עבור לתוכן

מסך חדש מבית IIYAMA בארץ

Featured Replies

פורסם

אולי אף אחד לא שם לב אבל IIYAMA 413 PRO נמכר בארץ כבר רשמית, זאת אומרת לא רק על ידי KSP. בלמיר אפשר לראות אותו, הוא ממש יקר יחסית למסך 17". 1800 ש"ח.

פורסם

ידידנו הנאמן Mega כבר רכש אותו לפני חודשיים אם אינני טועה.. ואף שיתף אותנו בבעיות שנתקל איתו, אבל הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר ועד כמה שהבנתי, הוא ממש מרוצה!

פורסם
  • מחבר

קודם כל בקשר לבעיות, הוא קנה את זה מKSP וזה היה ביבוא אישי שלהם (....).

בקשר לזה שהוא מסך מצויין, אין לי צל של ספק בכך. הוא המסך 17" הטוב בעולם... רק אמרתי שהוא יקר. אבל מי שיכול לרשות לעצמו שילך על זה.

פורסם

יקר?.. מחיר שווה לכל נפש אחי, קצת מעל ל1500 ש"ח.

למה, עכשיו היבוא סדיר בעוד חנויות בארץ?

וזה לא בסדר שהם לא דואגים לספק את ה IIyama VisionMaster PRO 454

same as the 413 but [glow=red,2,300] BIGGER [/glow]

פורסם
  • מחבר

כן יש יבוא סדיר לכל החנויות..... זה מה שטוב.

יקר יחסית למסכים האחרים. זאת אומרת אם הייתי קונה מחשב עם מסך 17" הייתי לוקח אותו, אבל היום אנשים לא אוהבים לגעת במסכים שיקרים יותר מ1400 ש"ח. חבל...

נכון, באמת חבל שאין את 454 PRO, ראיתי את המפרט שלו, איזה קצבי ריענון מדהימים, עצומים. וגם השפורפרת החדשה...

תדבר עם היבואן באימל, תבקש ממנו אולי הוא יבוא. הם מאוד נחמדים ועונים באימלים. שווה לנסות...... אם אתה ועוד כמה תכתבו להם ביחד שיביאו את 454 אני מאמין שיביאו. אבל אתה באמת מתכוון לקנות אותו ? כי אתה יודע, הם יכולים להביא ואז להחליט שזה לא רווחי ולהפסיק. כמו במקרה של המסך 17.4" LCD של IIYAMA.

ישראלים ממש לא מבינים כלום. הוא בא עם יציאת DVI, אבל הישראלים לא קנו אותו כמעט והעדיפו לקנות את הדגם 18" רגיל עם יציאה אנאלוגית !!! והדגם 17.4 עלה פחות מ18" וגם בא עם DVI שזה שיפור משמעותי באיכות התמונה ולכאלה שרואים DVD ועוסקים בגרפיקה זה דבר מאוד חשוב. בגלל שרוב האנשים לא שמו לב שיש לו DVI או לא ידעו מה זה, העדיפו לקחת את 18" ואז הפסיקו להביא את 17.4 לארץ כי לא היה מספיק ביקוש.

אבל אפשר להזמין אותו מהם וזה מגיע תוך שבועיים...

פורסם

אם אינני טועה ובגדול, ה 454 יותר זול אפילו מה 810FD של מאג... ואם יותר יקר אז אין הבדל של יותר מ100 - 300 ש"ח.

הבעיה שאין ל IIyama פרסום איכותי. אבל אני מאמין שמי שצריך להכיר את החברה, מכיר.

ונראה לי שאלך על ה413.. בשביל אחד שיושב ס"מ מהמסך זה מספיק בהחלט!

פורסם
  • מחבר

אממממממ........ איך אתה יודע מה המחיר של 454 אם הוא לא יצא בארץ ?

אם תרצה אותו ממש אני מאמין שהיבואן יעשה לך הזמנה אישית בשבילו.

בקשר למסך שאתה רוצה לקנות, אני חושב IIYAMA 413 PRO זאת האופציה הכי טובה שיש כיום ובמיוחד עכשיו כשהיבואן הארץ מביא אותו באופן סדיר תמיד תוכל להחליף אותו וגם להיות איתו בראש שקט. אתה בטוח תהנה ממנו....

באמת לIIYAMA אין פירסום טוב בארץ, לכן רוב האנשים רואים את IIYAMA כמסכים לא מוכרים ואילו את מאג (?!) כמסכים איכותיים בעלי שם עולמי.

פורסם

מה אני אגיד לכם MAG זה לא משהו LG לוקח אותו הוא יותר טוב

כאשר SONY הפסיקו לשתף פעולה עם MAG אז המסכים שלהם לא בין הטובים הם די טובים אבל לא!

לפי דעתי הLG החדשים מסדרת הFLATRON הם מסכים בעלי ביצועים ואיכות תצמונה בין הטובים בעולם!

יש להם דכם אחד שהREWFRESH רשאק שלו ברזולוציות גבוהות הוא פשוט לא יהומן בהתחשב שרוה המסכים הרגילים לא מגיעים לכזה REFRESH RATE והLG יחסית לא יקרים

(חבל רק ששכחתי איזה דגם של מסך זה אבל עם זה באמת חשוב למישהו אני מוכן לברר בישבילו)

ודרך אגב אני גר בחיפה ואני מבקר KSP די הרבה בין זה עם חברים שהולכים לקנות שם משהו או שאני קונה איזה כרטים או דבר אחר זו החנות מחשבים לפי דעתי אבל זה לא מה שרציתי לספר קיצור ראיתי את מסכי הIIYAMA אצלם בחנות ואיכות התמונה שלהם היא טובה מאוד אבל העיצוב החיצוני שלהם תסלחו לי על הביטיו הוא די עלוב (אולי זה דגים פחות מתקדמים או משהו אבל נרא לא משהו )

פורסם

מאחר ואני קונה מסך חדש למחשב החדש שיגיע בשבועיים הקרובים , רציתי לדעת איזה מסך 19 אפשר לקנות ב עד 2500 שקל . אני הולך על ה Samsung 959 NF . האם זה הכי טוב שאפשר להשיג או שאפשר להשיג יותר טוב במחיר שציינתי ?

cwm34.gifcwm34.gif

פורסם

אממממממ........ איך אתה יודע מה המחיר של 454 אם הוא לא יצא בארץ ?

אם תרצה אותו ממש אני מאמין שהיבואן יעשה לך הזמנה אישית בשבילו.

בקשר למסך שאתה רוצה לקנות, אני חושב IIYAMA 413 PRO זאת האופציה הכי טובה שיש כיום ובמיוחד עכשיו כשהיבואן הארץ מביא אותו באופן סדיר תמיד תוכל להחליף אותו וגם להיות איתו בראש שקט. אתה בטוח תהנה ממנו....

באמת לIIYAMA אין פירסום טוב בארץ, לכן רוב האנשים רואים את IIYAMA כמסכים לא מוכרים ואילו את מאג (?!) כמסכים איכותיים בעלי שם עולמי.

ע"ע intel, AMD.

פורסם

Paz

אפשר להשיג במחיר טיפה יותר גבוה את ה IIyama VisionMaster Pro 451

http://www.iiyama.com/product2/A902MT.HTM

פורסם
  • מחבר

"מאחר ואני קונה מסך חדש למחשב החדש שיגיע בשבועיים הקרובים , רציתי לדעת איזה מסך 19 אפשר לקנות ב עד 2500 שקל . אני הולך על ה Samsung 959 NF . האם זה הכי טוב שאפשר להשיג או שאפשר להשיג יותר טוב במחיר שציינתי ?"

הכי טוב שתשיג במחיר הזה. ולא הייתי ממליץ לך לעבור לIIYAMA 451 PRO, תשאר עם זה. לא תתחרט עליו.

בקשר לעיצוב העלוב של IIYAMA, אם אתה מדבר על מסך ישן כמו 410 PRO או 450 PRO או 510 PRO אז באמת העיצוב שלהם מיושן, מעצם העובדה שהם בעצמם ישנים...

פורסם

ודרך אגב אני גר בחיפה ואני מבקר KSP די הרבה בין זה עם חברים שהולכים לקנות שם משהו או שאני קונה איזה כרטים או דבר אחר זו החנות מחשבים לפי דעתי אבל זה לא מה שרציתי לספר קיצור ראיתי את מסכי הIIYAMA אצלם בחנות ואיכות התמונה שלהם היא טובה מאוד אבל העיצוב החיצוני שלהם תסלחו לי על הביטיו הוא די עלוב (אולי זה דגים פחות מתקדמים או משהו אבל נרא לא משהו )

אתה מתכוון מבחינת טובה ? או שהמסקנה שזאת חנות ?

פורסם

יכול להיות שהתכלתי בדגמים ישנים לא הקדשי לזה צומת לב רבה ולא התכלתי על הדגמים אבל את תקרא טוב אמרתי גם שהיוה שמה מסכים עם עיצוב יותר מתקדם ויפה יותר אבל עדיןן לדעתי הLG הם מסכים מצויינים ברמה של IIAMA ולא פחות וגם העיצוב שלהם הוא בין היפים (וגם הביצועים בין הטובים)

לגי KSP זו לפי דעתי החנות מחשבים אבל אפשר למצוע מספר דברים יותר זול ממה שמוכרים שם אבל הרוב אין יותר זול מהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים