עבור לתוכן

מה סיכונים בOC?

Featured Replies

פורסם

נגיד ואני יעשה OC מה סיכונים שיכולים להיגרם וממה הם קורים?

פורסם

הסיכון היחידי הוא נזק לריכיבים שיכול להגרם עקב עודף חום או מתח או שילוב של שניהם

איך לקפיד שזה לא יקרה ?

לדאוג לקרור מתאים ולעלות לאט לאט עם המתח

פורסם

היי,

אני לא מתעסק בהמהרות אבל שמעתי פעם שזה גורם לשחיקת המעבד.... אמרו שהוא מתחיל לעבוד לאט יותר אחרי כמה זמן בהמהרה.

פורסם

שחיקת המעבד?

כן זה נכון... אבל ברסמי? לא איכפת לי שהוא יעבוד 6 שנים במקום 8...

פורסם

להגיד לך את האמת אני לא יודע עד כמה זה נכון , נראה לי מיתוס כל הקטע הזה של בלאי מואץ

כי הרי המעבד יכול לפעול במהירויות האלה שמגיעים עם אוברקלוק , ואני יודע שיש כאן משתמשים

שהמעבד שלהם באוברקלוק איזה שנה שנתיים ותשאל אותם הם יגידו לך שאין הבדל בביצועים

ואם יש הוא נובע מהמערכת הפעלה שעם הזמן גורמת להאטה.

ואם יש הבדל אז הוא כל כך קטן ולא נראה לי שהוא במת מוריד ממשך החיים של המעבד

מה שכן יש להניח שהתנאים בהם המעבד נמצא הם טובים ולא קיצוניים.

פורסם

שמע עם תעשה לו אובר קלוקינג מטורף ותיהיה עם קירור סטוק ברור שזה יעשה לך בעיות אבל עם אתה תיהיה על קירור טוב הוא יעבוד כמו בובה זה תלוי לתנאי סביבה של המעבד.

פורסם

בתכלס.. כל מה שאתה צריך לעשות זה לנסות.. מחשב היום וגם אוברקלוק זה דבר מאוד רחמני ומכל בעיה אפשר לצאת. כמה שלא תתן לו מתח וכמה חום שהוא יפלוט הוא ידע תמיד לצאת מזה. לכל מעבד היום יש הגנה מפני חום והוא יידע בשעת הצורך לכבות את עצמו על מנת לא לגרום לנזק.. ככה גם לוחות אם וכרטיסי מסך.

ככה שמה שאתה יכול לעשות זה רק לנסות ולצבור עוד ידע בתחום הגדול והמעניין הזה ועל פי הניסיון שלך לעשות אוברקלוק למחשב שלך ולהיות מאוד מרוצה מהביצועים שהמחשב יניב לאחר האוברקלוק.

אני יכול להגיד לך שהמעבד הקודם שלי(AMD ATHLON XP 2000) עובד על אוברקלוק לא קטן קרוב לשנתיים ואין שום בעיה נראית לעין או האטה בביצועי המעבד.(ואני מכיר עוד עשרות אנשים כאן בעיר שעשיתי להם אוברקלוק והמחשב שלהם עובד פיקס ועוד לא מעט אנשים כאן בפורום)

פורסם

נו יפה , אז לפי סטינגר , אכן אין האטה בביצועים לאחר אוברקלוק נחמד , אז זה מיתוס?

מעניין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים