פורסם 2006 ביולי 1619 שנים שלום.אני מחפש משחק שיהיה בסיגנון של הנסיך הפרסי.אז אם מיחשהוא יכול להמליץ לי על משחק כזה, לא ישן מידי.תודה מראש.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים זה לא משחק פעולה :[ טוב בערך,אז ככה,יש את God Of War ל Playstation 2 שממש דומה לנסיך הפרסי ואפילו טוב ממנו.לא עלו לי עוד בראש.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מחבר PC.תראו אני לא חייב משחק שממש דומה לנסיך הפרסי, פשוט שיחקתי בכגל המשחקים שלו ואהבתי אותם. אז אני רוצה משחקים שדומים לו מבחינת ה-gameplay.אם לא אז אני אשמח לקבל משחק יריות כיפי, אבל לא כזה שמוערבים בו שרתים וכל זה. משחק כיפי של יריות עם עלילה, שאני יוכל לחרוש לבד.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים Beyond Good & Evilממליץ בחום.קצת קצר ואין בו אקשן כמו ב-PoP, אבל הוא ממש משחק מוצלח.(אני בימים אלו משחק בו שוב)
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים Devil may cry 3גם לPS2 וגם לPCלא משהו , תנסה max payne 2 שזה די ישן אבל יפהMafia גם אקשן טוב , GTA .. זה לא נגמר (אני מבין שהם לא דומים לפופ אבל הוא ביקש אקשן טוב)
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים DCM מישחק עלוב עם מישחקיות מהנה לא יותר מזה.תנסה את הסנדק של EA מישחק נחמד.
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים DCM מישחק עלוב עם מישחקיות מהנה לא יותר מזה.תנסה את הסנדק של EA מישחק נחמד.צודק וצודק (הסנדק משחק מצוין)
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים אחשלי תנסה את היטמן החדש...blood money אחלה משחק ממש מותח עם מחשבה וגרפיקה מעולה... באמת משחק מעולה.. ממש נהנתי לשחק בו
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים הסנדק מישחק עלובמישחקי יריות תנסה את Prey \F.E.A.R.\Call of Duty 2\Half-Life 2: Episode One
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.