עבור לתוכן

הPS3 הקרב ובא הולך לאכול את המחשב בלי בעיה ?

Featured Replies

פורסם

כמו שזה נראה קונסולה מטורפת, השאלה כמה זמן לאחר יציאת הPS3 המחשב "ישווה" את ביצועיו לקונסולה הזאת

http://he.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3

יוצא ב17 לנובמבר 06

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או יותר כמו המחצית השניה של 2007 :/

פורסם

יקררר אשש

פורסם

Red Shark היה על זה הרבה דיונים וויכוחים בפורום מישחקים בבקשה תעשה חיפוש

ודרך אגב תיקרא את זה-

Analyst to Sony: change or lose

http://www.gamespot.com/news/6154256.html

פורסם

כמו שזה נראה קונסולה מטורפת, השאלה כמה זמן לאחר יציאת הPS3 המחשב "ישווה" את ביצועיו לקונסולה הזאת

יוצא ב17 לנובמבר 06

הוא כבר חזק ממנו.

פורסם

יוצא ב17 לנובמבר 06

במה זה יעזור לך עם המחשב ישווה את ביצועיו אל הסוני פליסטיישין3 ? סוני נועד למשחקים - ועם אחרי שנה,שנתיים או יותר המחשב ישווה את ביצועיו לסוני אז זה לא יעזור בכלום, המשחקים הטובים תמיד ימשיכו לצאת אליו כמו גשם , כמו שקורה עם הסוני פליסטיישין2 . לי יש בנתיים 360 וגם משעמם טיפה חוץ מnba

הוא כבר חזק ממנו.

אתה לא יכול לדעת הקונסולה עדין לא יצאתה ויכול להיות גם שסוני חידשו או שינו משהו יעני מכינים הפתעה ,תחשוב עם השכל עמה :jump:

י'קיקניג אין ברזיל :s05:

פורסם

Wii ו Xbox 360 ויש לך PS3 משופר ;D

ופחות כסף

פורסם

Wii ו Xbox 360 ויש לך PS3 משופר ;D

ופחות כסף

איזה טיפשות , "מגאסון וסגה יש לך פליסטיישין1 משופר" ,איזה בנאדם... :bash:

סידי רום וצורב סידי רום יש לך צורב דיוידי משופר ,טיפש!

פורסם

זה היה בציניות ::)

ואתה לא חושב ש XBOX 360 ו WII עדיף מאשר PS3? :nixweiss:

פורסם

זה היה בציניות ::)

ואתה לא חושב ש XBOX 360 ו WII עדיף מאשר PS3? :nixweiss:

ברור שעדיף אני קניתי את ה-360 ביגלל שהוא כבר נפרץ ומקווה שעוד מעט יתחילו להיות לו צ'יפים רגילים כמו לדור הקודם (סוני2,בוקס) אבל עם הפליסטיישין היה עולה קצת פחות קיצר אני לא יסתכל אפילו לכיוון של הסוני3 עד שהוא יפרץ ויעלה במחיר נורמאלי אבל עם כולם היו עולים באותו מחיר ברור שהייתי הולך על הפליסטיישין3 :)(מי לא?)

פורסם

אני כי אני אוהב יותר את המשחקים של הבוקס.

בעיקרון אני מתכנן לקנות X360(כשיגיע למחיר של 350$~) אם לא אז WII :)

פורסם

רק בגלל שMDC4 וMGS4 יוצאים לPS3 אני לא מסוגל להגיד שזה מכשיר חרא טהור

אבל בסה"כ-הPS3 הוא חרא של מכשיר,לא משתלם,ומפוצץ בבעיות מפה [ירושלים] ועד הגבול עם לבנון.

פורסם

רק בגלל שMDC4 וMGS4 יוצאים לPS3 אני לא מסוגל להגיד שזה מכשיר חרא טהור

אבל בסה"כ-הPS3 הוא חרא של מכשיר,לא משתלם,ומפוצץ בבעיות מפה [ירושלים] ועד הגבול עם לבנון.

תוכיח

פורסם

תוכיח

היו מספיק וויכוחים על הנושא והרבה מאוד כתבות שליליות על הPS3 באתרי גימינג

וחוץ מיזה הדיווח האחרון אמר שהיצור של הCELL מאוד יקר כרגע

תעשה חיפוש ותיראה כמה דיברנו על הנושא נימאס להגיד את אותם דברים אלף פעם

פורסם

תוכיח

אין לי כוח להביא לך הוכחות,אבל הנה רשימה חלקית של הבעיות:

-מחיר הקונסולה-הקונסולה הולכת לעלות המון כסף...600 דולאר בארה"ב ו-600 יורו באירופה...אנחנו מקבלים את הקונסולות מאירופה,כלומר במינימום של המינימום זה יעלה לך בארץ 620-630 יורו...רק לקונסולה

-הקונסולה באה עם כונן BLU-RAY...חרא של דבר...ולמה?

*המשחקים לבלו-ריי יעלו הרבה כסף...בין 60 ל-70 דולר...קפיצה של מעל ל-100 ש"ח ממחירי המשחקים של היום

*לא יהיה ניתן לצרוב משחקים לPS3 מהסיבה הפשוטה שזה לא רווחי:צורב בלו-ריי עולה 1000 דולר,ומדיה ריקה [דיסק ריק] של בלו ריי לצריבה עולה 30 דולר

*לא יהיה ניתן לראות סרטים על הPS3 בגלל שסרטים בפורמט הבלו-ריי יגיעו לשוק בארה"ב רק ב2010...מה שאומר שבסביבות 2011 או 2012 אנחנו נתחיל לראות סרטים על הפורמט הזה

*בניגוד לDVD,שהיה תקן אחד,הפעם יש מלחמה קשה בין הבלו-ריי ל-HD DVD....וכרגע נראה שמי שהולך לנצח בתחרות זה ה-HD DVD,ככה שהבלו-ריי ממילא ייזנח ואף אחד לא ישים ז*ן עליו

-השלטים של הקונסולה כוללים קישורית BLUETOOTH...דבר מטומטם בפני עצמו-זה שורף הרבה יותר בטריות מאשר התקשורת האלחוטית שיש בXBOX לדוגמא [וזה גם מייקר בהרבה את כל העסק]

-לשלטים של הPS3 לא יהיה רטט

-אם שמעת או לא-כרגע מסתבר שיש בעיות יצור של מעבד הCELL של הקונסולה...רק 10% מכל המעבדים שמיוצרים הם בכלל מעבדים שמתפקדים...כל השאר מעבדים פגומים...בפועל מה זה אומר?אחד משני דברים:

א)מחיר הקונסולה הולך להיות אפילו עוד יותר גבוה

ב)הקונסולה הולכת להדחות עוד פעם

-הקונסולה מבוססת על מעבד גראפי מבית NVIDIA...המעבד הגראפי של אנבידיה לא מסוגל לעבד HDR+ANTIALIASING,ככה שבפועל-אתה לא תהנה מחווית HD אמיתי שהקונסולה אמורה לספק [בניגוד לXBOX360 שכן מסוגלת לעשות את זה]

-יש שמועות שהקונסולה לא תאפשר לשחק על משחקים מושכרים ו\או יד שניה,בגלל שכל משחק יהיה מותאם לקונסולה שאליה הוא נקנה [למשחק יהיה קוד יחודי שיהיה ניתן להתאמה עבור קונסולה אחת בלבד]...ככה שכל משחק שתרצה-תצטרך גם לקנות אותו [וכבר ציינתי שהמשחקים יקרים מאוד,נכון?]

-עד שהקונסולה תצא בעולם,ועד שהיא תצא בארץ,גם הWII וגם הXBOX360 כבר יימכרו בהרבה יותר זול,והן מציעות אלטרנטיבות הרבה יותר טובות

-רשימת משחקי ההשקה של הPS3 היא עלובה,מגוכחת ומטומטמת....פרט לשני משחקים בדיוק [DMC4 וMGS4 ששניהם בכלל לא משחקי השקה] אין לקונסולה שום דבר להציע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים