פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים שלום לכולם.אין לי כל כך איך לנסח את זה אז אני פשוט אהיה ישיר-דרוש מתכנת PHP, שיהפוך את חלקי האתר לדינמיים.שיהיה אפשר לשלוט בהם (הוספה,עריכה ומחיקה) דרך פאנל ניהול של האתר.מי שמעוניין, אשמח אם הוא ישאיר לי דרך ליצור איתו קשר-מסנג'ר, אייסיקיו, אימייל וכו'.בתודה,אמיר.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר להגיד לך את האמת, לא הכרתי את המערכת הזו. אני אנסה אותה, תודה רבה. עריכה- לא, ג'ומלה לא מתאימה לי. אני צריך מערכת דיי ספציפית, אשמח אם יש מישהו שמוכן לענות לאתגר . תכתבו פה בבקשה :}
פורסם 2006 באוגוסט 719 שנים White Tiger,מתאים לך מתכנת ASP.NET?אני מכיר אחד (חבר מאוד טוב שלי), הוא יצר ממש לא מזמן פאנל ניהול - חם מהתנור!תיצור איתי קשר,174167279\PM\msn : guymeler777@hotmail.comבהצלחה!
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר ASP.NET לא מתאים בגלל האנשים האחרים שעובדים איתי שלא מעוניינים בASP.NET אלא רק בPHP.אם יש מישהו שמוכן אשמח אם יגיב פה / יצור איתי קשר.אמיר.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר אז יש לך כבר מתכנתים..לא. הם פשוט אומרים ש PHP יותר טוב מASP ולכן הם לא מוכנים. :\אין לי מתכנתים עדיין לצערי.
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים אם הם לא מתכנתים, למה זה מעניין אותם באיזה שפה אתה עושה את זה? הם מממנים אותך או משהו?
פורסם 2006 באוגוסט 819 שנים מחבר אמרתי לך, אמרו להם שPHP עדיף על ASP.NET ולכן הם מעדיפים PHP. (אני לא יודע מי בדיוק אמר להם וגם אני לא מבין בזה כל כך הרבה )
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מי שאמר לך את זה הוא טועה בגדול.עקרונית הם בדיוק אותו דבר, אך לדעתי ASP.NET יותר נוחה ופשוטה בתחביר שלה.
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים שלום אוכל לעשות לך את מה שאתה צריך , אני מתכנת בשפות PHP , SQL , HTML , CSS . צור בבקשה קשר : ICQ : 221643966 Msn : djb.m@hotmail.com יום נעים , בן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.