פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים אכן, אין הרבה הבדל בין הגשרים הדרומיים. Shibby, אני הייתי הולך על ה P5B, ל OC מתון-קל. כל לוח של ASUS יתן לך אפשרויות OC בסיסיות ויציבות. אני לא מבין דבר אחד, למה הלוחות שמבוססים על ה צ'יפסטים האחרונים של אינטל (9X5) כל כך יקרים ? הלוחות למעבדי AMD עולים חצי בהשוואה, הלוח הכי פשוט של ASUS עולה 750 ש"ח ובקלות מגיעים ל 1500-1600 ש"ח בגרסאות ה DELUXE שלהם.
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים DFI לא תומך בSATA-2 אסוס כן תומךועוד הרבה יתרונות לאסוסמי שקונה מערכת יקרה עדיף שישקיע בלוח אם טוב שיקבע את ביצועי המערכת הרבה יותר מתיזמוני זיכרונות שהפרש העלות בין הנמוך לגבוה מגיע ל100 אחוז לעיתים(כפול מחיר)מי שקורא את הפיצרים של אסוס אין מה להשוות לDFI-כולה 600 ש"ח ואיזה הבדל..ניר
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים הבעיה שאסוס זאת חברה דפוקה עם תמיכה מהתחתהיה לי פעם לוח שלהם והוא היה גרוע עד שיום אחד הוא נדפקוגם בלוחות האחרונים שלהם היתה התנגשות עם הכרטיס sound blaster x-fi ושאנשים שלחו להם מיילים לתמיכה הם בכלל לא ענו!אפילו לא הועילו בטובם להוציא תיקוןאז שווה לקנות לוח עם פיצ'רים כאלה וכאלה אבל עם תמיכה מגעילה מהחברה?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים DFI לא תומך בSATA-2 אסוס כן תומךועוד הרבה יתרונות לאסוסמי שקונה מערכת יקרה עדיף שישקיע בלוח אם טוב שיקבע את ביצועי המערכת הרבה יותר מתיזמוני זיכרונות שהפרש העלות בין הנמוך לגבוה מגיע ל100 אחוז לעיתים(כפול מחיר)מי שקורא את הפיצרים של אסוס אין מה להשוות לDFI-כולה 600 ש"ח ואיזה הבדל..נירבולשיט וחצי
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים הבעיה שאסוס זאת חברה דפוקה עם תמיכה מהתחתהיה לי פעם לוח שלהם והוא היה גרוע עד שיום אחד הוא נדפקוגם בלוחות האחרונים שלהם היתה התנגשות עם הכרטיס sound blaster x-fi ושאנשים שלחו להם מיילים לתמיכה הם בכלל לא ענו!אפילו לא הועילו בטובם להוציא תיקוןאז שווה לקנות לוח עם פיצ'רים כאלה וכאלה אבל עם תמיכה מגעילה מהחברה?בולשיט וחצי
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים התמיכה של אסוס לא דפוקה? סבבהמה שתגידאסוס היא המרצדס של הלוחות אם , ולהגיד על אסוס שזו חברה דפוקה בגלל שהיה לך בעייה ספיציפית , זה פשוט בולשיטאו פשוט הכללה מאוד מאוד מוגזמת
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אני לא אומר בגלל שהיתה לי בעיה ספציפית, זה יותר טמטמום של הצ'יפים של סיס אבל לא חשובאבל זה שמלא היתה התנגשות עם הכרטיס יחד עם הלוח an32x איך שלא קוראים לו, ושהם בכלל לא ענו למיילים של תמיכהאבל אני לא מאשים אותך, אנשים נוטים להגן על חברות של מוצרים שברשותםיופי טופי שזה המרצדס של לוחות האם אבל כמו מרצדס יש מכוניות אחרות שגם יש להן ביצועים טובים ושעולות הרבה פחות
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים בולשיט וחצי...מת על התגובות המוטות והלא עניניות....(אפילו שאתה אחראי פורום עם כל הכבוד ויש כבוד)יש לך השגות לגבי מה שכתבתי?פרט,נמק,הסבר ובארכולם יוכלו להשכיל ולהרויח מההתמצאות והידע שלךלפי מה שאני קראתי זה בדיוק כך(בפיצ'רים של DFI וכן בפיצקרים של ASUS)בחומר על DFI לא ניתקלתי במילה SATA-2לא יודע כמה זה משנה WHATSOEVER אבל עדיין למי שלא מוכן להתפשר בקנית מערכת יקרה לדעתי האסוס דלוקס הוא הלוחניר
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים ניראם אתה לא יודעאל תפלוט שטויותSATA2 יש בכל צ'יפסט החל מ-945 ומעלה, וגם ב-Via PT880ה-SATA2 לא הגיע ל-P5W DH מהשמיים אלא מהגשר הדרומיאותו גשר דרומי שנמצא ב-DFISATA 3GB/s זה SATA2.לגבי עוד שטויות נוסח "FSB 1066" זה קיים גם כן באותם צ'יפסטים שציינתיfighterיש להם לוחות בעייתיים, אבל זה לא אומר כלוםל-Gigabyte היו 2 לוחות לסוקט 939 מבוססי 6150 ו-6100 שפשוט היו מתים לאחר שימוש קצרזה אומר ש-GB היא חרא חברה?
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים ליפה, עכשיו אתה רואה מה שקורה שכותבים משהו דומה למה שאיש מעליך רשם?לסיכום , אני עובד בתחום הזה ויש לי ניסיון עם מאות לוחות של אסוס
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים אה sata 3gb/s זה sata2?נבהלתי כבר, חשבתי שאין סאטה 2בקשר לאסוס, בסדר לא אמרתי לאף אחד לא לקנות את הלוחות שלהם, פשוט לבדוק קודם כי היו להם כמה בעיות, וגם המוצרים שלהם יותר מדי יקרים וזה מעצבןבקשר לג'יגה בייט, אפשר לחשוב שהם מלאכים, זאת חברה ששמה קירורים פסיביים על כרטיסי מסך שחמים כמו הגיהנוםלדעתי הלוח האידיאלי כרגע הוא הinifity 975/g של DFI
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים Asus היא מותגאיזו סיבה בעולם יש לך לשלם יותר על מכונית X ולא על מכונית Y (כשהן זהות פרט ליצרנית)? מותגאיזו סיבה יש לך לשלם יותר כדי לקבל מוצר של Sony ולא של Sharp לדוג'? מותגאף חברה לא מורכבת ממלאכיםעל ה-Infinity 975X-G אין קירור לגשר הדרומי ולגשר הצפוני זה חתיכת מתכת בלי פיתוחים בכלל, שטח פנים עלוב לכל הדעותלכל חברה יש שלדים בארון
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים זה כזה קריטי שעל הלוח אם אין קירור? על הלוח אם שלי אין קירור, רק היטסינק, וזה עוד אחד מפעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.