עבור לתוכן

הPS3 הקרב ובא הולך לאכול את המחשב בלי בעיה ?

Featured Replies

פורסם

אמרתי שאני בקרוב קונה 6800GT, ב-900 ש"ח, משומש.

בקשר ל-64 ביט, מעבד כפול-ליבה וכל זה - לא אמרתי שזה יזיק, אבל אין לי כסף ואני צריך מחשב שיריץ משחקים חדשים (המחשב הקודם היה P3 600MHz, 256MB, TNT2 32MB). לדעתי זאת אחלה עסקה מה שקניתי ב-1000 ש"ח - מעבד מהיר, לוח אם איכותי, 1 ג'יגה זיכרון (חדש), 80 ג'יגה דיסק קשיח (חדש).

ל1000 שקל זה בהחלט טוב אבל היתי מעדיף לחכות וליקנות מחשב בתקציב יותר גדול שיתן ביצועים הרבה יותר טובים

יתמוך בתוכנות 64 ביט ויחזיק הרבה יותר זמן

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ל1000 שקל זה בהחלט טוב אבל היתי מעדיף לחכות וליקנות מחשב בתקציב יותר גדול שיתן ביצועים הרבה יותר טובים

יתמוך בתוכנות 64 ביט ויחזיק הרבה יותר זמן

לחכות עד אחרי הצבא? רק אז תהיה לי עבודה קבועה, עכשיו זה בלתי אפשרי.

פורסם

לחכות עד אחרי הצבא? רק אז תהיה לי עבודה קבועה, עכשיו זה בלתי אפשרי.

אם זה המצב היתי קונה עריכה PSP PS2פרוץ בימקום ככה גם תוכל לקחת איתך לצבא אם תיהיה במקום אם טלויזיה

ובלי גנבים

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני מעדיף לשחק במחשב..

פורסם

אין לי כל כוונה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, לפני כחודשיים קניתי את המחשב הנוכחי ממישהו, צריך להוסיף כרטיס מסך חזק (6800GT) ותהיה מערכת סוסה!

זה המחשב שקניתה לפני חודשים? ממי? מאלטזכן? :lol:

פורסם

כמו שזה נראה קונסולה מטורפת, השאלה כמה זמן לאחר יציאת הPS3 המחשב "ישווה" את ביצועיו לקונסולה הזאת

http://he.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3

יוצא ב17 לנובמבר 06

JESUS כמה שטויות רשום שם

וגם לוגיק אתה מדבר כמו פאנבוי וגם אתה מדבר המון שטויות..הפלייסטישן 3 באמת שלא קרוב לשלמות אבל הוא גם לא חרא כמו שאתה מציג אותו(נקודת ראות של פאנבוי)

פורסם

חסרון היחידי של האקס בוקס 360 זה האינטרנט שאין בארץ שרתים בגרוש והמהירות איטית להחריד ושגם זה עולה כסף צריך לעשות מנוי

קיצר שווה רק למשחקים ללא אינטרנט

אני יכול לאמר לך מניסיון שהכסף הזה הולך לשרתים איכותיים, וגם מהארץ מקבלים משחק ללא לאגים (בהנחה שהקוד רשת של המשחק תקין, יש משחקים שמקרטעים גם ברשת ביתית)

פורסם

זה המחשב שקניתה לפני חודשים? ממי? מאלטזכן? :lol:

מה זה משנה כבר ממי קניתי, העיקר מחשב נורמלי לפחות שיכול להריץ משחקים - הקודם היה פנטיום 3 600 עם 256 מגה זיכרון וכרטיס מסך TNT2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים