עבור לתוכן

האם מסך הLCD של סוני S51 יכול להתחבר ל-PowerMac G4?

Featured Replies

פורסם

לא אמרתי שאין, ולא אמרתי להוריד ממקורות מפוקפקים, אמרתי שווירוסים למק קיימים, אבל פחות מאשר לPC. בשום פנים ואופן אסור לחשוב שאין.

הם בהחלט אגדה שעוברת, לא יותר משטות אחת גדולה.

• תגובות 32
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז ככה,

אני לא אסביר שוב למה אני רוצה לעבור למק.

קיבלתי היום בפקס הצעת מחיר על PowerMac G4 + Apple Studio Display 17'. המחיר (ללא מע"מ) על המחשב עצמו הינו 1800$. את המסך הם מוכרים ב 877$.

המפרט של המחשב:

G4\867MHZ-DP 256 L2\1MBL3\256MB\60GB-7200RPM\NVIDIA GeForce4 MX \ DVD\CD-RW\GbitEnet\2XUSB\2Xfw

בקשר לפוטושופ, חבר שלי נותן לי פוטושופ (מקורי), אני יודע שזה לא בדיוק חוקי אבל...

סה"כ המחיר של המחשב + מסך הינו 2600$ או 12,900 ש"ח.

בקשר לשאלה האם אני מרוויח מהמחשב כסף, כן - בערך. התחלתי לעבוד עם שלושה חברים כמעצב אתרים, הפרוייקט הראשון גמור ויעלה בקרוב.

פורסם

2600 דולר למחשב + מסך? לא מאמין. (תסלח לי, אין לי כוונה להעליב אותך, או להוציא אותך שקרן. אבל אני פשוט לא אוכל את זה.)

המחיר של 1800$ למחשב זה פחות ממה שידע משלמים. למה? תוסיף לזה 19 אחוז (מכס ומע"מ), והמסך עולה יותר, 200 דולר לפחות יותר.

לדעתי זה איזה בדיחה. לצערי מקים לא עולים ככה. 2900 שקל לLCD של אפל? :nono:

פורסם
  • מחבר

יש לאפל מבצע שעם קניית PowerMac G4 מקבלים הנחה של 170$ על מסך ASD 17. מחיר המסך הוא 877$, אני לא יודע לפי איזה שער דולר אתה עובד, הדולר כבר מזמן עבר את שווי שלושת השקלים והוא עומד כיום על כ4.8 בערך. זאת אומרת שהמסך עולה 4200 ש"ח.

בקשר למחיר, אני מצרף את הפקס שקיבלתי היום מידע, תאמינו או לא אני לא שקרן כמו שאתם מנסים כל הזמן להגיד!

הנה הצעת המחיר:

::לחצו כאן::

ואם תתענו שזה מזוייף - אתם מוזמנים להתקשר לידע ולבקש הצעת מחיר!

תבלו!

פורסם

מחיר של פחות מ8800 שקל לכזה דבר זה מעולה, ולמסך יש גם מחיר מצוין אם כי, זה מחשב מאוד בסיסי לפאואר מק, ואני מוכן להתערב שזה הדגם היוצא, הקוויקסילבר, ולא הMDD. לא שזה מאוד משנה. אבל אני עדיין חושב שעדיף שתקנה מק בסיסי. eMac, למשל. למה? זול יותר. כולל מסך, ולדעתי אתה לא צריך פאואר מק. פשוט לא צריך. אם כן צריך. אז תקנה CRT גדול, ותהיה מרוצה ממנו, לא LCD קטן, במחיר עצום.

פורסם
  • מחבר

הייתי חושב ברצינות על ה e-Mac אם היה לו מסך LCD ואם הייתה לו אפשרות שידרוג. מסך CRT מקרין, ולא בריא לשבת מולו במשך זמן רב. לפי המורה שלי לפיזיקה, ניסוי שהוא עשה עם מסםפר תלמידים הראה כי ישיבה של 20000 שעות מול מסך CRT מביאה לאחוזים גבוהים של סכנה. מסך LCD אינו מקרין מהומה ואין שום בעיה בישיבה ממושכת מולו.

פורסם

BS טהור.

אני כבר ארבע וחצי שנים מול מסך CRT בגודל 15" ישן וחוץ מקצת כאבי ראש שעברו מזמן אין כלום, זה פשוט BS רציני הקטע של הקרינה, גם האוכל שאתה מחמם במיקרו מקבל קרינה, גם הטלויזיה מקרינה, גם עמודי החשמל וכל דבר שקשור לחשמל.

פורסם

המורה שלך לפיזיקה מבין בפיזיקה (בלי קשר שהוא לא מבין מהחיים שלו)

והקשר שלה לקרינה מהמסך הוא..... כלום!

פורסם
  • מחבר

הקרינה לא מזיקה אלא אם היא פוגעת בך ישירות. אוכל שאתה אוכל לאחר חימום במיקרו אינו מזיק מכיוון שהקרינה פגעה במזון, לא בך!

פורסם

הקרינה לא מזיקה אלא אם היא פוגעת בך ישירות. אוכל שאתה אוכל לאחר חימום במיקרו אינו מזיק מכיוון שהקרינה פגעה במזון, לא בך!

:kopfpatsch:

אבל אתה אח"כ אוכל את המזון, בכל זאת הקרינה מגיעה אלייך בצורה זו או אחרת!

פורסם

בונא אתם לומדים בביצפר או משהו

אתם יודעים איך מיקרו עובד???????

הוא גורם לכך שחלקיקים זזים יותר מהר מה שיוצר חום שמחמם את האוכל לאחר 5 או פחות שניות שהפעולה נגמרה אין שום סכנה.......

פורסם
  • מחבר

אני לא מספיק בקיא בעניין אבל על פי הבנתי ואני משער שאני צודק הבעיה בקרינה של מיקרוגל למשל היא שהיא גורמת לויברציות של המים בגופך אשר מחממות אותך ומבשלות לך את הצורה :-\

כאשר הקרינה מופסקת האוכל או במיקרה הזה, אתה כשירים לאכול ומבושלים היטב!

מיקרוגל הוא מוצר בטוח [כמעט] לחלוטין!

אבל אנחנו לא מדברים על מיקרוגלים אלא על מוצר נעלה ונשגב במוני מונים - PowerMac G4

פורסם

בקשר למע"מ, אבא שלי הוא בעל חברה וזה נחשב כהוצאה מוכרת.

בלי ממש להכנס לנושאים החוקיים (והמוסריים) של העניין, במקומך לא הייתי כותב את זה, אתה אף פעם לא יודע מי קורא את הפורומים האלה... :-\

בקשר למחיר, אני מצרף את הפקס שקיבלתי היום מידע, תאמינו או לא אני לא שקרן כמו שאתם מנסים כל הזמן להגיד!

אמיר קצת נסחף, אבל יש סיבה לספקנות: ראינו כבר מספר מקרים בעבר שבהם ילדים בגילך (פחות או יותר) ביקשו ייעוץ דומה, אם כי בניסוחים הרבה פחות משכנעים.

אם תקרא דיונים קודמים בפורום, תוכל להבין יותר מאיפה מגיעה הסקפטיות הזאת.

הייתי חושב ברצינות על ה e-Mac אם היה לו מסך LCD ואם הייתה לו אפשרות שידרוג. מסך CRT מקרין, ולא בריא לשבת מולו במשך זמן רב. לפי המורה שלי לפיזיקה, ניסוי שהוא עשה עם מסםפר תלמידים הראה כי ישיבה של 20000 שעות מול מסך CRT מביאה לאחוזים גבוהים של סכנה. מסך LCD אינו מקרין מהומה ואין שום בעיה בישיבה ממושכת מולו.

אם כבר בחרת מק ויש תקציב מתאים, לך על ה-PowerMac G4 עם ה-CRT הכי גדול ואיכותי שתוכל להרשות לעצמך.

מעבר לשליטה על רזולוציות (ב-LCD יש רק אחת), הגודל של מסך CRT מקביל במחיר יאפשר לך לראות הרבה יותר פרטים.

הסוני שבכותרת הוא מסך "LCD 15 שתומך ב-1024x768

ובאותו מחיר אתה יכול לקנות מסך CRT שטוח בגודל "19 שתומך ב-1800x1440 (כמו ה-iiyama 454 למשל)

אם אתה עובד עם פוטושופ יהיו מצבים שתזדקק לרזולוציות גבוהות יותר מאלה שמסכי LCD מסוגלים לספק.

ההקבלה הזאת ממשיכה בין מסכי "LCD 17 ומסכי "CRT 22 שטוחים, כך שלדעתי מדובר בבחירה קלה.

לגבי הקרינה, אני מציע שתתן למורה שלך לקרוא את המחקר הזה :smoke:

כדאי גם להזכיר שהתצוגה האיטית יחסית של מסכי LCD הופכת אותם לבחירה גרועה מאוד כשמדובר במשחקי מחשב.

וחוץ מאלה, יש גם נושא הפיקסלים המתים שלא קיים במסכי CRT.

אני חושב שהבנת את דעתי בנושא...

Prog.

פורסם

במקום 12.9 אלף ש"ח לפי חישוב שלך, mandark, מחירו של מק' בהצעת המחיר יוצא 15,320 ש"ח

mandark, למה שלא תקנה G4 משומש במקום P3 הנוכחי?

פורסם
  • מחבר

חשבתי על לקנות משומש אבל לא ממש ידעתי איפה להתחיל לחפש. וחוצ מזה, אני לא בטוח שזה כדאי לקנות משומש, אם תוך 4 שנים המחשב יהיה שווה בסביבות ה-800$ למה לקנות משומש?

הנה משל קטן בעיניין:

היו שני אנשים, אחד עשיר, אחד עני. כל חצי שנה היה קונה העשיר נעליים ב100 שקלים ומוכר את נעליו הישנות לעני במחיר של כ-50 שקלים. חשבון פשוט מראה שהעשיר נועל נעליים חדשות ומשלם את אותו המחיר כמו שמלשם העני שהולך עם נעליים ישנות.

בקשר למסך, ידע עשו מחיר טוב לגביי הASD 17. אני עשוי לקנות אותו ויש לו הרבה אפשרויות לרזולוציות שונות, הוא מסך מצוין!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים