עבור לתוכן

הPS3 הקרב ובא הולך לאכול את המחשב בלי בעיה ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין לי כוח להביא לך הוכחות,אבל הנה רשימה חלקית של הבעיות:

-מחיר הקונסולה-הקונסולה הולכת לעלות המון כסף...600 דולאר בארה"ב ו-600 יורו באירופה...אנחנו מקבלים את הקונסולות מאירופה,כלומר במינימום של המינימום זה יעלה לך בארץ 620-630 יורו...רק לקונסולה

-הקונסולה באה עם כונן BLU-RAY...חרא של דבר...ולמה?

*המשחקים לבלו-ריי יעלו הרבה כסף...בין 60 ל-70 דולר...קפיצה של מעל ל-100 ש"ח ממחירי המשחקים של היום

*לא יהיה ניתן לצרוב משחקים לPS3 מהסיבה הפשוטה שזה לא רווחי:צורב בלו-ריי עולה 1000 דולר,ומדיה ריקה [דיסק ריק] של בלו ריי לצריבה עולה 30 דולר

*לא יהיה ניתן לראות סרטים על הPS3 בגלל שסרטים בפורמט הבלו-ריי יגיעו לשוק בארה"ב רק ב2010...מה שאומר שבסביבות 2011 או 2012 אנחנו נתחיל לראות סרטים על הפורמט הזה

*בניגוד לDVD,שהיה תקן אחד,הפעם יש מלחמה קשה בין הבלו-ריי ל-HD DVD....וכרגע נראה שמי שהולך לנצח בתחרות זה ה-HD DVD,ככה שהבלו-ריי ממילא ייזנח ואף אחד לא ישים ז*ן עליו

-השלטים של הקונסולה כוללים קישורית BLUETOOTH...דבר מטומטם בפני עצמו-זה שורף הרבה יותר בטריות מאשר התקשורת האלחוטית שיש בXBOX לדוגמא [וזה גם מייקר בהרבה את כל העסק]

-לשלטים של הPS3 לא יהיה רטט

-אם שמעת או לא-כרגע מסתבר שיש בעיות יצור של מעבד הCELL של הקונסולה...רק 10% מכל המעבדים שמיוצרים הם בכלל מעבדים שמתפקדים...כל השאר מעבדים פגומים...בפועל מה זה אומר?אחד משני דברים:

א)מחיר הקונסולה הולך להיות אפילו עוד יותר גבוה

ב)הקונסולה הולכת להדחות עוד פעם

-הקונסולה מבוססת על מעבד גראפי מבית NVIDIA...המעבד הגראפי של אנבידיה לא מסוגל לעבד HDR+ANTIALIASING,ככה שבפועל-אתה לא תהנה מחווית HD אמיתי שהקונסולה אמורה לספק [בניגוד לXBOX360 שכן מסוגלת לעשות את זה]

-יש שמועות שהקונסולה לא תאפשר לשחק על משחקים מושכרים ו\או יד שניה,בגלל שכל משחק יהיה מותאם לקונסולה שאליה הוא נקנה [למשחק יהיה קוד יחודי שיהיה ניתן להתאמה עבור קונסולה אחת בלבד]...ככה שכל משחק שתרצה-תצטרך גם לקנות אותו [וכבר ציינתי שהמשחקים יקרים מאוד,נכון?]

-עד שהקונסולה תצא בעולם,ועד שהיא תצא בארץ,גם הWII וגם הXBOX360 כבר יימכרו בהרבה יותר זול,והן מציעות אלטרנטיבות הרבה יותר טובות

-רשימת משחקי ההשקה של הPS3 היא עלובה,מגוכחת ומטומטמת....פרט לשני משחקים בדיוק [DMC4 וMGS4 ששניהם בכלל לא משחקי השקה] אין לקונסולה שום דבר להציע

שוכנעתי, לא קונה את זה xD

דווקא רציתי לשחק TEKKEN6 בבסיס

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה זמן יקח למחשב להשיג את הביצועים של PS3? לדעתי, חצי שנה מרגע יציאת ה-PS3. :smile1:

פורסם

כמה זמן יקח למחשב להשיג את הביצועים של PS3? לדעתי, חצי שנה מרגע יציאת ה-PS3. :smile1:

למעשה כבר היום אתה יכול ליבנות מחשב שעובר תPS3 הבעיה זה המחיר+חוסר תמיכה בD3D10 שיצאו מישחקים תומכים

אני מעריך שתוך שנה אפשר יהיה ליקנות מחשב שעובר את הPS3 במחיר סביר למחשב

פורסם

למעשה כבר היום אתה יכול ליבנות מחשב שעובר תPS3 הבעיה זה המחיר+חוסר תמיכה בD3D10 שיצאו מישחקים תומכים

אני מעריך שתוך שנה אפשר יהיה ליקנות מחשב שעובר את הPS3 במחיר סביר למחשב

אני מדבר על כרטיסי MID-END שיתנו ביצועים טובים יותר מ-PS3, ולא כרטיסי HIGH-END.

פורסם

אני מדבר על כרטיסי MID-END שיתנו ביצועים טובים יותר מ-PS3, ולא כרטיסי HIGH-END.

תיראה יש עוד כמה חודשים עד שהPS3 יוצא אז צריך ליבחון את זה מאז שהוא בשוק

וזה אומר שתוכל ליבנות מחשב יותר חזק באותו כסף

ומאז שהPS3 יצא עד שתוכל להרכיב מחשב שיתן ביצועים יותר טובים במחיר נורמלי למחשב אני מעריך שיקח בערך 8 חודשים

אבל מה זה משנה גם ככה המישחקים לא ינצלו תכח של הPS3 בשנה הראשונה גם ה360 לא מנוצל טוב בינתים והוא יחסית הרבה זמן בשוק

פורסם

תיראה יש עוד כמה חודשים עד שהPS3 יוצא אז צריך ליבחון את זה מאז שהוא בשוק

וזה אומר שתוכל ליבנות מחשב יותר חזק באותו כסף

ומאז שהPS3 יצא עד שתוכל להרכיב מחשב שיתן ביצועים יותר טובים במחיר נורמלי למחשב אני מעריך שיקח בערך 8 חודשים

אבל מה זה משנה גם ככה המישחקים לא ינצלו תכח של הPS3 בשנה הראשונה גם ה360 לא מנוצל טוב בינתים והוא יחסית הרבה זמן בשוק

אין לי כל כוונה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, לפני כחודשיים קניתי את המחשב הנוכחי ממישהו, צריך להוסיף כרטיס מסך חזק (6800GT) ותהיה מערכת סוסה!

פורסם

Atlonxp זה לא מערכת סוסה אחי :\

פורסם

אין לי כל כוונה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, לפני כחודשיים קניתי את המחשב הנוכחי ממישהו, צריך להוסיף כרטיס מסך חזק (6800GT) ותהיה מערכת סוסה!

לא סוסה ולא בטיח קניתה מחשב עלוב לגימרים לפי המיפרט

אטלון XP בימקום 64 או יותר נכון למה לעזזל לא ליקנות כפול ליבה במחירים של היום?

כרטיס מסך זבל למישחקים זיכרון שכרגע יספיק לך אבל השוק עובר לDDR2 ולא תוכל להעביר אותו למיפרט הבא

וחוץ מיזה אם קונים היום אפשר לחשוב על 2 גיגה

בקיצור אני היתי מוכר תמחשב וקונה משהו נורמלי רק לשדרג תכרטיס יתן לך עוד זמן

אבל זה ביזבוז כסף

פורסם

אני מרגיש שטיפה קטלנו אותו לא ?

פורסם

תגידו ה X360 נפרץ חומרתית או רק בתוכנה? כי שמעתי שיש תוכנה שבעצם "פורצת" אותו.

מבולבל... :nixweiss:

פורסם

לא סוסה ולא בטיח קניתה מחשב עלוב לגימרים לפי המיפרט

אטלון XP בימקום 64 או יותר נכון למה לעזזל לא ליקנות כפול ליבה במחירים של היום?

כרטיס מסך זבל למישחקים זיכרון שכרגע יספיק לך אבל השוק עובר לDDR2 ולא תוכל להעביר אותו למיפרט הבא

וחוץ מיזה אם קונים היום אפשר לחשוב על 2 גיגה

בקיצור אני היתי מוכר תמחשב וקונה משהו נורמלי רק לשדרג תכרטיס יתן לך עוד זמן

אבל זה ביזבוז כסף

שכחתי לציין, התקציב היה עד 1000 ש"ח למעבד, קירור למעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, דיסק קשיח ועוד כ-1000 ש"ח לכרטיס מסך חזק.

כרטיס מסך זבל למשחקים? לא נראה לי, הוא מריץ משחקים חדשים על מקסימום.

על איזה מערכת כפולת ליבה דיברת בתקציב של 1000 ש"ח, לא כולל כרטיס מסך?

פורסם

לא הייתי קורא למה שיש היום פריצה

אפשר להריץ כרגע משחקים צרובים, אבל זה רחוק מלהיות מושלם, ומס בתיאוריה יכולה לתקן את הפירצה הזו בקלות

פורסם

חסרון היחידי של האקס בוקס 360 זה האינטרנט שאין בארץ שרתים בגרוש והמהירות איטית להחריד ושגם זה עולה כסף צריך לעשות מנוי

קיצר שווה רק למשחקים ללא אינטרנט

פורסם

שכחתי לציין, התקציב היה עד 1000 ש"ח למעבד, קירור למעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, דיסק קשיח ועוד כ-1000 ש"ח לכרטיס מסך חזק.

כרטיס מסך זבל למשחקים? לא נראה לי, הוא מריץ משחקים חדשים על מקסימום.

על איזה מערכת כפולת ליבה דיברת בתקציב של 1000 ש"ח, לא כולל כרטיס מסך?

זה שאתה קונה מחשב בתקציב שלא מתאים למחשב גימרים זה לא אופך תמחשב לסוסה ולא כלום

גם המיפרט שלי לא משהו אבל הוא גם לא חדש והיום כרטיסי מסך לגימרים מתחילים מ6600GT

אתה עדין יכול להנות מהמחשב אם תיקנה כרטיס נורמלי והספק שאני מעריך גינרי יחזיק תכרטיס

אבל עדין אם היתי קונה מחשב היום היתי קונה מחשב כפול ליבה שתומך ב64 ביט ולא מעבד חד ליבה שלא תומך ב64 ביט

והיתי קונה גם כרטיס נורמלי

פורסם

זה שאתה קונה מחשב בתקציב שלא מתאים למחשב גימרים זה לא אופך תמחשב לסוסה ולא כלום

גם המיפרט שלי לא משהו אבל הוא גם לא חדש והיום כרטיסי מסך לגימרים מתחילים מ6600GT

אתה עדין יכול להנות מהמחשב אם תיקנה כרטיס נורמלי והספק שאני מעריך גינרי יחזיק תכרטיס

אבל עדין אם היתי קונה מחשב היום היתי קונה מחשב כפול ליבה שתומך ב64 ביט ולא מעבד חד ליבה שלא תומך ב64 ביט

והיתי קונה גם כרטיס נורמלי

אמרתי שאני בקרוב קונה 6800GT, ב-900 ש"ח, משומש.

בקשר ל-64 ביט, מעבד כפול-ליבה וכל זה - לא אמרתי שזה יזיק, אבל אין לי כסף ואני צריך מחשב שיריץ משחקים חדשים (המחשב הקודם היה P3 600MHz, 256MB, TNT2 32MB). לדעתי זאת אחלה עסקה מה שקניתי ב-1000 ש"ח - מעבד מהיר, לוח אם איכותי, 1 ג'יגה זיכרון (חדש), 80 ג'יגה דיסק קשיח (חדש).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים