עבור לתוכן

צריך עזרה ב prince of parsia זה דחוף!!

Featured Replies

פורסם

אני בשלב של המראות והאור שצריך לכוון מראות שהאור יפגע בהם ויפתחו כל מיני דברים

אז הגעתי למראה שהאור מגיע אליה ושאני מסובב אותה לאיזור של הספרים לא קורה כלום למראות שבחיזיון הזה מראים שמסובבים את המראה לכיוון ההוא אז נפתח משהו שנותן לעבור לאותו מקודם מה אני אמור לעשות?

תמונה: http://img235.imageshack.us/img235/5811/screenshot0000my3.jpg

תמונה מהחיזיון (מה שאמור לקרות אחרי שמסוססים את המראה): http://img478.imageshack.us/img478/4535/screenshot0004rm3.jpg

פורסם

כנראה שזה איזור ספרים אחר , תשחק עם המראות עד שיקרה משהו הצעה שלי

(שיחקתי במשחק לפני שנתיים + , תאמת לא זוכר הרבה - מעורפל מאוד)

פורסם
  • מחבר

אין עשיתי עם המראות ולפני שאני מזיז את המראה החרונה היה סירטון אז זה בטוח המראה הנכונה אז מה שנשאר זה רק לסובב את זאת שבתמונה וסיבבתי לכל מקום אבל זה לא עובד והמקום של הספרים זה בדיוק זה כי רואים שיש שם משהו שצריך להפתח

למישהו יש מושג אז איך אני עובר את זה?

פורסם
  • מחבר

מישהו שיחק ויכול לעזור?

פורסם

אני לא ממש זוכר אבל אם יש מישהוא שזוכר מה עושים שיעזור

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע?! איזה משחק מעצבן :bash:

פורסם

תנסה לעבור לצד השני אבל אני לא בטוח אולי מישהוא אחר יודע בוודאות

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להגיע לדג השני ובחיזיון מראים שהלבנים אמורים להפתח מה לעשות??????? :bash::bash::bash:

פורסם
  • מחבר

אין פה מישהו אחד שיודע?? :kopfpatsch:

פורסם

אתה יודע אנגלית?

gamefaqs.com

פורסם

יש אפשרות להוריד freeware של המשחק הזה ?

פורסם

אוקיי עשיתי את זה מזמן מזמן מזמן, מה זה SANDS OF TIME או WARRIOR WITHIN ? בכל מקרה זה די ברור מה עושים

תיתלה על המעקה של הקומה בא אתה נמצא, החום הזה שמולך, ברגע שהמלבן הענקי יוצא מהקיר קפוץ אליו ומהר קפוץ אל העמוד שאחריו יש עליו כמו מקום קטן שאתה יכול לדרוך עליו, סתובב סביב הדבר הזה וקפוץ על הבא וככה אתה מגיע למקום המרוחק שמולך

פורסם

תכוון את המראות שיעבירו את האור מאחת לשנייה

זה מה שאני זוכר

פורסם
  • מחבר

עברתי את זה בסוף זה היה משהו עם האישה היא צריכה לעבור וצריך להזיז משו ואז הסיפריה נפתחת והאור נקלט שם

אוחח איזה משחק מעצבן עם כל החידות האלו אבל משחק שולט לקראת הסוף במיוחד זה יפה לדעתי הראשון אמור להיות בכי יפה ;)

פורסם

יש אפשרות להוריד freeware של המשחק הזה ?

קשה לחפש "sands of time demo" בגוגל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים