פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים ראיתי באתר של אסוס שללוח אם ASUS A7V266-Eיש צ'יפ של Nvidia Geforce 2האם זה אומר שלמי שיש את הלוח אם ASUS A7V266-Eלא צריך לקנות כרטיס מסך?ואם כבר מה עדיף?ASUS A7V266-EאוEPOX 8KHA+אוGIGABYTE GA7VTX-H?
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים אני מניח שאתה מתכוון ל-A7N266-E...מבוסס ה-nForce, וכולל כרטיס מסך GF2 MX (חלש מאוד) מובנה..מאוד לא מומלץ להישאר עם הכרטיס הזה, אם תרצה בכלל לקנות את הלוח הזה.
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים באופן כללי, לא הייתי מתעסק עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים של Nvidia, היות וזו ערכת השבבים הראשונה של החברה, וכמו כל פעם ראשונה: תמיד יש בעיות, שפשוט יעלמו עם הזמן וככל שהם יתנסו יותר בתחום, כך יכולו גם שיפורים בביצועים שלהם בתחום הזה...
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים הלוחות שרצוי ליקנות הם:ASUS A7V266-EGIGABYTE GA7VTX-H אלה לוחות מצוייניםצר לי לומר לך, אבל לEpox יש הרבה יותר פיטשרים מלג'יגה-בייט. האחרון בסופו של דבר הוא לוח בינוני והמחיר שלו בהתאם. אין סיבה להתלהב ממנו, למעט העובדה שהוא בין הלוחות הראשונים שהגיעו לארץ עם ערכת השבבים החדשה של VIA לAMD.
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים צר לי לומר לך, אבל לEpox יש הרבה יותר פיטשרים מלג'יגה-בייט. האחרון בסופו של דבר הוא לוח בינוני והמחיר שלו בהתאם. אין סיבה להתלהב ממנו, למעט העובדה שהוא בין הלוחות הראשונים שהגיעו לארץ עם ערכת השבבים החדשה של VIA לAMD.לוחות EPOX יש רק לחנות אחת...ואת שאר הלוחות יש לכל החנויות,ל ASUS יש גםפיטשרים נחמדים מאוד.
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים לוחות EPOX יש רק לחנות אחת...ואת שאר הלוחות יש לכל החנויות,ל ASUS יש גםפיטשרים נחמדים מאוד.אז מה, הוא שואל מבחינה חומרתית, לא מבחינה פוליטית-כלכלית.ASUS - לדעתי, בארץ מתלהבים מהם יותר מדי. הפיטשרים שלהם לאוברקלוק הם לא כ"כ טובים כמו שעושים מהם בארץ והם יקרים מאוד, בעיקר ביחס לתמורה שהם נותנים לכסף של האנשים.עריכה: במחשב שנייה, היבוא של פנדה של לוחות EPOX לא נחשב. אני לא מכיר בחנות הזאתי, אל תקנה מהם, הם חושבים שהם מוסלוני או משהו כזה, כל אדם שאמר משהו שלא מוצא חן בעינייהם הם מגישים נגדו תלונה במשטרה בתקווה שיעצרו אותו וישלחו אותו לסיביר או למחנה כפייה. רק חבל שהם עדיין לא קולטים את המציאות של מדינה דמוקראטית.
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים באופן כללי, לא הייתי מתעסק עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים של Nvidia, היות וזו ערכת השבבים הראשונה של החברה, וכמו כל פעם ראשונה: תמיד יש בעיות, שפשוט יעלמו עם הזמן וככל שהם יתנסו יותר בתחום, כך יכולו גם שיפורים בביצועים שלהם בתחום הזה...בדיוק מה שאני תמיד אומר...
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים זה שזה ראשוני זה לא אומר בהכרח שזה לא טוב!אם הלוח נחשב טוב - ואתה לא יודע על בעיות מיוחדות - אתה יכול לשקול לקנות אותו בלי פחד!
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים זה שזה ראשוני זה לא אומר בהכרח שזה לא טוב!אם הלוח נחשב טוב - ואתה לא יודע על בעיות מיוחדות - אתה יכול לשקול לקנות אותו בלי פחד!זה בדיוק העניין, שהצ'יפסט עצמו, שעליו מבוסס הלוח ידוע כבעייתי.
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים צר לי לומר לך, אבל לEpox יש הרבה יותר פיטשרים מלג'יגה-בייט. האחרון בסופו של דבר הוא לוח בינוני והמחיר שלו בהתאם. אין סיבה להתלהב ממנו, למעט העובדה שהוא בין הלוחות הראשונים שהגיעו לארץ עם ערכת השבבים החדשה של VIA לAMD.אבל זה לא מוגזם לקנות לוח בלי כרטיס מסך, או ראיד, או כרטיס קול ב800 שקל ?
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים הEPOX אמור להיות עם רייד או שאני בלבלתי בין דגמים...אם זה בלי רייד הוא באמת לא שווה את הכסף מהמקום הראשון.
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים ה-EPOX מנצח בלי שום ספק.האסוס יקר והג'יגה עם ביצועים נמוכים וה-EPOX תותח ולא יקר!
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים בקשר ל-NFORCE, רק הגיחו להם הלוחות הראשונים וכבר הופיעו דיווחים על בעיה בחריצי הזכרון (DIMM). עכשיו, אני דוגל בדעה, "לך תדע איפה זה עוד יכול לקרות". אולי אם תשים פתאום כרטיס מסך שהלוח לא אוהב אז תקבל ביצועים נמוכים, אולי יהיו בעיות עם כרטיסים אחרים (קול, רשת וכ"ו...). אלה הן בדיוק סוג הבעיות של צ'יפסט חדש, מחברה שזה הראשון שלה. אני לא הייתי קונה את ה-NFORCE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.