עבור לתוכן

מה הפיירוול הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

אני וחבר שלי מתווכחים בנושא אני אומר שזון אלרם והוא אומר קספרסקי מה אתם אומרים?

פורסם

קספרסקי זה אנטיוירוס... וזון אלארם מצוין.

פורסם

ללאאאא

לא זון אלרם!!

הכל חוץ מזון אלרם...קח סייגיט או משהו כזה

אבל תאמת...אני בלי פיירוואל ואין לי בעיות ספיוואר... ::) כבר למעלה מחצי שנה

פורסם

Sygate .

הפיירוואל הכי טוב שקיים, רק חבל שסימנטק כל כך פחדו ממנו שהם קנו את החברה וסגרו אותה, עדות לכמה הוא היה טוב ... אני בכל אופן עדיין משתמש בו.

פורסם

אפשר לדעת מה בדיוק הבעיה עם ZA?

פורסם

אפשר לדעת מה בדיוק הבעיה עם ZA?

1)מאטה את מהירות הגלישה

2)נון סטופ הודעות על חדירה למחשב ואפילו אחרי שאתה אומר לה כן לתמיד היא תשאל אותך שוב

3)היא לא חוסמת באמת..אני כבר ניסיתי לחסום פעם תפורטים של האימיול..והיא לא הצליחה לחסום...

4)תנסה לפתוח לה פורטים...צרה צרורה.!!! עד שהיא פותחת...עם בכלל

פורסם
  • מחבר

1)מאטה את מהירות הגלישה

2)נון סטופ הודעות על חדירה למחשב ואפילו אחרי שאתה אומר לה כן לתמיד היא תשאל אותך שוב

3)היא לא חוסמת באמת..אני כבר ניסיתי לחסום פעם תפורטים של האימיול..והיא לא הצליחה לחסום...

4)תנסה לפתוח לה פורטים...צרה צרורה.!!! עד שהיא פותחת...עם בכלל

אני לא יודע ה הבעיה במחשב שלך אבל אצלי זה אף פעם לא קרה אף אחד מהדברים שציינת נכון שהתוכנה שואלת הרבה אבל זה רק אם אתה שם על עדיפות עליונה, אני ניסיתי הרבה פיירוולים ואף אחד מהם לא האט לי את האינטרנט כולל הפיירוול הזה, וכבר בדקתי על הרבה תוכנות והיא חסמה את הגישה של כולם ובאותה קלות גם פתחה את הגישה.

אז אלא אם כן איזשהו אתר הצליח להכניס סוסים טרוייאנים ורוגלות למחשב שלך בזמן שהשתמשת בפיירוול אתה לא יכול להגיד שום דבר רע עליו

פורסם

SYGATE

מניסיון - קל,נוח,ועושה תעבודה כמו שצריך!!!

קח קישור ותתקין אותו עוד היום ותאמין לי אתה תיהיה מבסוט.

http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=2526

בהצלחה. ;)

פורסם

מה שלא יהיה-אל תגע בZONE ALARM

חרא של פאיירוול שמשום מה [ובאמת באופן תמוה] כולם מתלהבים ממנו

[ההסבר היחידי שיש לי הוא שהתוכנה כל הזמן מקפיצה הודעות של "נסיונות פריצה" ושאר ירקות גם אם אין כלום,אז חושבים שהיא חוסמת...למרות שחוץ מבעיות,האטה,אכילת ביצועים,חסימת תוכנות חיוניות ופגיעה בפינגים היא לא עושה כלום].

פורסם

Sygate כבר לא קיים אחרי שסינמטק שרכשה את החברה שהפיצה אותו, הפסיקה את ההפצה והכריחה את המשתמשים לעבור לפיירוול שלה. עקב כך SYGATE לא מעודכן ולא יעודכן יותר לעולם מה שאומר שאי אפשר להמליץ עליו. אני אישית עברתי ל-ZA אחרי השימוש ב-SYGATE והמעבר עבר חלק ובלי הרבה תקלות.

פורסם

ZA הכי גרוע היא על כל דבר שאתה פותח היא מתריעה לך עליו ואם אתה משחק איזה משחק היא תקפיץ לך הודעה באמצע (מניסיון)

פורסם
  • מחבר

לי יש זון אלרם כבר כמה חודשים והתוכנה אף פעם לא הקפיצה הודעה בזמן משחק וכפי שכבר קודם אמרתי היא מקפיצה הודעות רק אם אתה שם את הבטיחות בתוכנה בעדיפות גבוהה.

פורסם

Sygate ללא ספק, חבל כל כך שאי אפשר לעדכן אותו עקב הקניה של החברה, אבל הוא עדין נחשב לדעתי לטוב בתחונו, לא זולל משאבים, בולם כל אפשרות לחדירה, נותן שליטה מלאה על מאפיינים חשובים ועם זאת נשאר פשוט וקליל.

מומלץ :xyxthumbs:

פורסם

ZA הכי גרוע היא על כל דבר שאתה פותח היא מתריעה לך עליו ואם אתה משחק איזה משחק היא תקפיץ לך הודעה באמצע (מניסיון)

ראבק , אנשים , תחטטו קצת בתוכנה ותגלו שניתן למנוע את ההודעות במסך Alert&Log

ושניתן לעבור ל-Game Mode שאז ה-ZA יקבל תשובה אוטומטית לפי מה שתחליטו.

עבדתי עם Sygate - מדי פעם נתקע.

את ZA צריך להתקין מדי פעם מחדש :o - מאט את המחשב רק בזמן מתקפה , ואז עדיף בכלל להתנתק מהאינטרנט.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם ZA. זו אחת התוכנות הקלות שיש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים