פורסם 2006 ביולי 2519 שנים e6600 באלף שקל?אני שם לך 1500 ביד העודף לך רק תביא לי תמפצלת הזאת.מאיפה אתה מביא דבר כזה.אולי יש לו איזה קרוב שעובד באינטל בטח.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים ראיתי שעשו כבר בנצמארקים לכל מעבדי הקונרו (תוצאות מדהימות)השאלה היא האם המעבדים שיצאו לשוק הרחב יהיו באותה רמה ?(או שצפויה ירידה קטנה בביצועים)
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים לא הבנתי, אז למה הם מוציאים מעבדי ES שיותר טובים ב OC? ואחר כך זה לא כל כך נכון
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים Cherry Pick זה נקרא באנגליתהמעבדים שהגיע ל-OC פנומנלי נבחרו ונשלחו לאתרי חומרה
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים e6600 באלף שקל?אני שם לך 1500 ביד העודף לך רק תביא לי תמפצלת הזאת.מאיפה אתה מביא דבר כזה.אולי יש לו איזה קרוב שעובד באינטל בטח.אין מצב שהוא יוכל לקנות באלף ש"ח,אם המחיר לסיטונאים בכמות של 1000 יחידות הוא 317$ פלוס מע"מ זה יוצא 366$ שזה בשקלים כ - 1650 וזה פחות או יותר המחיר שהוא יקבל ( בהנחה שהוא מקושר ליבואן והיבואן מוכן למכור לו במחיר העלות ללא רווח ).
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים קח בחשבון שאף אחד בארץ לא קונה 1000 יחידות של מעבד High-End (וכן E6600 מוגדר מעבד High-End)ואף אחד לא עובד בחינם ולא קם בבוקר לשם שמייםתג מחיר של 1800 שקל ומעלה יותר הגיונילקניה של כמה עשרות יחידות מהיבואן ישירות
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים חחחח אמרתי ואני חוזר על זהבהנחה שיכולתי להשיג D950 ב880 ש"ח, כשהוא עלה 2500 בערך, אני מאמין מקווה שגם הE6600 יהיה דומה
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים Cherry Pick זה נקרא באנגליתהמעבדים שהגיע ל-OC פנומנלי נבחרו ונשלחו לאתרי חומרההאמת אף פעם לא ממש הבנתי את הנקודה הזאתבשביל OC גבוהה צריך להעלות את ה-FSB ואי אפשר להעלות אה ה-FSB בלי סוף , (ההגבלה מהלוח-אם)אם מעלים את FSB מעל רמה מסוימת צריך להעלות את המתח של ה-CPU , אם ממשיכים להעלות את FSB צריך להעלות את המתח גם ל-MCHואחרי זה גם ל-ICH , בקיצור הגשר הדרומי והצפוני מתחילים לבעוראז איך בדיוק משפיעה הסטפינג ?
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים האמת אף פעם לא ממש הבנתי את הנקודה הזאתבשביל OC גבוהה צריך להעלות את ה-FSB ואי אפשר להעלות אה ה-FSB בלי סוף , (ההגבלה מהלוח-אם)אם מעלים את FSB מעל רמה מסוימת צריך להעלות את המתח של ה-CPU , אם ממשיכים להעלות את FSB צריך להעלות את המתח גם ל-MCHואחרי זה גם ל-ICH , בקיצור הגשר הדרומי והצפוני מתחילים לבעוראז איך בדיוק משפיעה הסטפינג ?ה-Cherry Picks הם מ-ESיםז"א מכפלות פתוחותבנוסף רובם הם X6800 (שוב עניין של מכפלה פתוחה)נוסף על כך הם מעבדים שנבדקים בתדרים גבוהים במתחים נמוכים (ז"א יש להם רמת נקיון מצוינת של הסיליקון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.