פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים ברשותי לוח אם Abit NF7-S2(G). כיום משתמש באתאלון אקס.פי 1500.במסגרת הוזלת המעבדים של חב' AMD - האם כדאי לי לשדרג את המעבד? ולאיזה מעבד כדאי לשדרג כך שיתאים ללוח (הכוונה למעבדים מתוצרת AMD בלבד).
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים מחבר שידרוג יכלול לפחות החלפת מעבד ולוח אםסליחה על הנדנוד אבל :אני יודע שהלוח הזה הוא לא מהמתקדמים ביותר, אבל האם אין שום מעבד AMD טוב יותר שהוא יכול לקבל ללוח הזה מעבר למעבד שאני משתמש בו כיום?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים יהיה קשה לך מאוד למצוא מעבד חדש שיצדיק את ההשקעה בתוספת הביצועים.אופציה אחת היא לחפש מעבד משומש כדוגמת XP Barton 2500 וצפונה.אופציה נוספת היא לבצע אוברקלוקינג למעבד הנוכחי ( הלוח שלך מאפשר זאת ) כאשר להערכתי תוכל להגיע לבאס של לפחות 166FSB עם הוספת מתח למעבד.לאחר האוברקלוק המעבד ירוץ במהירות של 1750 מגהרץ ויהיה מקביל בביצועיו למעבד XP 2200 2100.מקווה שעזרתי
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים גם לא יתן מי יודע מה שיפורהסוקט שלך כבר ישן ולא מיוצרים מעבדים בשבילואם אתה רוצה מעבד חדש אתה תצטרך להחליף גם את הלוחכמה חשבת להשקיעומה השימושים העקריים של המחשב הזה?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים סליחה על הנדנוד אבל :אני יודע שהלוח הזה הוא לא מהמתקדמים ביותר, אבל האם אין שום מעבד AMD טוב יותר שהוא יכול לקבל ללוח הזה מעבר למעבד שאני משתמש בו כיום?שדרוג מעבד בלבד ייתן תוספת ביצועים, אבל לא כזאת ששווה את ההוצאה הכספית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.