עבור לתוכן

לוחות-אם זולים לקונרו(יש כבר לכל מי שחיפש..)

Featured Replies

פורסם

מוזר ל -GA8I945GZMERH Gigabyte , יש ציפסט 945 ועד כמה שאני יודע קונרו לא נתמך ע"H הציפסט הזה

הלוח אסוס - כתוב שתומך אבל אין לי מושג אם ערכת השבבים VIA P4M890 VIA VT8237A תומכות קונרו (אבל מחיר באמת זול 540 ש"ח)

יש כמה לוחות עם ציפסט 945 שכתוב שהם תומכים.... מעניין -אולי אחד התותחים בפורום יוכל לתת את חוות דעתו בעניין .?

פורסם

הלוחות אכן תומכים בקונרו.

הנתונים מועתקים מהאתר של החברות.

פורסם

הצ'יפסט 945 תומך בכפולי ליבה, למה שלא יתמוך בקונרו?

כל מה שצריך זה ביוס וVRM11. אני מניח שיש ללוח את שניהם.

לגבי האסוס אני לא יודע כי אני לא מכיר את הצ'יפסט הזה מספיק טוב כדי להביא לך דעה בנושא.

פורסם

OMG בדיוק באתי לפתוח דיון ולשאול מה עדיף- לקנות D805 שעולה עכשיו 670 שקל עם הג'יגבייט ובעתיד לשדרג לקונרו (ולסבול עם 800MHZ FSB) או לחכות לאסוס (אני לא רוצה לחכות חודשים אני מחכה כבר אני לא יכול יותר)

תודה מראש :)

פורסם

זה תלוי בתקציב..

תגיד אתה לא אמור להיות AMD GUY? (לפי הניק :P)

פורסם

כן זה אני P:

וכשל- AMD יהיה מעבד טוב כמו קונרו... :)

פורסם

אני אישית חושב כנראה ללכת על 805D. מעבד ב-650 ש"ח, לוח ב-600. קירור טוב למעבד, פלוס אוברקלוק סולידי, ל-3.6. וזה בערך ב-1000 ש"ח זול יותר מהקונרו הכי זול...

(כל זה לפי רעיון של ליאור פ. אז הקרדיט במקומו מונח ;))

פורסם

בהנחה שהתקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך, יענו רק מעבד D805 ולוח הכי זול שתומך קונרו לשדרוג עתידי.. מה כדאי לי?

פורסם

אני אישית חושב כנראה ללכת על 805D. מעבד ב-650 ש"ח, לוח ב-600. קירור טוב למעבד, פלוס אוברקלוק סולידי, ל-3.6. וזה בערך ב-1000 ש"ח זול יותר מהקונרו הכי זול...

(כל זה לפי רעיון של ליאור פ. אז הקרדיט במקומו מונח ;))

למה לא 3800+ X2 ?

פורסם

כי הוא עולה 1000+- ואם רוצים לקנות אותו עדיף כבר לקנות קונרו (איזה דגם שיהיה באותו מחיר)

פורסם

אם יש 945 שתומך בקונרו, למה שלא יצא עדכון ביוס לכל הלוחות בעלי ציפסט 945 955 שיתמכו בקונרו.

אני בדיוק עכשיו קניתי לוח יקר באלף פלוס 955 ולמה שאסוס לא יוציאו עדכון ביוס שיתמוך בקונרו, יש למישהו הסבר מבחינת ארכיטקטורה או משהו?

פורסם

שאלה טובה

אם באמת כל לוח שתומך בכפולי ליבה יכול לתמוך בקונרו ורק צריך איזה משהו בביוס למה לא מוציאים עדכון וגמרנו...?

עריכה:

אה חשבתי שהוא כתב

כל מה שצריך זה ביוס עם VRM11.

ובעצם הוא כתב

כל מה שצריך זה ביוס וVRM11. אני מניח שזה איזה חלק על הלוח ולא משהו בביוס

פורסם

אם אני לא טועה צריך לשנות מתחים בלוח נדמה.

צריך לעשות שינוי פיזי בלוח.

פורסם

שום דבר.

VRM = Voltage Regulator Module

זה וסת מתח.

==

ועוד משהו:

זה שאמר D805+לוח זול + קירור בפחות מהקונרו הזול ביותר.. = איך?

E6300 עולה 1200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים