פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים כן עשו בטיפגיר! האימהות של המנחים נסעו בכמה רכבים לא זוכר איזה חח הם עשו את המסלול של טופגיר .. וככה הגיעו להחלטה מה הכי נוח לנסיעה וכו'..
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים כן עשו בטיפגיר! האימהות של המנחים נסעו בכמה רכבים לא זוכר איזה חח הם עשו את המסלול של טופגיר .. וככה הגיעו להחלטה מה הכי נוח לנסיעה וכו'..אתה מדבר על מכוניות אמיתיות ?כי הדיון זה על הקונסולות החדשות
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים כן על מכוניות אמיתיות.. אני יודע שסטיתי קצת מהנושא, מצטער.בכל אופן ההשוואה הזאתי לא ממש מציגה את תוצאותיה של סוני ולכן יש רק לתת לזמן לעבור ואז נראה מי מצליחה יותר.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים השאלה הנצחית - מי יותר טוב הPS3 או הXBOX360?? התשובה היא יחסית ומשתנה. זה מזכיר לי שקראתי לא מזמן על מבחן שנקרא מבחן האימא - שים את אותו המשחק על שתי הקונסולות ותן לאימא שלך לראות ותשאל אותה איפה המשחק נראה יותר טוב. סביר להניח שהיא תמיד תאמר שזה נראה אותו הדבר!! למעשה, שתי הקונסולות חזקות מאוד וההבדלים ביניהם הם מינורים. ההבדלים האמיתיים ימדדו במשחקים. וכדי לנצל את מירב היעילות מהקונסולות החדשות צריך זמן, הרבה זמן. לוקח הרבה זמן כדי ללמוד לתכנת ביעילות גבוהה לקונסולה חדשה ובעלת יכולת כל כך חזקה ומרשימה (שימו לב שרק לקראת החודשים הקרובים יתחילו לצאת משחקים לXBOX360 שיתחילו לגרד את היכולות האמיתיות של הקונסולה). לכן כל "הריב" הזה מי מהקונסולות יותר טובה זה כמו לריבמה יותר טוב - חביתה מקושקשת או חביתת עין.... סביר להניח שמי שהיה לו PS2 יקנה PS3 ומי שהיה לו XBOX יקנה XBOX360..... אני אישית משתמש כבד בXBOX ונהנה מכל רגע בגלל היכולות של המכשיר ובגלל העובדה שהפריצה הנוכחית מאפשרת לעבוד עליו כמו על מחשב לכל דבר. נמאס לי לשדרג את המחשב שלי כל שנה ולהוציא אלפי שקלים רק כדי לשחק במשחקים החדשים, לכן אני מחכה לפריצה אמיתית ורצינית לXBOX360 וכנראה שזה מה שאני אקנה. בקיצור, מקווה שכולם יוכלו להנות מהיכולות של הקונסולות החדשות, בין אם זה XBOX360 או PS3.... העיקר שתיגמר המלחמה הזאת ושהחיילים המתים היחידים יהיו בתוך משחקים תגובה זהב D: הרוב שלא מבינים יקנו את הPS3 בגלל המותג[יש מספיק טחונים מטומטמים בעיר שלי שחושבים שלשום מחשב אין אפשרות להגיע לגרפיקה של הPS2, אז יש לי הרגשה שהם יהיו מאלה שיקנו את זה >>]
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים השאלה הנצחית - מי יותר טוב הPS3 או הXBOX360?? התשובה היא יחסית ומשתנה. זה מזכיר לי שקראתי לא מזמן על מבחן שנקרא מבחן האימא - שים את אותו המשחק על שתי הקונסולות ותן לאימא שלך לראות ותשאל אותה איפה המשחק נראה יותר טוב. סביר להניח שהיא תמיד תאמר שזה נראה אותו הדבר!! למעשה, שתי הקונסולות חזקות מאוד וההבדלים ביניהם הם מינורים. ההבדלים האמיתיים ימדדו במשחקים. וכדי לנצל את מירב היעילות מהקונסולות החדשות צריך זמן, הרבה זמן. לוקח הרבה זמן כדי ללמוד לתכנת ביעילות גבוהה לקונסולה חדשה ובעלת יכולת כל כך חזקה ומרשימה (שימו לב שרק לקראת החודשים הקרובים יתחילו לצאת משחקים לXBOX360 שיתחילו לגרד את היכולות האמיתיות של הקונסולה). לכן כל "הריב" הזה מי מהקונסולות יותר טובה זה כמו לריבמה יותר טוב - חביתה מקושקשת או חביתת עין.... סביר להניח שמי שהיה לו PS2 יקנה PS3 ומי שהיה לו XBOX יקנה XBOX360..... אני אישית משתמש כבד בXBOX ונהנה מכל רגע בגלל היכולות של המכשיר ובגלל העובדה שהפריצה הנוכחית מאפשרת לעבוד עליו כמו על מחשב לכל דבר. נמאס לי לשדרג את המחשב שלי כל שנה ולהוציא אלפי שקלים רק כדי לשחק במשחקים החדשים, לכן אני מחכה לפריצה אמיתית ורצינית לXBOX360 וכנראה שזה מה שאני אקנה. בקיצור, מקווה שכולם יוכלו להנות מהיכולות של הקונסולות החדשות, בין אם זה XBOX360 או PS3.... העיקר שתיגמר המלחמה הזאת ושהחיילים המתים היחידים יהיו בתוך משחקים צדיק בסדום. ההודעה הזאת צריכה להיות בסטיקי.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים צדיק בסדום. ההודעה הזאת צריכה להיות בסטיקי. הוא לא צדיק כי הוא לא חושב על זה שהPS2 יצא אם תג מחיר של 300 דולאר בארצות הברית נגזים ונגיד 350 אם כרטיס זיכרון הגירסה הזולה של הPS3 מגיעה אם תג מחיר של 500 דולאר וגם המישחקים יותר יקרים ולפחות כרגע פחות תמיכה של חברות צד שלישי ופחות בילעדיות ככה שהPS3 זה לא הPS2 של הדור הבא חוץ מיזה הPS2 יצא שנה לפני המיתחרים וזה לא המיקרה כרגע
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים ה wii הולך להשתין על שניהםיותר נכון, יעשה עליהם wee weeאני לא ממש מבין למה אתה מתכוון ...ניתן בברור לראות שכוחו של WII חלש מאוד יחסית לשאר הקונסולות .
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון ...ניתן בברור לראות שכוחו של WII חלש מאוד יחסית לשאר הקונסולות .למי אכפת שהכוח שלה חלשהמשחקיות הזאת שהיא הולכת להביא זה דבר שולט פשוטאפשר לחשוב מה גרפיקה יותר חזקה תיתן ליהרי אני משחק משחקים לא צופה בסרט, אם כל שנייה אני יסתכל על הגרפיקה אני ישאר באותו שלב כל החייםוגם יש לה wifiוחיבוריםואפשרות לשחק בה gamecube ו n64 ו genesis
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אני לא מבין למה אף אחד לא העלה עדיין את הנושא הכי חשוב, משחקים.לPS3 בהשקה לא יהיה משחק אחד!וכאשר בעלי XBOX ישחקו בGEARS OF WAR , בעלי הPS3 ישחקו ברימייק של GRAND TURISMO בHD שאם יתרע מזלם, יהיה בPIXEL DOUBELING כדי להגיע לרזולוציה של טלויזיית ה1080P שהשקיעו בה את מיטב כספם.עצוב.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים נחשו מהביום של ההשקה של wiiגם לגיים קיוב וגם ל ווי יצא legend of zelda: twilight princessזה הולך לגרום למלא אנשים לרוץ לחנויות כי המשחק החדש אמור להיות ממש טובואיזה שולט זה לירות בקשת עם השלט של הווי
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אני לא מבין למה אף אחד לא העלה עדיין את הנושא הכי חשוב, משחקים.לPS3 בהשקה לא יהיה משחק אחד!וכאשר בעלי XBOX ישחקו בGEARS OF WAR , בעלי הPS3 ישחקו ברימייק של GRAND TURISMO בHD שאם יתרע מזלם, יהיה בPIXEL DOUBELING כדי להגיע לרזולוציה של טלויזיית ה1080P שהשקיעו בה את מיטב כספם.עצוב.על תגזימו יהיו מישחקיםאבל לא ראיתי מישחק אחד שממש מחדש משהו הוא שאמור להיות באמת טוב בהשקהובנוגע לfighter נכון שזלדה הבא אמור להיות מעולה ואני שמח שאתה מיתלהב מהWII אפילו יותר מימני אבל תפסיק להגזים אם הפאנבויסים אני אישית מאמין שהWII ינצח ביגלל מחיר עממי וקלות יחסית בפיתוח מישחקים אליווגם השליטה החדשה מאוד תעזוראבל למיקרוסופט יש תכיס העמוק לנצח אם היא תוריד תמחיר של המישחקים והקונסולה שלהבעינין סוני אני בימקומם היתי מבטל לגמרי את פרויקט הPS3 הנוכחי תומך חזק בPS2 ובונה PS3 חדש שיתומכר בלא יותר מ300 דולאר בהשקה ויהיה קל לפיתוח וגם היתי מגיע לפשרה בקשר לרטט כי מישחקים בסיגנון DMC שהPS2 היה מצוין בהם חיבים רטט לעזזלאבל ביגלל שזה לא יקרה אני מאמין שהPS3 יכשל אחרי ההשקה ובמצב של סוני היום אם כל הצימצומים יש סיכוי שהם יבטלו תמחלקה לגמריהPSP מיתרחק מהמקום הראשון (הנינטנדו DS ) יותר ויותר והסירטי UMD הם כישלון חרוץ ככה שהכנסות גדולות לא יהיה מהPSP והPS3 ניראה לפחות על הניר כישלון ענקי
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אבל למיקרוסופט יש תכיס העמוק לנצח אם היא תוריד תמחיר של המישחקים והקונסולה שלהכמה לדעתך המחיר של הWii יהיה "עממי" לדעתך?ובכלל נראה לך שMS תוריד את מחירי הXB36 למחירי זנות כמו שלWii?לא נראה לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.