עבור לתוכן

מפרט למחשב ללא מסך ב-5500 ש"ח; לקרוא הכל לפני שפוסלים את הבחירה ב-AM2 X2 4200.

Featured Replies

פורסם

מה קרה לך?? 3800X2 מעבד גרוע מכל בחינות?? :screwy:

M2N-E עולה 800 ש"ח?? :screwy:

הבנת הנקרא מתוק שלי. אמרתי שה4200 הוא מעבד גרוע וגם הסברתי למה. או 3800 למערכת תקציבית (או 805 למערכת ממש ממש תקציבית ומתחת לזה אללה יוסתור.), או E6300 ומעלה למערכת רצינית.

ה4200 הוא נפל בסדר העולם החדש.

וכמו שליאור אמר לך, הM2N-E עולה כ800 שקלים ברוב החנויות.

אז לפני שאתה זורק האשמות "הוא לא אובייקטיבי הוא עובד באינטל!!!1111" אני מציע שתבדוק מה הרקורד שלי בפורום - על כמה מפרטי AMD המלצתי, ותזהר בדבריך.

• תגובות 41
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כולם קונים בחנויות גדולות אתה יודע

פורסם

לקחת X2 זה ללכת עם הראש בקיר. אתה צודק, המעבד לא מגביל במשחקים ברזולוציות שאתה שואף אליהן. אבל זה לא משנה את העובדה שאתה לוקח מעבד נחות במחיר מופקע.

הE6300 ממוקם בין 4600 ל5000+ - הרבה מעל 4200+ (שאם זכור לך, מגיע עם חצי מזכרון המטמון של הדגמים מעליו, בדומה ל3800. למעשה זה 3800 עם עוד 200 מה"צ. הוא מעבד גרוע מכל הבחינות, גם לפני צאת קונרו). וזה לפני אוברקלוק, כשבאוברקלוק מתון בציוד סטנדרטי הוא עוקף FX62.

תוסיף לזה את העובדה שלוחות AM2 נמכרים במחירים מופקעים לא פחות מלוחות קונרו - והמשוואה אוזנה. הM2E של אסוס - הלוח המומלץ ביותר - עולה כ800 שקלים. זה פשוט זנות לשמה.

בתקציב הזה רק 6300 + 7900GT.

מצטער לנפץ לך את הבועה.

הנה מפרט:

כמות. מוצרים סה"כ

1 Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח

2 Twinmos DDR2 667 512MB 630 ש"ח

1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח

1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח

1 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 1,095 ש"ח

1 Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II 379 ש"ח

סה"כ 4,029 ש"ח

pandas.co.il

לגבי כרטיס מסך - הX1800XT 256MB ממש ממש מעט טוב יותר מה7900GT. אבל הוא צורך פי 2 הספק, מפזר פי 2 חום ופי 2 רעש, והוא אוברקלוקר מעאפן.

לעומת זאת ה7900GT עולה קצת פחות ואין לו את הבעיות האלה - אבל יש לו ולכל הסדרה באג שלא מאפשר HDR+AA.

תחליט איזה מבינהם אתה רוצה - קח בחשבון שאם אתה בוחר בX1800XT, אתה צריך לקחת ספק כח אחר כי אני לא בטוח שהHEC TRT שבמארז יחזיק - למרות שהוא ספק טוב מאוד.

אני אישית הייתי לוקח את ה7900GT - שהוא גם זמין וזול יותר.

לדוגמא מכאן:

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1690

לפי דעתי לך על זה! עם ה7900gt !

פורסם
  • מחבר

כלומר, אם אני יבחר ב-7900GT אז הספק (שכמו שאמרו פה הוא יחסית ברמה טובה) לא אמור להוות בעיה?

פורסם

שמע אני באופן אישי אוהב את amd

אבל הנאות לחוד ועסקים לחוד

ובתקציב שלך נכנס יפה הקונרו e6300

רק שמע לעצה תמתין קצת שיגיעו הרבה לוחות אם טובים לקונרו במחיר אטרקטיבי(ואולי גם המעבד ירד קצת במחיר )

אבל אם תרצה תוכל לקנות כבר עכשיו בתקציב זה ,לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

אבל שים לב.

המעבד 3800 זול ב-300 שקל כמעט מהקונרו. הלוח אם M2N-E עולה 690 (בנועה לפחות - שם אני מתכנן לקנות את המחשב), והוא זול יותר ב-400 (!) ש"ח יותר, או לפחות 200 ש"ח מהלוח התומך בקונרו, גם אחרי שתהיה ירידת מחירים. אתה באמת מאמין שלא עדיף לבזבז 500 ש"ח על זכרון\כ.מ.\ד"ק במקום?

הרי זה באמת ישנה לי עוד שלוש שנים אם רכשתי AMD או קונרו? כפי שאמרו הרבה אנשים בפורומים השונים, עד שהמעבד יהיה רלוונטי להרצת המשחקים, שאר הרכיבים כבר מזמן לא יהיו אקטואליים (וכן, אני יודע שאני אמרתי את זה בהודעה הראשונה - אני מתכוון לאנשים אחרים :))

עכשיו שים לב, אני לא מעוניין ב-OC. ויש גם לציין שאנשים טענו כי כדי לי להוציא קצת יותר. חברה, אני בחריגה של החריגה (זה התחיל ב-4500, ועלה ל-5000, ואחרי עוד קצת הוזלת ריר מול המפרטים שאנשים הציעו, הגעתי לבסוף לסף של הסף של 5500 ובתקווה 5400).

פורסם

אתה צודק אם תקנה כפול ליבה של amd יהיה לך חסכון של 700-800 ש"ח

שתוכל לנצל לדברים אחרים

וראיתי בנצמארקים של כפולי ליבה של amd והם מציגים ביצועים מעולים

אבל הקונרו יותר טוב מהם בהבדל משמעותי

אז יש כאן קושיה מה עדיף

אני הייתי ממתין חודשיים שלוש וקונה קונרו

אם אין לך זמן כדאי שתקנה את הקונרו ותסתפק זמנית בזכרון של 512

ואחר כך תשדרג את הזכרון

זו דעתי ..

פורסם

כמו ש-DR.NOOB אמר, 4200 הוא מעבד מסורס- הוא קיבל פחות מטמון.

לא קניה אדירה לדעתי.....

אם המחשב מתוכנן רק לטווח הקצר אז תיקח 3800 וכרטיס מושקע כמו X1900XT, שאגב נמצא בנועה במחיר מצויין, זו בחירה שלך.

אבל להבהרה- אם אני הייתי במקומך הייתי זולל איזה קונרו.

פורסם

בשורה משמחת הגיעו לוחות אם במחיר אטרקטיבי לקונרו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194127.0

הלוח הזה נראה לי מוביל http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=877

תקנו אותי אם אני טועה

אז ידידי יש לך הבדל של 200 ש"ח בין קונרו ל amd

אז בוודאי שעדיף הקונרו

פורסם

אם כבר אז כבר xD

הקשר לX1800XT.. הליברטי 400W יחזיק אותו?

פורסם
  • מחבר

תקשיב, אם הלוחות האלה באמת יעמדו בציפיות, אז לא יהיה שמח ממני. אבל באמת כדי שנחכה קצת ונראה יותר חוות דעת בנושא.

פורסם
  • מחבר

תקשיב, אם הלוחות האלה באמת יעמדו בציפיות, אז לא יהיה שמח ממני. אבל באמת כדי שנחכה קצת ונראה יותר חוות דעת בנושא.

הציעו פה לקנות 512 אחד בלבד, להשקיע בקונרו, ולהשלים בהמשך. יש דעות על זה?

ועוד דבר - נכון שעוד 2-3 חודשים המחירים יהיו יותר שפויים בכל מקרה, אבל את זה ניתן לומר תמיד, ומתי שהוא כן צריך לקנות מחשב.

ובקשר ל-X1900, זה כבר ממש חורג מהתקציב, גם אם אני אבחר ב-3800.

ממש מצטער על ההודעה הכפולה, באמת שיצא לי בטעות.

פורסם

הלוחות נראים טוב :xyxthumbs:

ההפרש הוא באמת סביב 200 זוזין.....

לגבי מה לקנות:

6300+ ג'יגה זכרון בשני סטיקים + X1800XT.

ומישהו פה שאל אם ליברטי 400 יחזיק את הכרטיס הזה, אז התשובה היא שהוא יחזיק כמו גדול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים