עבור לתוכן

Prince of persia:Sands of time עכשיו בחנויות...ב29 ש"ח

Featured Replies

פורסם

נראה שהטראנד של המשחקים האיכותיים הזולים רק ממשיך.

זה התחיל עם FAR CRY בסניפי רשת "באג" וכנראה עובר טרנספורמציה למלחמה כוללת.

המשחק Prince of persia:Sands of time המעולה [מעולה מעולה מעולה] שמתומחר בתגית מחיר של 100 ש"ח בכל הארץ,עכשיו נמכר ב29 ש"ח ברשת חנויות "פריק"

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1209078&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1

נחיה ונראה,אולי באג גם יחליטו להוזיל אותו בעקבות כך...

מה שלא יהיה-מי שלא שיחק במשחק-זה ממש מומלץ...משחק מעולה פשוט חבל"ז.

פורסם

זה אשקרה כבר אנטיקה ... ציפיתי שימכר כבר בפחות / לא ימכר בכלל ...

למרות שאין ספק שהוא משחק מצוין , אבל השני (Warrior Within) שם אותו לפי דעתי.

פורסם
  • מחבר

הוא יצא קצת לפני FAR CRY...

פורסם

כן צודק הפרש של חודשיים בערך

אולי זה נראה אנטיקה כי יצא לו שני המשכים ... :silly:

לא משנה , מומלץ בכל מקרה

פורסם

כן משחק ישן מאוד כולם כבר סיימו אותו

פורסם

זה אשקרה כבר אנטיקה ... ציפיתי שימכר כבר בפחות / לא ימכר בכלל ...

למרות שאין ספק שהוא משחק מצוין , אבל השני (Warrior Within) שם אותו לפי דעתי.

תשמע,הכל לפי עיני המתבונן.אני אהבתי את 2 כי אני סאדיסט שאוהב אלימות,בעוד שחבר שלי (שאוהב להפעיל את התאים האפורים)אהב יותר את הראשון.

צריכים להוזיל את השני ל99 לפחות ואז זה ימכר מאוד טוב,לפי דעתי (כי יש שני סוגי אנשים שאוהבים את הסדרה,אלה שאהבו את הראשון יותר ואלה שאהבו את השני יותר)

פורסם

תשמע,הכל לפי עיני המתבונן.אני אהבתי את 2 כי אני סאדיסט שאוהב אלימות,בעוד שחבר שלי (שאוהב להפעיל את התאים האפורים)אהב יותר את הראשון.

צריכים להוזיל את השני ל99 לפחות ואז זה ימכר מאוד טוב,לפי דעתי (כי יש שני סוגי אנשים שאוהבים את הסדרה,אלה שאהבו את הראשון יותר ואלה שאהבו את השני יותר)

תאים אפורים זה ללימודים , אלימות זה למשחקי מחשב :]

פורסם

יקר מידי, עוד 4 שקל פחות הייתי קונה אותו, אפילו שסיימתי.......חוץ מזה משחק אדיר.

פורסם

תאים אפורים זה ללימודים , אלימות זה למשחקי מחשב :]

בגלל זה הוא מוציא מאיות :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אני אהבתי את הראשון יותר מהשני...ולא מהסיבה שיש בו פחות אלימות או יותר חשיבה...אילא בגלל שהראשון היה פי 20 יותר מלוטש ועשוי נכון מהשני...השני הרגיש כמו גירסאת בטא ולא כמו משחק מושלם.

חוץ מזה,אם אתה אוהב המון אקשן במשחק בסגנון כמו זה,אז תשחק בDEVIL MAY CRY3....תחשוב על הנסיך הפרסי השני אבל על אקסטזות,עם רובים ונגד המון המון המון אויבים.

פורסם

נראה שהטראנד של המשחקים האיכותיים הזולים רק ממשיך.

זה התחיל עם FAR CRY בסניפי רשת "באג" וכנראה עובר טרנספורמציה למלחמה כוללת.

המשחק Prince of persia:Sands of time המעולה [מעולה מעולה מעולה] שמתומחר בתגית מחיר של 100 ש"ח בכל הארץ,עכשיו נמכר ב29 ש"ח ברשת חנויות "פריק"

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1209078&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1

נחיה ונראה,אולי באג גם יחליטו להוזיל אותו בעקבות כך...

מה שלא יהיה-מי שלא שיחק במשחק-זה ממש מומלץ...משחק מעולה פשוט חבל"ז.

לפני שנה וחצי בערך קניתי את זה עם אחי ב50 שקל מטוואר רקורדס נראה לי.. בכל מקרה זה היה מבצע מאיזה קורנפלקס, אבל עדיין זה לא כ"כ הורדה משמעותית מאז |:

וזה כבר משחק ענתיקה..

פורסם

WARRIOR WITHIN הוא עזה מסריח... רמת הקושי כזאת מוגזמת, מים לשתיה יש פעם בשנה... הראשון שם תשני ללא ספק...

פורסם

warrior within היה ברמת קושי סבירה אבל זה שכל המשחק חוזר על עצמו בשלבים עד שזה מבלבל די מעצבן.

אבל בסך הכל שניהם משחקים יפים.

פורסם

WARRIOR WITHIN הוא עזה מסריח... רמת הקושי כזאת מוגזמת, מים לשתיה יש פעם בשנה... הראשון שם תשני ללא ספק...

וואו,אתה נוב.על איזה רמה בדיוק?

פורסם

המחיר לא כזה זול באמת, גם בגלל שהוא ישן, וגם בגלל שיצאו לו 2 חדשים ( וזה כן משנה, והרבה ).

ולדעתי ה-3 יותר טוב מהשני ומהראשון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים