עבור לתוכן

FAR CRY ב-25 ש"ח...עכשיו בחנויות

Featured Replies

פורסם

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=972&scat=242&tcat

לכל מי שלא יצא לשחק במשחק הזה,בהחלט מומלץ בשביל רק 25 ש"ח.

אפילו יותר זול מכרטיס לקולנוע.

אני אישית לא מת על המשחק הזה,אבל המשחק הזה זכה לביקורות מעולות מכל העולם,הוא עדיין מרשים מבחינה גראפית וטכנית,והוא בהחלט שווה 25 ש"ח.

[תוסיפו לזה גם ת'עובדה שאתם מקבלים CD KEY למולטיפלייר,אז זה בכלל חבל"ז]

• תגובות 122
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מההה ?! רק 25 שקל ?! גדול , שווה את זה והרבה יותר ! חח משלוח זה 29 שקל , יותר מהמשחק

(קניתי אותו ב 200 שקל בזמנו :pissed:)

פורסם

העיכר שנהנת (תגיד גמרת אותו?) :xyxthumbs:

:pissed:=X

פורסם

זה שווה. באמת. עכשיו מעניין אותי איפה אלו שתמיד אמרו "אם זה לא היה 200 שקל אני הייתי קונה".בבקשה, הזדמנות להוכיח את עצמכם( בהנחה שזו לא טעות המחיר הזה)

פורסם

ויש גם driv3r ב19 ש''ח :P מוכרים עכשיו מלא משחקים מוזלים ב50 ש''ח שרק לפני שנה עלו 200 ש''ח. אני אישית הולך לקנות כמה (everquest 2 ב50 ש''ח, לא רע, אפילו שזה רק חודש אחד חינם), לחודש אחד אני יפסיק להוריד משחקים =] את הfar cry כבר קניתי, למרות שסיימתי אותו, פשוט כיף שיש משו מקורי :).

פורסם

העיכר שנהנת (תגיד גמרת אותו?) :xyxthumbs:

:pissed:=X

כה גמרתי אותו משחק גדול, עד היום אני משחק בו לפעמים.

(ועוד היום אני יכול להפעיל אותו נורמלי סוף סוף , אז במחשב הישן שלי בקושי הזזתי אותו על 800x600 @ med ועדיין הוא היה תותח

עכשיו הוא אפילו עוד יותר על 1280 :])

פורסם

לא מבין כ"כ את ההתלהבות מfar cry...

לדעתי עדיף להוציא 30 ש"ח על עותק חדש-דנדש של no one lives forever 2, שזה לחלוטין אחד ממשחקי הפעולה הטובים ביותר! (אפשר גם לקנות את nolf הראשון, אני פשוט לא ראיתי אותו בחנויות). זה פשוט משחק משובח.

פורסם

פחח איך אתה בכלל יכול להשוות NLF2 ל FarCry

FarCry הוא FPS בין הכי טובים שיצא לשוק מזה כמה שנים - וזה לא בגלל הגרפיקה שלו (כמו שאמרתי מקודם שיחקתי בו על 800x600 @ med בקושי ועדיין נהנתי)

NLF2 הוא משחק חמוד , עלילה די דפוקה אבל נגיד ..

פורסם

ועוד מבאג :smile1:

פורסם

פיי NLF2 העלתם לי זכרונות :}!

משחק חמוד+, אהבתי את הסגנון אבל אין בכלל מה להשוות לפאר קראיי. גאונות פשוט :silly:

פורסם

NOLF 2 אחד המשחקים הכי מושקעים ומגניבים. FC משחק פעולה מהמם לזמנו.

אבל אי אפשר להשוות למרות ששניהם FPS.

פורסם

זה שווה. באמת. עכשיו מעניין אותי איפה אלו שתמיד אמרו "אם זה לא היה 200 שקל אני הייתי קונה".בבקשה, הזדמנות להוכיח את עצמכם( בהנחה שזו לא טעות המחיר הזה)

זה לא טעות, ראיתי את זה בחנות.

התירוץ שלי הוא בגלל המצב, זה הדבר האחרון שמעניין אותנו (GOD DAMN אני 100 ק"מ מהבית, אז זה לא צריך להטריד אותי)

פורסם

העלילה של נולף2 לא מושקעת?

דווקא האחת העלילות הכי מדהימות שהיו במשחק מחשב. העלילה של המשחק היא אחת מהנקודות הכי חזקות בו.

תעברו על כמה ביקורות שלו, ותראו אילו תשבוחות הוא מקבל.

ואפילו הגרפיקה שלו, בזמנו, היתה מרגשת.

פורסם

קניתי.. רואים שכשהמחיר נורמלי אז אנשים קונים (טוב קצת פחות מנורמלי)

פורסם

חח הרבה פחות מנורמלי למשחק כזה.

FC משחק פעולה מהמם לזמנו.

תיקון , FC משחק פעולה מהמם לכל הזמנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים