פורסם 2006 ביולי 2919 שנים יש לי 2 בעיות:1. האקספלורר לא עובד משום מה (לא מציג כלום כשאני פותח אותו ואחרי זמן ארוך מציג הודעת שגיאה)2. ב-firefox אני לא יכול לראות בצורה טובה חלונות שמותאמים לאקספלורר.אשמח אם תוכלו לפתור לי לפחות אחת מהבעיות.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים גם לי יש 2 בעיות: 1. המחשב לא עובד לי משום מה (לא מציג כלום כשאני מפעיל אותו). 2. ב-ICQ אני לא יכול לקבל הודעות של המסנג'ר. ולנמשל: 2 בעיות שלא קשורות אחת לשניה ולא נתת מספיק מידע ע"מ שנוכל לעזור. אגב, ברוך הבא לפורום.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים לפחות לבעיה השנייה יש פתרון, לא מושלם אבל די טוב IE Tab בקשר לבעיה הראשונה, זה בסדר, סה"כ אקספלורר, אתה לא מפסיד הרבה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים לאקספלורר אין פתרון לפיירפוקס זה האתרים שלא מתאימים לפיירפוקס תתקין IE TAB
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים נראה לי אבל שIETAB משתמש באקספלורר שמותקן במחשבלך להסרה\הוספה של תוכניות בלוח בקרה>הוספה\הסרה של רכיבי וינדוס ושם תבחר רק את אינטרנט אקספלורריכול להיות שתצטרך להכניס דיסק התקנה ואחרי זה להפעיל מחדש את המחשב ואז זה יפעלאחרי זה עדיין כדאי שתמשיך להשתמש בפיירפוקס אם אתה לא רוצה לעדכן כל שני וחמישי ועדיין אתה לא תיהיה מוגן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.