עבור לתוכן

איזו אסטרטגיית קנייה עדיפה

Featured Replies

פורסם

אני פעם ראשונה קונה מחשב לבד ולא המוכר בוחר לי (יש לי מחשב בן 6 שנים :kopfpatsch:)

אז אני לא יודע איזו אסטרטגית קנייה לבחור

1. לקנות משהוא מפוצצ ב 7K ושיחזיק ל 4 שנים

2. לקנות משהוא סביר ב 4.5K ולשדרג כל שנה ב 1K

3. לקנות עכשיו משהוא זול (805) ועוד כמה חודשים לשדרג ל CONRO

??? :s05: ???

וזה תופס לא רק לגבי המעבד אלה גם על הכרטיס מסך (המעבר מ 9D ל 10D) עוד כמה חודשים

תעזרו לי לבחור את ההסטרטגיה הכי טובה :hi:

פורסם

לחכות עם הקנייה עד לקונרו.

זה ישתלם לך.

פורסם
  • מחבר

אני שאלתי על אסטרטגיית קנייה

לא על מה לקנות עם זה אני אסתדר לבד

פורסם

אני שאלתי על אסטרטגיית קנייה

לא על מה לקנות עם זה אני אסתדר לבד

4.לחכות עם הקנייה עד לקונרו.

פורסם

לדעתי, לקנות מחשב גג עד 5000 ש"ח ולשדרג אותו במקרה הצורך. (לא שמעתי על אף מחשב שיחזיק 4 שנים)

ממש מיותר ומוגזם לדעתי, לקנות מעל זה אלא אם כן יש לך סיבות מיוחדות (גרפיקאי , עורך סרטים וכו' וכו').

מחירי החומרה יורדים ממש מהר ובגלל זה לא שווה להשקיע הרבה.

פורסם

אין סיכוי שמחשב ב7 אלף יחזיק..לא משנה מה המחיר האמת..אם הוא מעל ל5-6 אלף הוא כבר לא כדאי..עם כל ההתפתחות הטכנולוגית של היום המחשב הכי יקר שתקנה עם הרכיבים הכי טובים (הכוונה לקרביים שלו לא לאביזרים למיניהם) לא ישרוד יותר משנה וחצי-שנתיים..

פורסם
  • מחבר

אתם ממש לא צודקים מחשב סביר יכול לסחוב משחקים עד 4 5 שנים

את שלי קניתי בסוף 2000 והוא הריץ את כל המשחקים החדשים (ברזולוציות נמוכות אבל עדיין) עד לפני קצת יותר מחצי שנה

כמובן שהחלפתי כרטיס מסך במשך השנים וגם רק פעם אחת לפני שלוש שנים

וכבר כשקניתי אותו הוא לא היה הדבר הכי חם בשוק :angryfire:

אז אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים אבל מחשב בהחלט יכול להחזיק 4 שנים בכיף :DJsmile:

פורסם

גם אני חושב שמחשב יכול להחזיק 4 שנים.

כדאי לקנות את המקסימום שאפשר בזמן הקניה כי לא תמיד ניתן לשדרג אחרי שנה שנתיים בעלות סבירה.

רכיבים שניתן לשדרג הם בד"כ הוספת זכרון. הוספת HD, ולפעמים כמו בתקופה הזאת שדרוג מעבד.

וכמובן כרטיס גראפי.

לא תמיד ניתן לשדרג מעבד/לוח אם בעלות סבירה ולפעמים ההשקעה לא מוצדקת וכדאי כבר מחשב חדש.

בקיצור לענין האסטרטגיה שאתה מבקש - אין תשובה חד משמעית, זה תלוי בסכום שאתה מוכן להוציא ובתקופה שאתה מוציא.

תנסח שאלה כמו אני רוצה לקנות היום מפרט ב X שקלים עם יכולת שדרוג עתידית.

פורסם
  • מחבר

אני שמח שיש לפחות מישהוא אחד שמסכים איתי אבל אני רוצה לשמועה מה אנשים חושבים על ההסטרטגיות שיש

כי בסופו של דבר השוק מתאים את עצמו לצריכה של האנשים :jump:

פורסם

האסטרטגיה צריכה להיות תלויה בך...

ואי אפשר לצפות מראש מה יהיו ההתפתחויות של השוק.

אני למשל לא הייתי קונה מחשב ביותר מ- 3000 עד 4000 גג.

אני חושב שזה משהו שלא צריך להשקיע בו יותר מדי כסף ויש דברים הרבה יותר חשובים ומהנים ממחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים