עבור לתוכן

מהו המעבד הכפול ליבה הזול ביותר??

Featured Replies

פורסם

AMD??

INTEL??

ומה שמו?

תודה מראשש~

• תגובות 40
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

INTEL PD805 2.66 והוא עולה 655 (הכי זול שראיתי)

אבל יש את גם את ה AMD Athlon 64 X2 3800+ ב 1000 שקל שהוא יותר משתלם

פורסם

מסדרת האטלון של AMD הכי זול זה AMD Athlon 64 X2 3800+ (הוא יותר טוב מהמקבילים שלו בסידרת ה D).

מסדרת ה D של אינטל הכי זול זה ה 805 (לא קרוב בכלל לרמה של ה AMD).

מסדרת הקונרו של אינטל ה 6300 כרגהכי זול (1200 שקל) אבל יותר טוב מהמקבילים.

פורסם
  • מחבר

INTEL PD805 2.66 והוא עולה 655 (הכי זול שראיתי)

אבל יש את גם את ה AMD Athlon 64 X2 3800+ ב 1000 שקל שהוא יותר משתלם

אבל הוא כפול ליבה??

ועוד שאלה... כמה בערך עולה לוח M פשוט לכפול ליבה ושיהיה כרטיס קול מובנה על לוח..

תוןדה

פורסם

אבל הוא כפול ליבה??

ועוד שאלה... כמה בערך עולה לוח M פשוט לכפול ליבה ושיהיה כרטיס קול מובנה על לוח..

תוןדה

כן כפול ליבה הרי זה מה ששאלת..

ומה זה לוח M? אין דבר כזה יש לוח אם שזה התרגום מאנגלית.

פורסם

כן כפול ליבה הרי זה מה ששאלת..

ומה זה לוח M? אין דבר כזה יש לוח אם שזה התרגום מאנגלית.

אתה יודע סוג של החלפת מילים זה עדיין אותה המשמעות לפותח הת'ראד לאיזה כפולי ליבה התכוונת אם לאלו של אינטל אני חושב שהלוח המינימלי יעלה משהו כמו 570-600 ש"ח לAMD לוחות מעט זולים גם לא בהרבה.

פורסם

אבל הוא כפול ליבה??

תוןדה

כתוב X2 זה אומר שהוא כפול ליבה

ולוח אם טוב כמו Gigabyte 8I945PG עולה 560 שקל לאינטל

ו500-600 שקל לAMD (תלוי איזה צ'יפסט)

פורסם

אבל הוא כפול ליבה??

תוןדה

אם... אם אתה רוצה מפרט פשוט תגיד , זה דבר ראשון , דבר שני , עם יציאת הקונרו (כפול ליבה מרמה אחרת) כל המעבדים , לא משנה של איזה חברה, הורידו מחירים בצורה דרסטית , בדיוק הזמן לקנות איזה PENT D טוב (כמו ה930 למשל , שבא במחיר ריצפה ובמהירות 3 G לכל ליבה...) או אולי איזה ATHLON 64 4200+ 2X כפול ליבה אייכותי (אזהרה , עם הוא לא בא בתושבת AM2 , הוא לא תומך בDDR2 , ואז עדיף ללכת על הpent d ?) שגם ייעודי לאוברקלוק

פורסם
  • מחבר

אם... אם אתה רוצה מפרט פשוט תגיד , זה דבר ראשון , דבר שני , עם יציאת הקונרו (כפול ליבה מרמה אחרת) כל המעבדים , לא משנה של איזה חברה, הורידו מחירים בצורה דרסטית , בדיוק הזמן לקנות איזה PENT D טוב (כמו ה930 למשל , שבא במחיר ריצפה ובמהירות 3 G לכל ליבה...) או אולי איזה ATHLON 64 4200+ 2X כפול ליבה אייכותי (אזהרה , עם הוא לא בא בתושבת AM2 , הוא לא תומך בDDR2 , ואז עדיף ללכת על הpent d ׂ) שגם ייעודי לאוברקלוק

ה 930 עולה 1200 שקל!! אז הוא לא זול יותר מהפנטיום D... אז אני מחפש משהו יותר זול....

עריכה: יש מעבד AMD או אינטל (לא איכפת לי) שיותר זול מהפנטיום D??(פנטיום D עולה 665 שקל )

פורסם

Celeron D ו-Sempron

היחידים שתמצא בטווח מחירים מתחת ל-650 שקל

פורסם

ו-Sempron

ליאור, אני חושב שפותח התרד התכוון למעבדים כפולי ליבה וכאן רק Celeron D מקבל תוקף

פורסם
  • מחבר

OK ..

אני צריך מעבד+לוח אם ב-1500 (או פחות) בקיצור אני לא יודע מה לקחת כי יש מעבד של AMD כפול ליבה שהוא עולה בערך 1000 ואז אני צריך לוח של 500 שקל......

או אני יכול לקחת נגיד לוח+מעבד אינטל כפול ליבה ב1500 שקל ביחד!..

מה כדיי??

פורסם

ASROCK DUAL939SATA2

ATHLON 64 X2 3800+ (כפול ליבה)

יעלה פחות מ-1500.

פורסם

ליאור, אני חושב שפותח התרד התכוון למעבדים כפולי ליבה וכאן רק Celeron D מקבל תוקף

הכוונה הייתה שלא קיימים כפולי ליבה מתחת ל-650 אלא אך ורק חדי ליבה, ותקציביים בכלל

פורסם
  • מחבר

ASROCK DUAL939SATA2

ATHLON 64 X2 3800+ (כפול ליבה)

יעלה פחות מ-1500.

אבל ATHLON 64 X2 3800 הוא מופיע ה KSP שהוא עולה 1500 שקל.. רק הוא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים