פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אגב, לפי מה שידוע לי הוא גם מופץ בחינם, אז אני אחפש שניה לינק ואערוך את ההודעה עריכה: כנס לפה: http://www.3drealms.com/downloads.html למטה יש Duke Nukem 3D ותוריד את הראשון, זה המשחק, האחרים זה עדכונים.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים הייתי נער צעיר ומאד אהבתי את המוזיקה של Golden Axe. יום אחד פשוט לקחתי טייפ והצמדתי אותו ל-PC SPEAKER והקלטתי את המוזיקה הצורמת בלופים אינסופיים. דבילי.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אגב, לפי מה שידוע לי הוא גם מופץ בחינם, אז אני אחפש שניה לינק ואערוך את ההודעה עריכה: כנס לפה: http://www.3drealms.com/downloads.html למטה יש Duke Nukem 3D ותוריד את הראשון, זה המשחק, האחרים זה עדכונים. אוקיי הורדתי הכל עכשיו אני די עסוק, אני אשלח לך הודעה פרטית כשאני אוכל לשחק
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים חבר'ה KARATEKA מישהו זוכר את ה - טה דה דה דה שהיה מושמע שם? ובנסיך הפארסי הראשון כשהגליוטינה הייתה חותכת אותכם...
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אוקיי הורדתי הכל עכשיו אני די עסוק, אני אשלח לך הודעה פרטית כשאני אוכל לשחק כנ"ל ומחר אני בכלל לומד יום שלישי מבחן, ואם אני עובר אותו אז מבחן סופי ביום חמישי חח.
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים הנה עובדה קצת פחות ידועה בקשר לסאונד בדיאבלו שזה בהחלט הקטע האהוב עליי בכל משחק שהוא רק בגלל ההומור הכל כך חבויA sound file of the game's namesake, apparently speaking in tongues, is played when entering level 16. It can be extracted from the game's main data file and, when played backwards, produces "Eat your vegetables and brush after every meal." The file is named lvl16int.wav; it is in the directory sfx/misc in the MPQ file named DIABDAT located on the Diablo CD.חוץ מזה אם כבר DUKE אז כמו שאמרו It's time to kick ass and chew bubble gum and i'm all out of gum וכמובן מה שהוא אומר כשהוא מקבל את ה RPG שלו Hail to the king baby!נ.ב. יורי לא אומר Your wish is my command אלא משחק מילים כלשהו על הנושא משהו בסגנון My command is your wish (אני לא זוכר בדיוק) כאילו בגלל שהוא שולט על אנשים אז הם חושבים שהפקודות שלו זה הרצון שלהם
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים לא יודע אם הזכירו את זה: haaaaaa fresh meat ויש גם את: מלחמה, היי הופ! (המבין יבין )
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים לא יודע אם הזכירו את זה: haaaaaa fresh meat The Butcher, הבוס הראשון בDiablo !!! לא ישנתי בגללו בלילות! (הייתי בערך בן 8 ) אני גם אוהב את הקולות שמשמיעים הזומבים בדיאבלו 2! שיחקתי עם חבר ודיברנו תוך כדי בסקייפ, והייתי מחקה את הזומבים בצורה כזאת מושלמת שהוא השתגע מזה שהוא שומע זומבי אבל לא רואה אותו!
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים כל הדיאלוגים של הדמויות ב gta:SA פשוט קרעו אותי מצחוק.אני רץ ברחוב ונכנס במישהו, והוא אומר:I'll slack your bitch assאין פשוט לא יכלתי לנשום ;D
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים "יש לי גרזן בשבילך""אני מוכן, ואני לא"מהגרסה העברית של warcraft (אני לא זוכר אם זה היה warcraft 1 או 2)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.