הוא כרטיס חזק באופן קטלני , אבל גם כי טיםה אוברקלוק ייגרוס לו לעבור את אבא שלו , 1900xtx , האמת עיסקה טובה יהייה לקנות אותו עם קרור צד שלישי טוב (ע"ע ) arctic cooling accelro x2 גם בשביל אוברקלוק לXTX אבל גם , ובעיקר , בשביל לגרום לו לעשות פחות רעש ...

פורסם

כולכם לא מסתכלים על התמונה הגדולה!

הירידה החדה ביותר היא של כרטיסי XTX ו1900 CROSSFIRE.

אתם יודעים מה זה אומר? שעכשיו יהיה ניתן לקנות כרטיס CROSSFIRE במקום ב3500 שקל ב2400 שקל. זה אומר שכל מי שבנה על להרכיב מערכת כזאת בעתיד יוכל לעשות זאת עכשיו.

כל מי שיש לו קונרו על לוח 975 שהוא לא יודע מה לעשות איתו, הגיע הזמן לשלוף את המזומנים!.

פורסם

כן אנשים אל תחכו חודשים לכרטיסים הבאים שיעלו שוב מעל 3000

אל תתנו למשחקים כמו crysis לעוור אותכם

ממילא לא כך המשחקים שמתוככנים הם dx10 בכלל והכרטיס הזה פשוט שווה את זה

פורסם

כן אנשים אל תחכו חודשים לכרטיסים הבאים שיעלו שוב מעל 3000

אל תתנו למשחקים כמו crysis לעוור אותכם

ממילא לא כך המשחקים שמתוככנים הם dx10 בכלל והכרטיס הזה פשוט שווה את זה

crysis גם יעבוד על dx9 , זה לא העניין

פשוט יש אנשים שלא מסתפקים במצוין אבל ישן בחודשיים, אלא רוצים את הכי חדש (ולא חסר כאלה אנשים)

משחקים ימשיכו לרוץ בdx9 עוד הרבה הרבה זמן

פורסם

crysis גם יעבוד על dx9 , זה לא העניין

פשוט יש אנשים שלא מסתפקים במצוין אבל ישן בחודשיים, אלא רוצים את הכי חדש (ולא חסר כאלה אנשים)

משחקים ימשיכו לרוץ בdx9 עוד הרבה הרבה זמן

יותר נכון להגיד שלמי שאין אפשרות לרכוש כרטיסים כאלו תמיד אומר שהוא יחכה ליותר טוב...

1900XT הוא כרטיס שיחזיק משחקים עוד כ3-4 שנים, כמו שבעבר ה8500 LE שלי החזיק לי שלוש שנים...

אז די לבלבל את השכל לאנשים בפורום פה!

מי שלא יכול לקנות אז שלא ישלה כאן אנשים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים