פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר בעצם זה 1920X1200 (תוכל לעשות שוב את החישוב עם זה?) איך עשית את החישוב..??ומה הוא מראה?? מקווה שתענו לי על 3 השאלות..
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים 1920*1200 = 2304000פעולת כפל פשוטה, התוצאה מראה כמה פיקסלים מוצגים על המסך.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר ואיך אני יכול לדעת אם הכתב יהיה קטן או גדול?! יש אשפרות לדעת גם בחישוב?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים הוא יהיה בסדר גמור.מסך יותר גדול == שטח תצוגה יותר גדול == רזולוציה גבוהה יותר.הגודל הבסיסי של איקון או טקסט יהיו די זהים אפילו בין מסך "24 ו-"19 אם שניהם נמצאים ברזולוציה הטבעית שלהם.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר וואי תאמין לי הרגעת אותי אחי עכשיו נשאר לי רק לדעת מה אני עשוה במשחקים שלא תומכים בכזאת רזולוציה באפשרויותמה אני אמור לעשות הרי זה לא טוב לשנות מרזולוציה טבעית.. ואם המשחק לא תומך בכזאת רזולוציה גבוהה ברחב אז מה אני עושה?ואיך המחשב במשחקים ואם לא יהיה בכלל מריחות בגלל הMS..אתה יודע אולי מה עדיף למשחקים מסך רגיל או מסך רחב?בסרטים שאני מוריד בDVDRIP אני יראה את הסרט מרוח או מוזר כי הרי זה רחב אז איך יראו בסרטים?!
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אתה בד"כ לא תראה יותר טוב במסך שהוא במילא בעל רזולוציה נמוכה, מול מסך בעל רזולוציה גבוהה שעושה אפסקיילינג מרזולוציה נמוכה.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אם אני לא אשחק על הרזולוציה הטיבעית, אז יהיו לי מריחות?? זה לא קשור לזמן תגובה? 8MS לא אמור להיות מספיק??
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים לא יהיו מריחות! המקסימום שיהיה זה שהמשחק יהיה מתוח על כל המסך, אם הוא לא עובד ברזולוציה הטבעית של המסך.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר כע אבל אם זה יהיה מתוח זה יראה מכוער לכן עדיף להיות על רזולוציה טבעית..מה עדיף למשחקים מסך רחב או מסך רגיל?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים כל המשחקים החדשים יותר יתמכו במסך רחב.תבדוק מידע על המשחקים שאתה מתכנן לשחק ותראה אם הם תומכים במסך רחב
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר אני רוצה לשחק בכל המשחקים החדשים אבל ברור שגם בישנים יותר כמו farcry unreal fifa וכאלה..אז אם הם לא תומכים ב1920X1200 מה אני אמור לעשות?!?!
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אז תקנה מסך רגילאתה מודע לזה שאתה שואל שאלות שלאף אחד אין תשובה אליהם?כל המשחקים החדשים תומכים ברזולוציה של מסך רחב. חלק מהמשחקים היותר ישנים לא תומכים.מה אתה אמור לעשות? אף אחד לא יודע. תעשה את השיקולים שלך.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים כמו שכבר ענו לך באחד מהאלף ואחד ת'ראדים שכבר שאלת שם את זה, למה שהמשחק "לא יתמוך"? המקסימום של המקסימום, אם המשחק לא תומך במסך רחב, אז על רזולוציה רחבה, פשוט התמונה תימתח על כל המסך, זה במקרה הרע, במקרה הטוב, הכל יעבוד בלי בעיות.אין לך מה לדאוג, לא יהיה מצב שהמשחק "לא יעבוד".
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים זה פתרון מפגר לגמרי להשתמש בטלוויזית LCD כמסך ראשיואם ה"ד"ר" או מישהו אחר נפוח מדי מכדי להודות בזה, זה לא משנה את העובדה שזה פתרון טפשי במיוחד ולא יעיל בעלילתתחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.