עבור לתוכן

צריך עזרה בקנית רמקולים ומגבר תודה לעוזרים :)

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות רמקולים+מגבר לחדר

מעוניין במערכת רמקולים שתשמש גם לצפיה בסרטים וגם לשמיעת מוזיקה

התקציב שעומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח

הדרישות החשובות לי ביותר הם: איכות סאונד,ווליום חזק,ומשחק טוב עם באס וטראבל..

אני מעוניין לחבר את המגבר גם למחשב אני משתמש בכרטיס קול של קריאייטיב sound blaster live 5.1

אשמח לתגובות מהירות..

ואשמח גם להמלצות על חנויות זולות או אתרים באינטרנט שמומלץ לקנות מהם

תודה לכל העוזרים

אביתר :yelclap:

פורסם

ברוך הבא..

רגע רגע אתה רוצה לחבר רסיבר למחשב?

פורסם
  • מחבר

כן היא תחובר למחשב...וכמובן למכשיר דיוידי ולטלויזיה..

פורסם
  • מחבר

InFecT[0]r אתה מצחיק אחי להיכנס לזאפ גם אני יודע...אני מחפש המלצות מסוימות מגברים מסוימים רמקולים מסוימים...

פורסם
  • מחבר

34 צפיות אף תגובה? מישהו?

פורסם

אם יש לך תקציב של 3000 שקלים בלבד גם למגבר וגם לרמקולים זה לא צפוי להיות משהו ברמה יותר מדי גבוהה. אם אתה רוצה משהו טוב, סביר שתצטרך להשקיע לפחות כסכום הזה על המגבר ועל הרמקולים לחוד. אם לדבר על המלצות, אז תקנה מגבר של חברה טובה ומוכרת: Harman Kardon, Onkyo, Marantz, Denon או משהו בסגנון הזה. לגבי הרמקולים: חברות כמו JBL, TRIANGLE, B&W, Polk Audio, Wharfedale, JMlab וכדומה.

פורסם

קצת חבל להשקיע 3000 ולקבל משהו באיכות נמוכה

אם תשקיע קצת יותר תוכל לקנות אחד מהמגברים הבאים: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Amplifier&DB57913=129176

בגדול המרנץ מ ע ו ל ה נותן יופי של צליל עם באס טוב

דנון נותן אקולייזר פלאט ככה שכדי לשמוע בו טוב באמת (כי הצליל שלו הכי מדויק) צריך רמקולים באמת טובים עם באס חזק שיפצו

הרמן קרדון הוא מגבר מצוין נוסף אבל אין לי התנסות אישית איתו עדיין לצערי.

המגבר הזה : http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Amplifier&DB57913=129177&DB135956=135963 במחיר נמוך יותר אבל

איכותי מאוד

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Amplifier&DB57913=129177&DB135956=135980 ימאהה פחות איכותיים.. פחות למקפידים

בעניין הסאונד אבל נותנים תמורה טובה לכסף - חשוב לציין הם לא מגיעים פלאט - נותנים באס די חזק לכשעצמו.

לא ציינת איזה רמקולים אתה רוצה - רצפתיים/ מדף

איזה גודל חדר

וכן הלאה

בגדול לא משנה התקציב אני לא ממליץ אל החבילות שהראית הן לא מוזילות שום דבר

אם אתה רוצה עד 3000 שקל תצטרך לקנות רמקולי מדף סבירים בסביבות 1000 שקל שתוכל לשמוע מוזיקה כמו בן אדם

אחוריים וסנטר אתה יכול לקנות בסביבות 500 שקל משהו פשוט (תסתכל במפרט שלי - אני שילמתי על האחוריים והסנטר שלי 600 שקל בערך אבל זה היה מזמן)

בגדול לוורפדייל יש רמקולי מדף טובים

אם יתמזל מזלך - לא מצאתי בזאפ יש רמקולים מעולים של מאגנט MAGNAT קצת יקרים אולי אבל יכול להיות שיהיו עדיין בתקציב

תתקשר לחנויות הסטריאו והקולנוע ביתי

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות ועל היחס

שנית גודל החדר הוא סטנדרט חדר שינה רגיל...והרמקולים שאני מעוניין בהם זה רצפתיים...ואני מעוניין לחבר 5.1 יענו שני קדמיים ושנים אחורים וסנטר..

ofsher אשמח לתגובה חוזרת :)

וגם מעוד אנשים

תודה

אביתר

פורסם

קצת קשה במחיר שנתת לתת המלצה..

בגדול המערכות המורכבות שאתה נתת קישור אליהן מספקות, בטח שלחדר סטנדרטי

מאחר ולא נראה שאתה פנאטי לגבי סאונד, לא הייתי מתאמץ יותר מדי במקומך

אל תשכח שאתה יכול לקנות מגבר ורמקולים קדמיים בתור התחלה ולהוסיף בעתיד אחוריים

קח בחשבון איפה תשים את הרמקולים בחדר... יש מקום?

את האחוריים רצוי לתלות והם לא חייבים להיות איכותיים

הכי חשוב זה המגבר אח"כ רמקולים קדמיים אח"כ סנטר אח"כ אחוריים

דיוידי לא ממש משנה... כדי להשיג איכות יותר טובה מהזולים צריך להשקיע הרבה כסף (באופן יחסי)

וסאב לחדר קטן בדר"כ לא צריכים

פורסם

אם החדר שלך הוא סטנדרטי כלומר 3X3 בערך אזי מרמקולים רצפתיים לא תוכל להנות ממש.עדיף לך לקנות סט רמקולים 5.1 -5 לווינים וסאב אקטיבי.אם אתה גר באיזור השרון אני אפנה אותך למספר חנויות מתמחות.

לגבי התגובה של ofsher:

סאב אקטיבי במערכת קולנוע כן חשוב מאחר שזה מקור אנפורמציה נוספת(הערוץ השישי 1.)

פורסם

שמע, גם אני חשבתי שאני צריך מגבר ורמקולים ורציתי להשקיע עד 3-4K

בסוף קניתי סטלייטים - X530 של לוג'יטק (מערכת 5.1 , 4 היקפיים, 1 סנטר, 1 סאב שבתוכו גם המגבר)

חיברתי אותם לכרטיס הקול שעל הלוח שלי (לוח DFI בא עם כ.קול 5.1 מובנה, אבל איכותי)

והם עושים רעש שלא יבייש מערכות באלפי שקלים, הם מאוד איכותיים, ועולים בקושי 550 שקל

אני מאוד ממליץ, ממש השבוע קיבלתי אותם כשחזרתי ממילואים, ואני נהנה מכל שניה (והשכנים לא)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907

רק תקרא את התגובות של הרוכשים בזאפ, אני מגבה כל מילה ומילה שלהם.

פורסם

תהנה

פורסם

esJ צודק בקשר לחשיבות של הסאב

אבל צריך לזכור דבר חשוב - במגברים של היום יש אפשרות להעביר את הבאסים של הסאב לרמקולים הקדמיים

(מבטלים את הסאב ומעבירים תדרים נמוכים קדימה...)

אז זה לא עקרוני במיוחד כאשר מדובר בחדר קטן

בנוסף, רמקולים סטליטים הם דבר נהדר לחדר קטן - מבחינת מקום ומבחינת זה שהם מתאימים קולית לחדרים קטנים

אבל הם לעולם לא יישמעו טוב כמו מערכת רצינית (אפילו בחדר קטן... כן כן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים