עבור לתוכן

בקשר לזיכרונות שאתם ממליצים במפרטי מחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סליחה על התגובות המאוחרות יחסית..

אם אין לי בעיה להוציא את הסכום הנוסף בשביל זה, ואני רוכש 2 גי'גה זיכרון, וההאטה היא מינורית, יש סיבה למה לא לקנות?

ובקשר לריסטרט פעם בחודש, גם השגיאות יהיו לא באופן רציף וכשאין שגיאות המהירות היא זהה, לא?

• תגובות 31
  • צפיות 1.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיקת השגיעות של שבב הECC שעל מקל הזכרון היא זו שלוקחת זמן , ועוד זמן עם יש שגיאה אחת או יותר... אבל מצד שני עם יש כסף אז תקנה אין בעיה

תוספת : זוהי ההודעה האחרונה שאני כותב לפניי שאני עוזב את אזור הn00bים ועובר לאזור הwannabie'z

פורסם

אם אין לי בעיה להוציא את הסכום הנוסף בשביל זה, ואני רוכש 2 גי'גה זיכרון, וההאטה היא מינורית, יש סיבה למה לא לקנות?

ובקשר לריסטרט פעם בחודש, גם השגיאות יהיו לא באופן רציף וכשאין שגיאות המהירות היא זהה, לא?

המהירות היא תמיד יותר נמוכה ב ECC ולא רק שיש שגיאה. פשוט צריך להשוות את המידע עם סיביות התיקון ולוודא שהוא בסדר (או לתקן) ורק אז להוציא אותו ל BUS.

אם אין לך בעיה עם הכסף אז אתה יכול לקנות את זה, סטטיסטית מתישהו זה ימנע לך תקיעה של המחשב - אם כי לעניות דעתי זה ממש מיותר ותמיד אפשר למצוא על מה להשקיע עוד כמה מאות שקלים.

פורסם

המהירות היא תמיד יותר נמוכה ב ECC ולא רק שיש שגיאה. פשוט צריך להשוות את המידע עם סיביות התיקון ולוודא שהוא בסדר (או לתקן) ורק אז להוציא אותו ל BUS.

אם אין לך בעיה עם הכסף אז אתה יכול לקנות את זה, סטטיסטית מתישהו זה ימנע לך תקיעה של המחשב - אם כי לעניות דעתי זה ממש מיותר ותמיד אפשר למצוא על מה להשקיע עוד כמה מאות שקלים.

מחזק , אתה לא באמת צריך את זה , אבל עם אתה מתעקש מאוד...

פורסם
  • מחבר

טוב, הרוח שנושבת פה היא שלא כדאי ולא נחוץ ecc.

אם כך, מהם הזיכרונות הטובים ביותר שאני יכול לרכוש? 2 סטיקים של 1 gb.

פורסם

כמה דברים , תלוי עם למערכת מבוססת אינטל או AMD , תלוי איזה לוח , עם אתה מעדיף תזמונים או מהירות (ddr או DDR2 , בהתאמה) מה התקציב שלך לזיכרונות , עם מתכנן אותם לאוברקלוק או לשימושים רגילים או בכלל למשחקים , בקיצור , שפוך פרטים

פורסם

טוב, הרוח שנושבת פה היא שלא כדאי ולא נחוץ ecc.

אם כך, מהם הזיכרונות הטובים ביותר שאני יכול לרכוש? 2 סטיקים של 1 gb.

לא שלא מומלץ

אלא פשוט לא משתלם לעומת התמורה

פורסם
  • מחבר

מבוסס קונרו, לוח אם שיותאם לזיכרונות טובים ולא להיפך. לגבי תיזמונים אני נבוך להגיד שאני לא יודע מה זה ולכן לא יודע מה עדיף לי. אני לא מתכנן OC בשום שלב. לגבי התקציב אין הגבלה ממשית, כל עוד הזיכרונות יהיו טובים ואמינים ככל האפשר.

ועוד 2 שאלות ברשותכם: האם יש טעם לקנות קרור למעבד אם אני לא עושה OC?

והאם הכרטיס מסך הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5681 בא גם ללא הקרור עליו?

פורסם

זכרונות 667/800MHz יעשו את העבודה יופי

התזמונים לא חשובים, אין רגישות לתזמונים עם מעבדי קונרו

קירור למעבד בהחלט מומלץ קירור צד 3, הקירור המקורי של אינטל פשוט מרעיש מדי

הכרטיס מגיע עם הקירור עליו

פורסם

זכרונות 667/800MHz יעשו את העבודה יופי

התזמונים לא חשובים, אין רגישות לתזמונים עם מעבדי קונרו

קירור למעבד בהחלט מומלץ קירור צד 3, הקירור המקורי של אינטל פשוט מרעיש מדי

הכרטיס מגיע עם הקירור עליו

לגביי הקרורים , גם של ATI רועשים בצורה לא רגילה , אז כדאי לך לא לחסוך ולקנות את הקרור שנותנים לך גם עם לא מתוכנן אוברקלוק , כל השאר נכון אבל קצת בשביל שתדע , התזמונים הם 4 ספרות שמייצגות את 4 הפעולות שקשורות באיכסון שהזיכרון עושה , המהירות של הזיכרון היא נגיד במחזורי שעון 800 (יעני , 800 מחזורי שעון בשניה , מציאותית מדובר ב 800,000,000 לשניה, MH ) , והתזמונים זה כמה מחזורי שעון לוקח לזיכרון כל פעולה , כלומר , ככל שהם יותר נמוכים , מהירות הזיכרון הכוללת יותר מהירה , סתם לידע כללי , הספרה הכי שמאלית היא הכי חשובה , מכייון שזו הפעולה שהזיכרון עושה הכי הרבה (הכי נפוצה) , התזמונים הכי נמוכים שהצליחו איי פעם להגיע אלייהם (בסטוק , ותקנו חופשי אם אני טועה או מדבר שטויות) זה 2-2-2-3 , אפשרי רק בddr , אבל זה לא משנה כי DDR2 יותר מהיר , מה שמשפיע על המהירות הזיכרון הכוללת הכי הרבה זה המהירות , אחר כך התזמונים , אחר כך עוד משהו שנקרא t2 וt1 , שt1 יותר מהיר , ואחר כך הגודל...

פורסם

זה 2-2-2-5

והגיעו כבר ל-1.5-2-2-5 (בזכרון סדרתי אפילו - GeiL ONE)

ב-DDR2 התזמונים הכי הדוקים הם 3-2-2

פורסם

הגיעו ל1 וחצי CAS באוברקלוק או בלי שינויים בתדרי המעבד (שם מקצועי - FSB ) ?!?!?! וואוו !!! מאאאאאאאאאאגניב !!! טוב , עכשיו תגובות פחות ילדותיות , נשמע טוב , ונחמד לגביי הDDR II , אבל אמרת בעצמך , הקונרו הופך את התזמונים לחסריי משמעות , אבל בכל זאת , טוב לשמוע את זה, מי החברה שעשתה את זה אגב? OCZ? CORSAIR? או שאולי אלומי שם שאמורים להיות בעלי שם?

פורסם

כמו שאמרתי זכרון סדרתי

ז"א שה-CAS 1.5 הוא ה-CAS סטוק

הזכרונות הם של GEIL

סדרת ONE

פורסם

ותחת אוברקלוק הצליחו להגיע לכמה ?? 0-0-1-3 ? אמ... טוב , בשביל שטויות כאלה יש הודעות פרטיות , בכל מקרה , לסיכומו של הדיון , תשקיע את ההפרש בין זכרונות עם שבב ECC לזכרונות נעדריי שבב ECC בזכרונות שאין עלייהם שבב ECC אבל טובים יותר \מהירים יותר \ גדולים יותר \ בעלי תזמונים הדוקים יותר \ וכו וכו' , אין טעם להמשיך את הדיון הזה, סיכמנו אותו בעצמנו

פורסם

זה גם הכי הרבה שהגיעו ב-OC

כמובן שבתדרים גבוהים יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים