עבור לתוכן

אכזבה מגוף קירור של זלמן

Featured Replies

פורסם

^^

תכל'ס הוא צודק...

מה שאתה כן יכול לעשות... זה... אממ...

אה....

לשים את המאוורר על המקסימום כל הזמן.

וד"א זלמן מביאים מלאאא משחה טרמית, פי שתיים ממה שצריך, שים לב שלא מרחת יותר מדי.

פורסם

זה לא משנה איזה מהירות שמים אותו, אצלי אפילו במינימום מקרר אותו דבר........ולי המשחה הספיקה בדיוק לפעם אחת, חוץ מזה שהם נותנים משחה זולה וגרועה.

פורסם
  • מחבר

מהקירור שלהם לכ.מסך נורא התרשמתי (מוריד 9 מעלות במנוחה).

אבל הבעיה היא כנראה בקירור למעבד שפשוט מפשל,קיוותי שההמלצות בסטיקי לגבי קירורים מומלצים נכונות ואני אוכל לבצע קניה בראש שקט. מסתבר שלא.

אולי זה המקום להגיד שכדאי להוריד את הקירור הזה מה: "מומלצים".

פורסם

מה כבר יכול להיות בעיה עם המריחה של הגריז התרמי?

ניקיתי את המעבד מכל שריד של המשחה הקודמת,ומרחתי באחידות את המשחה החדשה של ZALMAN,גם על המעבד וגם על הגוף קירור.

יש משהו שפיספסתי?

כן ! אתה צריך משחה מבוססת כסף... AS5 מומלץ מאוד... ואנשים רבים מביני עניין השיגו תוצאות מדהימות עם הסינק הנ"ל אפילו בגרסה המשולבת עם אלומיניום !

כנראה שמשהו לקוי אצלכם חבר'ה... SORRY. ;)

פורסם
  • מחבר

The Unknown- הסינק הזה נתן אצלי ביצועים פחות טובים מה Silencer 64 שיש לי, שעולה 55 שקל בדיוק.

ואגב, המשחה של זלמן טובה בהרבה מ AS5 ו MX-1, אז זו ממש לא הבעיה.

בכל מקרה לא נראה לי שזו הבעיה...כנראה שהגוף קירור הוא פשוט בינוני.

פורסם

כן ! אתה צריך משחה מבוססת כסף... AS5 מומלץ מאוד... ואנשים רבים מביני עניין השיגו תוצאות מדהימות עם הסינק הנ"ל אפילו בגרסה המשולבת עם אלומיניום !

כנראה שמשהו לקוי אצלכם חבר'ה... SORRY. ;)

ולי נראה שהלוח שלך סתם מזייף ;)

פורסם

תבדוק בBIOS טמפרטורות...

אצלי זה על 39-43 מעלות במנוחה (מעבד) ויש לי Arctic Cooling Freezer 7 Pro... עם טרנספורמר...

זה בסדר+-

פורסם

ה- 7000 הוא גוף ישן יחסית, ונמכר לפני שהחלו לצוץ כל הגופים עם ה- heat pipes. יכול להיות שבזמנו הוא היה גוף קרור מוביל, אבל היום יש גופי קרור חדשים יותר טובים ממנו. "לא מוריד טמפרטורה" זה יחסי לגוף הקרור שהוא מחליף.

גם פנטיום 1 היה פעם המעבד המהיר ביותר :)

פורסם
  • מחבר

תבדוק בBIOS טמפרטורות...

אצלי זה על 39-43 מעלות במנוחה (מעבד) ויש לי Arctic Cooling Freezer 7 Pro... עם טרנספורמר...

זה בסדר+-

אני אבדוק.

ולי נראה שהלוח שלך סתם מזייף ;)

יכול להיות..

ה- 7000 הוא גוף ישן יחסית, ונמכר לפני שהחלו לצוץ כל הגופים עם ה- heat pipes. יכול להיות שבזמנו הוא היה גוף קרור מוביל, אבל היום יש גופי קרור חדשים יותר טובים ממנו. "לא מוריד טמפרטורה" זה יחסי לגוף הקרור שהוא מחליף.

גם פנטיום 1 היה פעם המעבד המהיר ביותר :)

הוא יישן אבל הבנתי שהוא מומלץ.

פורסם

מומלץ לא חי לנצח

פורסם

מה אתם מזיינים לבנאדם בשכל ?! הקירור הזה הוא מעולה.. והוא מוריד 5+ מעלות במינימום, לדעתי תקנה לך משחה מבוססת כסף נורמלית AS5 יכולה להיות פיתרון מעולה להולכת חום ביעילות מיטבית, כל הNOOBים פה באמת שאין לי בעיה איתכם אבל אם אתם לא יודעים אל תדברו באוויר, זה אחד הקירורים המוצלחים של זלמן וזה בדוק !

תתחדש ידידי ! :)

תרגע חמוד, זה קירור מעפן, FACE IT. אולי פעם הוא נחשב בסדר, היום הוא שיא הגרועיות.

אם אתה קורא לזה קירור טוב אתה צריך לקנות דחוף איזה נינג'ה/tuniq tower/ultra120 ולראות מה זה קירור טוב באמת :lol:

פורסם
  • מחבר

חבל מאוד שאני יודע את זה רק עכשיו...חיפשתי גוף קירור טוב והלכתי לפי המומלצים באתר.

כמו שכתבתי מקודם - כדאי להוריד אותו מרשימת המומלצים. :-\

פורסם

לא נורא... פעם הבאה תדע ;)

פורסם
  • מחבר

אני רק מקווה שבאמת יורידו את הגוף קירור הזה מהמומלצים - כדי שאנשים אחרים לא ישלמו 200+- ש"ח על גוף קירור בינוני לחלוטין. :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים