פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר מצאתי את התוכנה הזאת:Advanced RAR Password Recoveryויש בגירסאת ZIP:Advanced ZIP Password Recovery ד"א זה חוקי לגמרי
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים בדרך כלל הסיסמא נמצאת בתוך הקובץ כל מה שאתה עושה זה ללחוץ פעמים על הקובץ ולהיכנס יש שני אפשרויות או שזה יהיה בצד ימין שמות של אתרים הם בדרך כלל הסיסמאות או שיש שם קובץ שאומרים שזה סיסמא יש עוד אפשרות אבל זה לא תמיד עובד אתה יכול לבחור לפתוח בלי אישור או משהו כזה בצלחה
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים מחבר בתוך הקובץ יש לי קובץ טקסט ששם זה רשום אבל לא נותן לי לפתוח אותו בלי סיסמא
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים עד כמה שאני מכיר, בד"כ התוכנות מהסוג הזה עובדות ב- brute force - כלומר מנסות לעבור על כל הסיסמאות.מה שאומר שאם אין לך מידע מוקדם על הסיסמה, סביר שלא תוכל לפתוח קבצים בהם הסיסמה היא בת יותר מ-6-7 תווים.אני לא מכיר תוכנות שעושות שימוש חכם בתוכן הקובץ, כי אם יש כאלה אז זה אומר שההצפנה חרא ואז אין סיבה להשתמש בה...
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מחבר לא משנה כבר התיאשתי המתוכנה הזאת היא עבדה 17 שעות ועוד לא סיימה וכבר מחקתי את הקובץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.