עבור לתוכן

תגידו זה רק אני או שמיקרוסופט חייה בסרט שה360 באמת מצליח

Featured Replies

פורסם

לחלום? אחי זה שבישראל היא לא מצליחה לא אומר כלום על העולם.

אני עכשיו בקנדה, כעיקרון פה היא דיי מצליחה, כי עובדה יש פה רשת של חניויות גיימינג מאוד גדולה ושהייתי באחד הסניפים הגדולים שלה נגמר שם המלאי של הXBOX360 פרימיום באותה חנות(אבל הוא יכל להזמין לי אבל בכל מיקרה שאלתי רק בגלל המחיר והמחיר פה הוא 440-500 דולר קנדי, קשור איפה אתה קונה + אם איזה מבצע, כי המבצע של הPREY ועוד כמה משחקים היא עולה 480 אבל ב500 אתה מקבל עוד משחק + איזה תוספות =\ ), תראה זאת אחלה קונסולה ויש לה מחיר נורמאלי ולא מטורף כמו של סוני.

וקצת מידע לא קשור, עשו פה גם השקה מאוד יפה למשחק prey, ושאתה קונה XBOX360 פרימיום כמו שהבנתי אתה מקבל את המחשק PREY מתנה (חבל לא ההפך, ת'קונה PREY מקבל XBOX מתנה :x חח)

ברור שהקונסולה של סוני יותר טובה אבל תראה איזה מחיר מטורף יש לה? אז אני מאמין שבשנה הראשונה היא לא ממש תצליח בגלל המחיר ואחרי זה שהמחיר ירד הרבה יקנו.

WII כבר עניין של טעם, ריח והאם אתה פאן בוי :x חח...

בקיצור ה360 מצליח בקנדה, בעולם אני לא יודע ממש אבל אני תמיד בעד הPC =]

פורסם

המישחקים של WII ממש לא זה...זה לא עושה את זה לקהל הגיימרים , אולי הם מנסים לגייס קהל חדש - המבוגרים יותר , בגלל המקוריות וכל זה , אבל עדיין אפילו אחרי שראיתי את הסירטון של ה 65 דקות של ניטנדו...אני חושב ש X360 עדיף , אני מחכה יצאו צ'יפים ואז נחשוב על הקנייה.

פורסם

יתכוונתי שהוא לבד בשוק הדור הבא בניחים ו5 מיליון בכל העולם שהוא לבד בשוק זה מיספר נמוך לתקופת זמן כזות

אני מודה שהוא מצליח במכירות תוכנה לכל מכשיר נימכר אבל מיקרוסופט לא אומרת את זה אלה מיתלהבת מימכירות חומרה

ואני לא חושב שיש לה סיבה לישמוח כל כך

הם גם אמורים להגיעה ל10 מיליון יחידות עד סוף השנה ואני לא חושב שהם יצליחו להגיע לזה

בכל מיקרה זה לא דיון על הWII זה דיון על זה ש5 מיליון בכל העולם זה לא הצלחה

מקסימום מיקרוסופט מצליחה בארצות הברית ששם רוב ה5 מיליון נימכרו

ראה דוגמאת המכוניות שלי. לצרכן הממוצע אין הבנה של "דור הבא" מבחינתו קונסולה זו קונסולה

הפס2 לא מכר חמש מיליון בשלושת רבעי השנה הראשונה שלו.

הם חזו את המספר הזה של חמש מיליון כבר בסוף דצמבר. אם הם היו מסוגלים לראות חצי שנה קדימה ולדעת כמעט במדויק כמה ימכרו, תהיה בטוח שלהערכה של עשר מיליון יש בסיס מוצק וכנראה תקרה

פורסם
  • מחבר

בימקום לצטט אני רק יתן תשובות-

1-רק בחלומות הרטובים שלי הWII יעלה 99 דולאר בחול -הוא אמור לעלות בין 200 ל250

2-אני יכול ליתווכח עד מחר כמה הWII ימכור ולמה אבל לא פתחתי תדיון על זה ואין לי כח לעשות עוד דיון ענק על הWII VS 360

וויכוחים כאלה אני מעדיף לעשות שהWII יגיעה לשוק כי היו מספיק דיונים על הנושא

3-אני לא אמרתי שה360 לא קונסולה טובה

אבל קונסולה שלא מוכרת ביפן מוכרת מיספר סביר באירופה ומיספר טוב בארצות הברית

היא לא הצלחה מסחררת כמו שמיקרוסופט אומרת וזה עוד בליתבסס על שליחה לחנויות ולא מכירות אמיתיות

4-היתי מסכים אם מיקרוסופט לגמרי שה360 מאוד מצליח ביחס של מכירות תוכנה לכל קונסולה שנימכרה

אבל זה לא מה שהם אומרים

אני מאוד היתי שמח אם לWII יהיה יחס כזה של מכירות תוכנה לכל מכשיר שנימכר ואני לא יתפלא אם בקטגוריה הזותי

ה360 מנצח תDS שגם לו יש יחס מאוד טוב של מכירות תוכנה לכל מכשיר שנימכר

וחוץ מיזה מה קורה אם האתר -לא אמרו שמשדרגים אותו שלו יהיו תקיעות כל הזמן?

פורסם

לכל מקום אתה דוחף את הדי אס שלך. הוא לא ממש קשור לנושא

פורסם
  • מחבר

לכל מקום אתה דוחף את הדי אס שלך. הוא לא ממש קשור לנושא

בימקום לצטט אני רק יתן תשובות-

4-היתי מסכים אם מיקרוסופט לגמרי שה360 מאוד מצליח ביחס של מכירות תוכנה לכל קונסולה שנימכרה

אבל זה לא מה שהם אומרים

אני מאוד היתי שמח אם לWII יהיה יחס כזה של מכירות תוכנה לכל מכשיר שנימכר ואני לא יתפלא אם בקטגוריה הזותי

ה360 מנצח תDS שגם לו יש יחס מאוד טוב של מכירות תוכנה לכל מכשיר שנימכר

גם שאני אומר דברים טובים על ה360 אתה מהשים אותי?

פורסם

תשמע אני לא בקטע של קונסולות דור הבא בינתיים...לדעתי כרגע לא שווה להשקיע בהן (יש רק את ה360)

אבל בכל דיון אתה מהלל איך שהוא את הדי אס (קראתי הרבה מאוד תגובות ודיונים שלך, אני פשוט לא מגיב פה יותר מדי)..כאילו זה הדבר האחרון שמצליח להם...אבל בכל זאת, אתה משווה את ההצלחה היחסית של ה360 לדי אס...

שלא תבין אותי לא נכון (בטח כמו שכבר הספקת להבין) אין לי משהו נגד נינטנדו..היה קיוב וגם די אס..

פורסם
  • מחבר

תשמע אני לא בקטע של קונסולות דור הבא בינתיים...לדעתי כרגע לא שווה להשקיע בהן (יש רק את ה360)

אבל בכל דיון אתה מהלל איך שהוא את הדי אס (קראתי הרבה מאוד תגובות ודיונים שלך, אני פשוט לא מגיב פה יותר מדי)..כאילו זה הדבר האחרון שמצליח להם...אבל בכל זאת, אתה משווה את ההצלחה היחסית של ה360 לדי אס...

שלא תבין אותי לא נכון (בטח שכמו שכבר הספקת להבין) אין לי משהו נגד נינטנדו..היה קיוב וגם די אס..

אני פאן בויס של נינטנדו ומי שגולש מספיק יודע את זה

ככה שזה צפוי מימני להגיד ולהזכיר דברים טובים של נינטנדו

אני לא חושב שה360 או בישביל הדיון הPS3 באמת יתחרו ראש בראש בWII

כי המוצרים מאוד שונים אבל יש לי סיפוק מסוים אם נינטנדו ינצחו בכאילו מילחמה

ואני אומר כאילו כי תיהיה מילחמה בין סוני למיקרוסופט ונינטנדו תיתחרה בספורט אחר ביכלל

פורסם

שמתי לב שאתה פאן בוי .....(לא פאן בויס). אם אני לא טועה לא נהוג לצוטט תגובות מעל.

לנינטנדו אין את היכולת להתחרות ב360 ופס'3, קהל היעד הוא שונה לחלוטין

פורסם

אני פאן בויס של נינטנדו ומי שגולש מספיק יודע את זה

ככה שזה צפוי מימני להגיד ולהזכיר דברים טובים של נינטנדו

אני לא חושב שה360 או בישביל הדיון הPS3 באמת יתחרו ראש בראש בWII

כי המוצרים מאוד שונים אבל יש לי סיפוק מסוים אם נינטנדו ינצחו בכאילו מילחמה

ואני אומר כאילו כי תיהיה מילחמה בין סוני למיקרוסופט ונינטנדו תיתחרה בספורט אחר ביכלל

עם לא הבינו את זה עד עכשיו ....אני נישבע לך עכשיו כולם יודעים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים