עבור לתוכן

איך אני מחבר את המאורר...

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשים מאורר רגיל (לא של מעבד) במארז ואין לי כבל מטח פנוי אליו מהספק....

איך אני אמור לחבר את המאורר....

תודה לעוזרים... ;) ;) ;)

פורסם

אין לך מולקס פנוי בכלל?אם כך אז תחתוך ותגלה את שני החוטים של המאורר(השחור והאדום).

עכשיו שהמחשב מכובה תנתק חיבור מולקס(זכר מנקבה)תשחיל את החוטים הגלויים וסגור בחזרה בכוח את המולקס וזהו.

פורסם

ברור שמפצל ולא לחתוך

אם הוא שאל את השאלה הזאת ולא חשב על מפצל לבד סימן שהוא לא כל כך מבין (בלי לפגוע)

אז מה אתה אומר לו לחתוך

פורסם

אופס טעות בתראד.

פורסם
  • מחבר

תודה אחים שלי.....

אאאאאאאא ו"InFecT[0]" אחי אני חשבתי אל מפצל אבל לא ידעתי איך קוראים לו(צדקת אחי אני באמת לא מבין כל כך)

דרך הגב:

שאלתי את זה ולא עונים לי .....אני חייב ביי-סאב בשביל לחבר שלוש מאוררים??

פורסם

אופס טעות בתראד.

ממש מסקרן אותי מה זה היה אמור להביע?

דרך אגב:

שאלתי את זה ולא עונים לי .....אני חייב ביי-סאב בשביל לחבר שלוש מאוררים??

לא היבנתי אותך

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להתקין שלוש מאוררים.....אחד מקדימה להכנסת אויר למארז אחד על הצד להכנסת אויר למעבד ואחד מאחורה להוצאת האויר החם.....

עכשיו אני שואל עם השביל להתקין את קול אלה אני חייב לחבר אותם לביי-באס או אפשר לחבר אותם לספק בצורה רגילה??

פורסם

אם יש לך מולקסים פנויים אתה יכול לחבר למה לא

פורסם
  • מחבר

אין לי.....אבל אני יקנה מפצלים ויחבר......

:xyxthumbs:אוייייייי אחי תודה רבה עזרת לי הכי הרבה לבנתיים.... :xyxthumbs:

פורסם

בכיף אחי

למה כולם עוזרים פשוט הם לא היו פה :)

בהצלחה

פורסם

אחי, רק רציתי לומר לך שלפני שאתה שם מאוורר מול המעבד, שים לב שהוא לא יפריע למאווורר האישי של המעבד לקרר אותו, כאילו אם אתה שם בדלת המארז שלך מאוורר שמכניס, והמאוורר של המעבד מוציא אוויר, זה יפריע ויהרוס.

אני לא ממליץ לך לשים מול המעבד מאוורר נוסף כי זה סתם דפוק, כבר עדיף לשדרג את המאוורר של המעבד.

ורק בשביל להיות בטוח, שאתה אומר שהמאוורר בדלת פונה לכיוון המעבד, הוא נמצא בפינה השמאלית של הדלת, נכון ( אני יודע שהשאלה די דפוקה, אבל אחרי הכול אתה אמרתה שאתה לא כלכך מבין וזה לא יזיק לבדוק אותך לפני שאתה עושה משהו )?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים