עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוח אם...

Featured Replies

פורסם

ראיתי באתר של אסוס שללוח אם ASUS A7V266-E

יש צ'יפ של Nvidia Geforce 2

האם זה אומר שלמי שיש את הלוח אם ASUS A7V266-E

לא צריך לקנות כרטיס מסך?

ואם כבר מה עדיף?

ASUS A7V266-E

או

EPOX 8KHA+

או

GIGABYTE GA7VTX-H

?

פורסם

EPOX 8KHA+

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון ל-A7N266-E...

מבוסס ה-nForce, וכולל כרטיס מסך GF2 MX (חלש מאוד) מובנה..

מאוד לא מומלץ להישאר עם הכרטיס הזה, אם תרצה בכלל לקנות את הלוח הזה.

פורסם

באופן כללי, לא הייתי מתעסק עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים של Nvidia, היות וזו ערכת השבבים הראשונה של החברה, וכמו כל פעם ראשונה: תמיד יש בעיות, שפשוט יעלמו עם הזמן וככל שהם יתנסו יותר בתחום, כך יכולו גם שיפורים בביצועים שלהם בתחום הזה...

פורסם

הלוחות שרצוי ליקנות הם:

ASUS A7V266-E

GIGABYTE GA7VTX-H

אלה לוחות מצויינים

פורסם

הלוחות שרצוי ליקנות הם:

ASUS A7V266-E

GIGABYTE GA7VTX-H

אלה לוחות מצויינים

צר לי לומר לך, אבל לEpox יש הרבה יותר פיטשרים מלג'יגה-בייט. האחרון בסופו של דבר הוא לוח בינוני והמחיר שלו בהתאם. אין סיבה להתלהב ממנו, למעט העובדה שהוא בין הלוחות הראשונים שהגיעו לארץ עם ערכת השבבים החדשה של VIA לAMD.

פורסם

צר לי לומר לך, אבל לEpox יש הרבה יותר פיטשרים מלג'יגה-בייט. האחרון בסופו של דבר הוא לוח בינוני והמחיר שלו בהתאם. אין סיבה להתלהב ממנו, למעט העובדה שהוא בין הלוחות הראשונים שהגיעו לארץ עם ערכת השבבים החדשה של VIA לAMD.

לוחות EPOX יש רק לחנות אחת...

ואת שאר הלוחות יש לכל החנויות,ל ASUS יש גם

פיטשרים נחמדים מאוד.

פורסם

לוחות EPOX יש רק לחנות אחת...

ואת שאר הלוחות יש לכל החנויות,ל ASUS יש גם

פיטשרים נחמדים מאוד.

אז מה, הוא שואל מבחינה חומרתית, לא מבחינה פוליטית-כלכלית.

ASUS - לדעתי, בארץ מתלהבים מהם יותר מדי. הפיטשרים שלהם לאוברקלוק הם לא כ"כ טובים כמו שעושים מהם בארץ והם יקרים מאוד, בעיקר ביחס לתמורה שהם נותנים לכסף של האנשים.

עריכה: במחשב שנייה, היבוא של פנדה של לוחות EPOX לא נחשב. אני לא מכיר בחנות הזאתי, אל תקנה מהם, הם חושבים שהם מוסלוני או משהו כזה, כל אדם שאמר משהו שלא מוצא חן בעינייהם הם מגישים נגדו תלונה במשטרה בתקווה שיעצרו אותו וישלחו אותו לסיביר או למחנה כפייה. רק חבל שהם עדיין לא קולטים את המציאות של מדינה דמוקראטית.

פורסם

באופן כללי, לא הייתי מתעסק עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים של Nvidia, היות וזו ערכת השבבים הראשונה של החברה, וכמו כל פעם ראשונה: תמיד יש בעיות, שפשוט יעלמו עם הזמן וככל שהם יתנסו יותר בתחום, כך יכולו גם שיפורים בביצועים שלהם בתחום הזה...

בדיוק מה שאני תמיד אומר...

פורסם

זה שזה ראשוני זה לא אומר בהכרח שזה לא טוב!

אם הלוח נחשב טוב - ואתה לא יודע על בעיות מיוחדות - אתה יכול לשקול לקנות אותו בלי פחד!

פורסם

זה שזה ראשוני זה לא אומר בהכרח שזה לא טוב!

אם הלוח נחשב טוב - ואתה לא יודע על בעיות מיוחדות - אתה יכול לשקול לקנות אותו בלי פחד!

זה בדיוק העניין, שהצ'יפסט עצמו, שעליו מבוסס הלוח ידוע כבעייתי.

פורסם

אבל זה לא מוגזם לקנות לוח בלי כרטיס מסך, או ראיד, או כרטיס קול ב800 שקל ?

פורסם

הEPOX אמור להיות עם רייד או שאני בלבלתי בין דגמים...

אם זה בלי רייד הוא באמת לא שווה את הכסף מהמקום הראשון.

פורסם

ה-EPOX מנצח בלי שום ספק.

האסוס יקר והג'יגה עם ביצועים נמוכים וה-EPOX תותח ולא יקר!

פורסם

בקשר ל-NFORCE, רק הגיחו להם הלוחות הראשונים וכבר הופיעו דיווחים על בעיה בחריצי הזכרון (DIMM). עכשיו, אני דוגל בדעה, "לך תדע איפה זה עוד יכול לקרות". אולי אם תשים פתאום כרטיס מסך שהלוח לא אוהב אז תקבל ביצועים נמוכים, אולי יהיו בעיות עם כרטיסים אחרים (קול, רשת וכ"ו...). אלה הן בדיוק סוג הבעיות של צ'יפסט חדש, מחברה שזה הראשון שלה. אני לא הייתי קונה את ה-NFORCE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים