עבור לתוכן

מחשב נייד לגיימר נייד - עד 15K

Featured Replies

פורסם

הוא זז, אבל מאוד מסורבל. זה יותר תחליף PC מאשר לפטופ.

פורסם

אני הייתי שם עין על סדרת ה sony SZ -

משקל - 1.6 ק"ג, קל לכל הדעות

גודל מסך יותר מסביר - "13.3 ואיכות מסך מצויינת (מנסיון), הייתי ממליץ ללכת על גרסת ה LCD ולא ה LED.

מעבד - מסדרת ה Core Duo.

כרטיס מסך - כפול, כרטיס Onboard לחסכון בחשמל, ובהעברת מתג ניתן להשתמש בכרטיס Go7400 מובנה.

כוננים - SATA 5400, צורב DVD

גאדג'טים נלווים - מצלמה ומיקרופון מובנים, מנגנון טביעת אצבע, קרא כרטיסים, BT, WIFI, WWAN.

אחד מהמחשבים היקרים היום בשוק - אבל מהיחידים שניתן לומר בקלות שנותנים תמורה מלאה לכל אגורה.

אחרי בדיקה בזאפ הוא עולה 21 אלף....

http://www.alibaba.com/catalog/11440950/Sony_VAIO_VGN_SZ281P_X_SZ280_Core_Duo_Laptop_New_Sealed.html

400 דולר?!?!? איך זה יכול להיות?!

פורסם

Evman007

מה אתה רוצה ממני?? כל הזמן אתה נתפל לכולם!!!!

אני אמרתי את דעתי מחשב נייד לא נועד למשחקים!!! תכניס לראש!!

ואם אתה רוצה אנ יביא לך הוכחה!! וחלאס כבר להיתנפל לכולם!! מעצבן!

אני לא מציק לאנשים סתם,אלא אם יש סיבה מוצדקת כמו בסיבה שלך,משום שמה שאתה אומר זה פשוט בולשיט ענקי.

ותביא הוכחה :screwy:

פורסם

כרמאילי - בהחלט יש מחשבים ניידים שטובים למשחקים, הם יקרים אבל קיימים, אז לא להטעות משתמשים בבקשה.

The Grey Matter - אני לא רואה איך כרטיס 7400Go נחשב טוב למשחקים, זה אמור להיות כרטיס ברמה של FX7300, מה שאומר כרטיס תקציבי שלא מסוגל להריץ משחקים מודרניים ברמה סבירה.

פותח הדיון - אם אתה באמת רוצה שהוא יהיה נייד הייתי נמנע מכאלו עם מסך 17 אניץ', זה תחליף PC, לא מחשב שהוא באמת נייד מהסיבות שהזכירו.

עדיף לדעתי לחפש מחשב עם מסך 14-15 וכרטיס מסך נורמלי (כמו 7600 ומעלה).

פורסם

The Grey Matter - אני לא רואה איך כרטיס 7400Go נחשב טוב למשחקים, זה אמור להיות כרטיס ברמה של FX7300, מה שאומר כרטיס תקציבי שלא מסוגל להריץ משחקים מודרניים ברמה סבירה.

בהתחשב בעובדה שמחשבים ניידים עם כרטיסי 7800Go הן מפלצות של 4+- קילו, 7400Go היא בהחלט פשרה סבירה - שמאפשרת להריץ עדיים כל משחק.

פורסם

לא מדוייק... בלינקים שבאחת ההודעות הקודמות היה כמה וכמה ניידים עם משקל של פחות מ3 קילו(שזה כבר משקל סביר לכל הדעות) בעלי כרטיסי מסך חזקים מאד...

אבל אי אפשר לקחת מהסוני את הקילו וחצי שהופכים אותו לחבילה המושלמת...

פורסם
  • מחבר

ואיך בדיוק משיגים כזה בארץ במחיר נורמאלי [יחסית]?

פורסם

בהתחשב בעובדה שמחשבים ניידים עם כרטיסי 7800Go הן מפלצות של 4+- קילו, 7400Go היא בהחלט פשרה סבירה - שמאפשרת להריץ עדיים כל משחק.

7400Go הוא הכרטיס הכי בסיסי שמסוגל להריץ משחקים, והייתי ממליץ עליו למי שרוצה לשחק SIMS2 ולא למי שמגדיר את עצמו כגיימר ומייעד את המחשב שלו למשחקים.

זה כרטיס בסיסי ולא יותר. יש משחקים חדשים שהוא לא מסוגל להריץ ברמה סבירה (מעל 25 FPS), אני זוכר שכבר קראתי עליו ביקורות לא מזמן כשניסיתי לעזור למישהו אחר.

לא חובה ללכת על 7800, יש כרטיסים אחרים שיספקו את הסחורה.

פורסם

biodome,

אתה יכול בבקשה להפנות אותי לאחת מהביקורות הללו? אני לא הצלחתי למצוא אחת טובה... אני פשוט קונה עכשיו גם נייד, ואני רוצה לדעת אם יש טעם להתפשר על דברים אחרים בנייד בשביל שיהיה בו דווקא את הכרטיס הזה ולא כרטיס משולב...(ניידים עם כרטיסי מסך יותר טובים לא אופציה כי התקציב נמוך מדי עבורם)

פורסם

ה-7400Go בקושי מגרד 1500 נקודות ב-3DMark2005.

הרבה יותר טוב מכל דבר משולב, אבל בהחלט לא מתאים למחשב לגיימרים.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

טכנולוגית Fine bright לתמונה הרבה יותר חדה וברורה.

כרטיס גרפי: ATI New Mobilty Radeon X1600 256MB

כרטיס גרפי מתקדם של ATI בטכנולוגית PCI-e החדשה

הכרטיס מותאם לכל המשחקים והמולטימדיה שקיימת כיום

מסוגל להריץ גם את המשחקים הכבדים של היום.

הכרטיס לא לוקח משאבים מהזיכרון של המערכת.

(לפי נתוני החברה הכרטיס מוציא בסביבות ה 4050 נקודות!!!

בתוכנת הבדיקה 3dmark2005 )

פורסם

מה אתה אומר על הנייד הזה? http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2750&catcode=507

אני גם גיימר, אמנם קטן, אבל גם אני בכיוון הזה. מגיע עם X1600. לטענתם עם 512 MB לכרטיס. מגיע עם 1 ג'יגה ואפשר

להרחיב עד 4 במחיר סביר. לפי דעתי מציאה.

אם אתה באמת מעוניין בו, גם אני מתכנן לקנות אותו ואפשר להגיע ביחד ולקבל איזה הנחה אפילו... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים