פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני לא חושב שיהיה משחק כזה, ולפחות לא משחק שמשחזר את המאורעות, בגלל שהמלחמה עכשיו היא לא כזאת כמו במלחמת העולם הראשונה והשניה, זה יותר הפגזות ופחות חייל רגלי.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מעניין אם מישהו קרוב אליכם חס וחלילה ייהרג ואז תשמעו שמישהו משחק בקרב שהוא נהרג בו, אם יעניין אותכם אם המשחק טוב.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים יקחו את זה לשלב הבא... צד אחדישראלארה"בVSצד שניסוריה איראןלא כוחות!מעניין אם מישהו קרוב אליכם חס וחלילה ייהרג ואז תשמעו שמישהו משחק בקרב שהוא נהרג בו, אם יעניין אותכם אם המשחק טוב. מסכים
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים שמעתם עד כמה אתם שרוטים ? אתם רוצים לשחק במשחקים שמו בהם אזרחים ישראלים ?זה השאמריקאים מטומטים ומשחקים bf2 כול היום (מה שהולך בעירק) זה לא הופך אותנו להיות כמוהם
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים BF2 זה לא מה שהולך בעיראק, זה סתם מילחמה מודרנית על פי תרחיש דמיונילא צריך להיות יותר מידי רגישים כוהחרים כל מה שמציג חיילים
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים לא יודע מה איתך אבל bf2 ממש מזכיר את עירק ערבים,אקלים,שטח פניםבול נראה כמו אחת הערים שם צד אחד צבא ארה''ב, צד שני ארגון גרילה שמתמרד כנגד השלטוןקיצור כאוס שלם וזה נראה בול 1 ל 1 כמו עירק
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני מת שיצא משחק שהוא BF2 בגרפיקה ובמשחקיות ועלילה מתפתחת כמו "אחים לנשק" שקשור לישראל ולאיראן, סורים.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים לא יודע מה איתך אבל bf2 ממש מזכיר את עירק ערבים,אקלים,שטח פניםבול נראה כמו אחת הערים שם צד אחד צבא ארה''ב, צד שני ארגון גרילה שמתמרד כנגד השלטוןקיצור כאוס שלם וזה נראה בול 1 ל 1 כמו עירק יש מפות עם ארכיטקטורה ערבית (יותר נכון עותמנית/פרסית), ויש צבא שמוגדר כקואלצית המזרח התיכון (בלי איזכור של מדינות ספציפיות)אבל לא רשום עיראק בשום מקום, המקומות לא קיימים במציאות, ואין התייחסות לאירועים עכשיוייםזה שאתה מתעקש לראות כאן את עיראק זה בעיה שלך
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אני מת שיצא משחק שהוא BF2 בגרפיקה ובמשחקיות ועלילה מתפתחת כמו "אחים לנשק" שקשור לישראל ולאיראן, סורים.הגרפיקה של BF2 לא כזאת מרהיבה, מילא CRYSIS
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים הגרפיקה של BF2 לא כזאת מרהיבה, מילא CRYSISהייתה מת, אולי זאת לא כמו הגרפיקה של CRYSIS אבל אם תשחק אי פעם בBF2 על HIGH תראה משהו אחר =] יש לו גרפיקה מדהימה.שמע BF2 זה משחק רשת, רק משחק רשת, אז אי אפשר לשים לו מנוע מטורף או דברים כאלו, בBF2:MC שיצא לXBOX המנוע הגרפי היה יותר משופר והיו עוד כמה אפקטים כי היה לו סינגל פלייר יותר רחב משל הPC.אם CRYSIS היה יוצא רק לרשת (שלא יצא אף פעם) בלי עלילה או משהו מיוחד אז גם שם היו מפחיתים בגרפיקה כי צריך שיהיה פינג טוב וקצב העברת נתונים מהיר והם על המאמצים של המחשב מרוכזים בגרפיקה ואפקטים לא ישאר כלום לכל השאר שקשורים למשחק עצמו ברשת....לכל משחקי הFPS שהם רק משחקי רשת!! יש לו נראה לי ת'מנוע הגרפי הכי טוב וגם הכי מציאותי.ולא BF2 לא מזכיר לי ממש את עירק, כי מצטער לא הייתי שם.אבל BF2 לא בנוי על שום מלחמה וגם אין שם שום צד רע ושום צד טוב אז הוא לא קשור ממש למלחמה שהייתה, סתם משחק ששמו שם כמה מדינות וזהו =]
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים הייתה מת, אולי זאת לא כמו הגרפיקה של CRYSIS אבל אם תשחק אי פעם בBF2 על HIGH תראה משהו אחר =] יש לו גרפיקה מדהימה.שמע BF2 זה משחק רשת, רק משחק רשת, אז אי אפשר לשים לו מנוע מטורף או דברים כאלו, בBF2:MC שיצא לXBOX המנוע הגרפי היה יותר משופר והיו עוד כמה אפקטים כי היה לו סינגל פלייר יותר רחב משל הPC.אם CRYSIS היה יוצא רק לרשת (שלא יצא אף פעם) בלי עלילה או משהו מיוחד אז גם שם היו מפחיתים בגרפיקה כי צריך שיהיה פינג טוב וקצב העברת נתונים מהיר והם על המאמצים של המחשב מרוכזים בגרפיקה ואפקטים לא ישאר כלום לכל השאר שקשורים למשחק עצמו ברשת....לכל משחקי הFPS שהם רק משחקי רשת!! יש לו נראה לי ת'מנוע הגרפי הכי טוב וגם הכי מציאותי.ולא BF2 לא מזכיר לי ממש את עירק, כי מצטער לא הייתי שם.אבל BF2 לא בנוי על שום מלחמה וגם אין שם שום צד רע ושום צד טוב אז הוא לא קשור ממש למלחמה שהייתה, סתם משחק ששמו שם כמה מדינות וזהו =] קודם כל, אני כן משחק על HIGH, וזה נכון שהגרפיקה לא אמורה להיות כזאת חיה בגלל שזה ברשת, אבל בוא נתייחס פה לעובדות, והעובדות אומרות שהגרפיקה לא כזאת חיה יחסית למה שיש בזמן האחרון, ואם כבר אתה מפנטז על משחק, אז למה לא לפרגן לעצמך בגרפיקה כמו של CRYSIS או משהו בסגנון, כי כשאתה מדבר על גרפיקה מפגיזה אתה לא יכול להדגים את BF2.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים קודם כל, אני כן משחק על HIGH, וזה נכון שהגרפיקה לא אמורה להיות כזאת חיה בגלל שזה ברשת, אבל בוא נתייחס פה לעובדות, והעובדות אומרות שהגרפיקה לא כזאת חיה יחסית למה שיש בזמן האחרון, ואם כבר אתה מפנטז על משחק, אז למה לא לפרגן לעצמך בגרפיקה כמו של CRYSIS או משהו בסגנון, כי כשאתה מדבר על גרפיקה מפגיזה אתה לא יכול להדגים את BF2.מול כל שאר משחקי הרשת יש לו את ה-גרפיקה הכי יפה ומציאותית....
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים הגרפיקה של BF2 לא כזאת מרהיבה, מילא CRYSISבשביל שיקרטע?עזוב אני לא מתלהב מגרפיקה מפוצצת, אילא שהשילוב בין הגרפיקה למשחקיות המעולה יהיה טוב וככה זה ב-BF2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.