עבור לתוכן

חבר שלי חושב שהוא רואה עב"מים - ביקש שאשאל בפורום. מומחי צבא להיכנס.

Featured Replies

פורסם

מטוס קרב בלתי נראה עם ווינקרים

או שיום שישי אופייני :lol: :lol: :screwy: :screwy: :smile1: :smile1:

או שיותר מדי אקסטוט יום לפני :lol: :lol: :lol:

• תגובות 53
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד לי אתה דפוק או שאתה עושה את עצמך, מי לעזאזל אמר שהחייזרים בראו אותנו? אני לא אמרתי את זה ואני לא חשבתי על זה בכלל זה פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה. עזוב להסביר לך זה כמו לדבר אל הקיר, שתלמד הבנת הנקרא תחזור ונמשיך בדיון.

הבנת הנקרא או לא, אני לא זה שמאמין בחייזרים... :screwy:

פורסם

מה הקשר, אה מי שמאמין בחייזרים חייב להאמין גם שהחייזרים בראו אותנו? אחרי שתיהיה לך הבנת הנקרא תגיב. ילד שחושב שלהאמין בחייזרים זה משהו חריג וזה כמו להאמין במפלצת מתחת למיטה.

פורסם

קראתי פה הרבה נושאים ותגובות מצחיקים

אבל הנושא הזה הוא ללא ספק הכי מצחיק שהיה בפורומים האלה

רק קראתי תכותרת התפוצצתי

ואני לא מבין איך הגעתם לאלוהים ודיבורים כאלה אבל לא משנה יעבור לכם

פורסם

hen1235 - זחלת מתחת לאבן מתקופת האבן או משהו ? איפה אתה חי . איזה תאוריות ? הכל מוכח כבר לפני עשרות שנים, וגם מוכח שלפני עשרות אלפי שנים האנשים ששלטו בעולם לא היו טמבלים כמוו... -->נחש מי <-- אלה יותר מתקדמים מאיתנו אפילו. אתה בטח חושב שקולומבוס היה הראשון שביקר ביבשת אמריקה. בוא תגיד לי איזה מאמרים ותיעוד וידאו ראיתה שהחלטת שחוצנים זה אמונה ? מה איפה קראת וראית ? ואני סתם הגבתי בתראד הזה, לא ראיתי שום אורות.

אבל בשביל לא לזהות מה אתה רואה אתה צריך להיות ממש טמבל בלי ידע כללי או שהעצם פשוט רחוק מכדי לזהותו.

ראיתה לווין בשמים אי פעם יא מומחה לאמונות ? לווין פשוט מאלה שיש מאות במסלול ראית אי פעם בעין או משקפת ? ראיתה פעם במקרה שביט נופל ?

מה ראית בחייך ? צ'פלין מטוס שדה חד מנועי בוינג 747 מטוס סילון מצ'וקמק מסוק חדשות וטייסן על שלט רחוק ? אתה יודע בכלל כמה קל להבדיל בין כל אלה, ועוד כמה יותר קל להבדיל בין צלחת מעופפת לכלי תעופה ארציים ? אתה יודע שאם כן יהיה משהו אז ערוץ 22 לא יספר לך על זה, אתה יודע את זה או שאתה פתי חושב כל דבר מספרים לך ? וכמה מקרים מארצות אחרות לא דיווחו עליהם בארץ כלום בזמן ששם מדינה שלמה ראתה תצלחות המעופפות בבת אחת ! על מה אתה מדבר. אתה אחת שלא מעודכן ויצאת ממנהרה חשוכה חשוכה מוחשכת בחשכושה משוכהשה. אתה נובח בלי שום טיעון מבוסס נגד. אתה מאמין בעצמך נירא לי. תחזור למישור דו מימדי יצא מוקדם מדי לתלת מימדי.

בנושא ה' זה דבר מסובך, כי החצנים אומרים שיש בעצם יצירה וזהו, וזה משהו גדול וחלקו נמצא בכל רחבי היקום, ואין לי מושג כמה גדול היקום ואיך הוא מתפרס.

פורסם

בואנה סקרואי איתך לא צריך בלוקבאסטר אתה אכול סרטים משהו רצח.

פורסם

ראיתי מספיק "הוכחות חותכות" של אנשים כמוך שבשילם כל אור בשמיים הוא עב"ם או חללית של איזה חוצן.

הדבר שאני הכי שונא בבני אדם הוא הוא שעם חוסר הידע מתחילות להגיע כל מיני המצאות של תיאוריות מגוחכות, הדת הייתה התיאוריה המגוחכת של העולם הפרימיטיבי והיום בעולם המודרני התיאוריה המגוחכת היא חייזרים/עב"מים/חוצנים.

ראיתי מספיק סרטונים על "עב"מים" ברשת - מספיק כדי להגיד די! כדי להבין כמה פתי צריך להיות כדי להאמין בשטויות כאלה.

בוא נגיד ככה, אני לא שולל ב-100% את האפשרות שקיימים חייזרים ביקום, אבל לא כל אור/כוכב/נצנוץ/זיו בשמיים הוא בהכרח חללית שבאה לחטוף אנשים ולא כל "חטוף" הוא אדם נורמלי שלא מקבל את היחס המתאים מהאנשים.

hen1235 - זחלת מתחת לאבן מתקופת האבן או משהו ? איפה אתה חי . איזה תאוריות ? הכל מוכח כבר לפני עשרות שנים, וגם מוכח שלפני עשרות אלפי שנים האנשים ששלטו בעולם לא היו טמבלים כמוו... -->נחש מי <-- אלה יותר מתקדמים מאיתנו אפילו. אתה בטח חושב שקולומבוס היה הראשון שביקר ביבשת אמריקה. בוא תגיד לי איזה מאמרים ותיעוד וידאו ראיתה שהחלטת שחוצנים זה אמונה ? מה איפה קראת וראית ? ואני סתם הגבתי בתראד הזה, לא ראיתי שום אורות.

אבל בשביל לא לזהות מה אתה רואה אתה צריך להיות ממש טמבל בלי ידע כללי או שהעצם פשוט רחוק מכדי לזהותו.

בוא תסביר לי על איזה תיאוריות מוכחות אתה מדבר... הוכחות מבחינתי לא כוללות סרטונים מפגרים על כמה אנשים שצילמו כוכב נופל או על כמה אנשים שחיים בעולם משלהם.

מה קולומבוס קשור אני לא יודע?! :nixweiss:

בתקופה של תיקים באפילה הייתי עמוק בתוך השיט של חייזרים ועב"מים, קראתי על זה המון באינטרנט, ראיתי סרטים/סרטונים, ראיתי צילומים, קראתי סיפורים של אנשים שכביכול נחטפו... אבל מה, עם הגיל אתה מתחיל יותר ויותר להתעלם מאגדות ומתחיל להבין מה שטויות.

פורסם

אה אה, אתה שומע חייזר ישר אתה חושב על אנשים ירוקים עם אוזניים גדולות שבאו לחטוף אנשים ולעשות בהם ניסויים ולהשתלט על העולם.

אז זהו שלא גם לא בטוח שהחייזירים אם והם קיימים יש להם את החלליות האלה שיכולות להגיע עד אלינו יכולות להיות שמדובר באנשים פרימטיבים יחסית אלינו ויכול להיות שאנחנו פרימטיבים לידם.

פורסם

אה אה, אתה שומע חייזר ישר אתה חושב על אנשים ירוקים עם אוזניים גדולות שבאו לחטוף אנשים ולעשות בהם ניסויים ולהשתלט על העולם.

אז זהו שלא גם לא בטוח שהחייזירים אם והם קיימים יש להם את החלליות האלה שיכולות להגיע עד אלינו יכולות להיות שמדובר באנשים פרימטיבים יחסית אלינו ויכול להיות שאנחנו פרימטיבים לידם.

האנשים ירוקים וכל השאר היה בצחוק...

אם הם פרימיטיבים כל ההוכחות שקיימות כביכול היום הם סתם המצאות וחרטוטים.

אם אנחנו פרימיטיבים ביחס אליהם מה מונע מהם להתגלות בפנינו? אני מתכוון בצורה מוחלטת שלא ניתן לערער עליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים