עבור לתוכן

מבוקש: לוח אם זול מאוד לסוקט 939

Featured Replies

פורסם

בעקבול הצניחה במחירי מעבדי AMD, החלטתי לבצע שידרוג משמעותי למחשב שלי (לא שאני לא יכול לחיות בכיף עם הקיים, אבל אני צריך סיבה לשרוץ באתר הזה... 8)). אחרי השדרוג, יהיו לי הרבה חלקים להעביר למחשבים המשניים שלי ושל המשפחה, אבל רכיב אחד נשאר יתום: המעבד, אתלון 64 3200.

לא לדאוג, יש לי חבר שעוד משתמש באתלון XP 2200 וישמח לקבל מעבד חזק יותר במתנה. אלא מה, הוא לא יוכל להשתמש במעבד עם הבורד הקיים ואין לו הרבה כסף לבורד חדש. הדרישות:

לוח אם תומך סוקט 939, ממשק AGP לכרטיס מסך (או כרטיס מסך מובנה, בתנאי שיש לו tv-out), יותר משני חריצי PCI - וזהו בעצם. אין שום כוונה לנסות המהרה.

הוא כבר חשב על כמה אפשרויות. הראשונה, GA-K8U939 של Gigabyte, מבוססת על צ'יפסט ULi M1689, שלפי מה שראיתי כאן לא קיבל ביקורות מי יודע מה. אבל מצד שני, רק 225 ש"ח! השניה, 939Dual-VSTA של ASRock, מבוססת על ULi M1695 ונראית מבטיחה יותר, אבל למיטב ידיעתי ל- ASRock יש מוניטין זוועתי.

מה דעתכם על האפרשויות האלו? יש לכם משהו אחר להציע? חבר עם ארנק ריק משווע לעזרתכם!

פורסם

אממ יש תלוח הזה

UL8 של אביט גם ערכת שבבים של uli יש לי אחד כזה בעבודה בוא נותן תסחורה 235 שקל ב ksp

פורסם

שמעתי עליו הרבה תלונות

פורסם

מה הכרטיס ב-AGP?

אולי ישתלם לו לקחת אפילו 6150 משולב ולהרוויח כרטיס מסך משולב אבל יותר חזק

פורסם
  • מחבר

ישתלם, כל עוד יש TV out. על איזה בורד אתה מדבר?

פורסם

Asus A8N-VM CSM המוצלח ביותר שיצא

ה-TVOut במקום לשלם כ-120 ש"ח עליו יש מדריך בשאלות הנפוצות ליצור אחד בעלות של כמה שקלים בלבד

יש גם את האופציה של לוח MSI RS482M4 כתוב בפרטים שלו בנעה "TVOut" אבל זה לא ברור לי מה בדיוק, כי זה לא בפאנל I/O

וגם את האופציה של DFI Infinity RS482 שנחשב לאחד הלוחות הכי מוצלחים עם ה-TVOut

פורסם
  • מחבר

חשבנו על האסוס, אבל זה 480 ש"ח, יקר מידי. את ה- MSI הזה לא מצאתי בנועה. אולי טעית בדגם? השם שלו זהה לזה של ה- DFI. הכי זול שם עולה 460 ש"ח, גם יקר מידי. וה- DFI, הוא עולה 550 ש"ח.

יש הצעות זולות יותר? הוא ממש לחוץ בכסף. הסיבה היחידה שהוא חושב על שידרוג היא שהוא מקבל את המעבד במתנה.

פורסם

אין לו בכרטיס מסך TVOUT?

פורסם
  • מחבר

יש. שוב: לוח עם AGP או עם כרטיס מסך משולב, בתנאי שבמשולב יש TV Out. עכשיו זה ברור, אני מקווה.

פורסם

אין משולב עם TVOUT בתקציב מאוד נמוך

רק 6100/6150 ו-X300 תומכים בזה

עדיף ללכת על AGP

פורסם
  • מחבר

בסדר, אז יש המלצה ללוח עם AGP?

פורסם

מבוססי nForce 3 Ultra מגיעים למחירי רצפה

האופציה הפחות טובה (אבל עדיין אפשרית בהחלט) היא מבוסס ULi כמו ה-K8U או ה-Abit שצוין קודם לכן

פורסם
  • מחבר

מצאתי בזאפ את ה- GIGABYTE GA-K8NSC-939 ב- 300 ש"ח. לא רע. שלחתי לו את הקישור, אני מקווה שזה מספיק טוב ומספיק זול. תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים