פורסם 2006 ביולי 2219 שנים יש לי כמה מאוורים של מעבדים שאני רוצה לבדוק אותם ללא לוח אם. יש איזה סטנדרט של מתחים שנכנס למאוורים האלה? יש מצב שאני יכול לחבר אותם ישירות לספק מחשב בצורה כזו או אחרת ? אני מדבר כרגע על מאוור של פנטיום 4.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים כן, עם 12V.אתה יכול לקנות גם מתאם מהשקע מולקס של הספק לקונקטור של מאוורר ולבדוק אותם.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר אין לקצר אית הפין על מנת שידלק אני יודע, השאלה היא מה המתחים המדויקים שכל כבל צריך. יש לי שם 4 כבלים. מי צריך 12? מי צריך הארקה ?למישהוא יש LAYOUT מסודר ? ניסיתי למצוא בגוגל אבל התיאשתי.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אבל בלי לוח אם הספק לא נדלק, שכחתם?אם אתה לא מבין אז עדיף שתשתוק ולא תטעה אנשים אחרים בידע הפגום שלך.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אין לקצר אית הפין על מנת שידלק אני יודע, השאלה היא מה המתחים המדויקים שכל כבל צריך. יש לי שם 4 כבלים. מי צריך 12? מי צריך הארקה ?למישהוא יש LAYOUT מסודר ? ניסיתי למצוא בגוגל אבל התיאשתי.לא הבנתי כל כך מה אתה מחפש ועל איזה חיבורים אתה מדבר..נסה להיות ברור ומדוייק יותר...
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר למאוור מגיעים 4 כבלים - שחור צהוב ירוק וכחול. איזה מתח אני צריך לחבר לכל אחד מהם ?
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים למאוור מגיעים 4 כבלים - שחור צהוב ירוק וכחול. איזה מתח אני צריך לחבר לכל אחד מהם ?על מה אתה מדבר על מולוקס?במולוקס יש צהוב,שחור,שחור,אדום.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר אין לי מתאם מולקס. יש לי מאוור P4 סטנדרטי של אינטל שיש לי את המחבר הרגיל של מאוורי P4. איזה חשמל הוא צריך?
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים תעלה תמונה נראה בדיוק לפי מה שכתבה שחור וכחול זה מינוס צהוב זה 12 ירוק זה 5 או 7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.