עבור לתוכן

התלבטות לגבי השילוש הקדוש (קונרו)

Featured Replies

פורסם

לוחות 965P היו אמורים להיות במחירים יותר נוחים כמו 600-800 שקל

בפועל הם קיבלו מחירי 1000 שקל ומעלה (הגדילו Gigabyte לעשות וקבעו לאחד הלוחות מחיר של לא פחות מ-1500 שקל)

המחירים צריכים לרדת

[/quote

יש לך מושג מתי הם אמרוים לרדת נגיד שיוצא אלינו הקונרו P5W DH DELUXE שעולה היום קרוב ל1700 ש"ח ירד משמעותית או לא?

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

P5W DH מבוסס 975X ולכן לא יירד

P5B של Asus לעומת זאת יצטרך לרדת מ-1100 שקל (המחיר שלו היום)

kipi תראה את השאלות הנפוצות

הממוצע של התוספת מה-2MB זה 3.5%

לגבי ה-333, עדיף זכרונות 667 שעובדים על 1:1

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה אם אני מוריד את המחלק עבור זכרונות 533MHZ, או שאני משאיר את המחלק על 1:1 עבור זכרונות 667MHZ?

התוספת של 3.5% למה? למהירות המעבד? לביצועים הכלליים?

פורסם

לביצועים הכלליים

ואני לא בטוח שיש את המחלק הנ"ל עבור באס 266

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אם לסכם את העניין, השילוב המומלץ הוא הנ"ל:

1. מעבד E6400

2. לוח 975X (עדיפות ל- DFI)

3. זיכרון 2GB 677MHZ VALUE

למערכת כזו OC בסיסי (333MHZ ל- BUS) יהיה ריאלי עם קירור סטוק וללא שינוי מתחים ?

פורסם

בהחלט

פורסם

זה בדיוק מה שאני מתכנן :)

לא בטוח אם החנות שאני קונה ממנה מציעה את ה-DFI, אבל אם אני אקבל מחיר טוב אני אלך על לוח 975X אחר. מקסימום מאה מאתיים שקל הפרש.

הייתי הולך על זכרונות 800, אבל לא הצלחתי לסדר את המחלק ככה שינצל לי את זה, אז אני אלך על באס 333 וזכרונות 677. או אולי אפילו באס 350 וזכרונות קצת יותר טובים שיאפשרו לי OC ל-700.

פורסם
  • מחבר

תגידו, יש מצב להגיע עם הזכרונות הנ"ל ל OC של 350MHZ בבאס?

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271

אם כן, יש מצב שספק כוח גנרי סוחב את ה OC הנ"ל?

פורסם

לדעתי הזכרונות האלה יעשו 700 (ז"א התשובה כנראה כן)

ספק ג'נרי? לא מומלץ בכלל

פורסם
  • מחבר

אני יודע שספק ג'נרי זה ךא משהו שאפשר לסמוך עליו יותר מדי, אבל לפעמים יש הפתעות....

בכל מקרה, יש לי ספק נוסף בבית (FSP350-60THN). יש מצב שזה כן יתאים למערכת שהומלצה כאן (בתוספת ה OC שהזכרתי) ?

שוב, אני מתנצל שאני מערבב כאן נושאים... ::)

פורסם

לא ציינת את הכרטיס מסך

פורסם

אתה יכול לקנות בערך באותו מחיר זכרונות כאלה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282

הם גם לא יגבילו אותך ב OC והם גם יותר מהירים באותו מחיר [אמנם תזמונים 5-5-5-12 אבל באינטל בזכרונות עדיף מהירות על תזמונים מה גם שאפשר להוסיף טיפ טיפה מתח ולהדק את התזמונים ל 4-4-4-12]

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, אני לא כל כך מבין ב OC, אז לא נראה לי שאני אהדק תיזמונים לזכרונות (ואני גם בכלל לא מבין איך להדק אותם :silly:)

גם את ה OC שכן חשבתי לעשות (להעלות BUS ל 333), אני עוד לא יודע איך לעשות (טכנית).

בכל מקרה, אם אני כן אעשה אותו, אז הזכרונות שחשבתי קודם (PQI 667MHZ) יתאימו מצויין ל OC הזה.

פורסם

איך שאתה רוצה, אבל באותו מחיר יש 800MHZ וזה ידוע שקונרו והלוחות החדשים מנצלים את המהירויות האלה בצורה מעולה.. גם אם לא תעשה OC יהיה בוסט בביצועים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים