עבור לתוכן

מה הדבר המהיר בעולם?

Featured Replies

פורסם

"אם יש משהו שנע מלכתחילה יותר מהר ממהירות האור"

"מהירות האור היא מעין מחסום מהירות שלא ניתן לעבור מאף צד"

על סמך מה אתה מבסס את זה? לא זכור לי שאינשטיין אמר משהו כזה.הוא אמר שלא יוכל לעבור ,אבל לא אמר שיש אפשרות שמשהו ינוע מהר יותר מלכתחילה, הוא גם לא ממש שלל את זה אבל גם לא אמר שכן

• תגובות 68
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מהירות חבורה בתוך גלבו .

גלי רדיו.....

אא...וגם הקומודור שלי

פורסם
על סמך מה אתה מבסס את זה, לא זכור לי שאינשטיין אמר משהו כזה?. הוא אמר שלא יוכל לעבור ,אבל לא אמר שיש אפשרות שמשהו ינוע מהר יותר מלכתחילה, הוא גם לא ממש שלל את זה אבל גם לא אמר שכן

אף אחד לא אמר שאין אפשרות שמשהו ינוע מראש מעל מהירות האור, כלומר נכון להיום האפשרות הזו קיימת.

פורסם

יש דברים שיכולים לנוע מראש מעל למהירות האור??

או שזה רק אפשר אבל לא הצליחו לעשות את זה?

פורסם

מהירות המחשבה ;D

פורסם
  • מחבר

מהירות המחשבה ;D

צודק..

פורסם

אף אחד לא אמר שאין אפשרות שמשהו ינוע מראש מעל מהירות האור, כלומר נכון להיום האפשרות הזו קיימת.

לא אמרתי שלא, כלומר גם לפי דעתי יש אפשרות כזו

אמרתי שאינשטיין לא אמר זאת.

"ימשיך לנוע מהר יותר ולא ירד מתחת למהירות האור"

זה כבר נישמע כתאוריה או כחוק , של מי(לידע כללי)?

"מהירות המחשבה"

חח רעיון מצוין, אבל ממה שידוע לי חשיבה זה פעילות חשמלית של המוח(לא בטוח בזה), ומהירות החשמל היא כמהירות האור

פורסם
לא אמרתי שלא אמרתי שאינשטיין לא אמר את זה

אני לא יודע מה איינשטיין אמר או לא, אבל התיאוריה שלו לא פוסלת תנועה במהירות גבוהה ממהירות האור, כלומר האפשרות הזו קיימת ולא פוסלת את התיאוריה.

"ימשיך לנוע מהר יותר ולא ירד מתחת למהירות האור"

זה כבר תאוריה או חוק , של מי(לידע כללי)?

אני לא בטוח מאיפה זה נובע.

יש דברים שיכולים לנוע מראש מעל למהירות האור??

או שזה רק אפשר אבל לא הצליחו לעשות את זה?

לא בטוח לגבי זה.

פורסם

ומהירות החשמל היא כמהירות האור

ממש לא. מהירות החשמל היא מהירות של חלקיקים (אלקטרונים או יונים), והיא למעשה די "איטית" ביחס למהירות האור.

פורסם

סוניק הקיפוד

פורסם

אני יתן לכם כמה דברים שעוברים את מהירות האור-

1- Millennium Falcon

1977milleniumfalcon.jpeg

voyager -2

320x240.jpg

3-המהירות שאני לוחץ על השלט שאני רואה בטלויזיה את אודטה

odeta11.JPG

:errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:

פורסם

מהירות המחשבה ;D

צודק..

טועה, מידע לא יכול לנוע מהר יותר ממהירות האור, ע"ע אופק הארועים.

בכל מקרה אם אתם רוצים דוגמא למשהו שנע יותר ממהירות האור, אז המרחב של היקום מתפשט יותר מהר ממהירות האור, ישנן גלקסיות שנעות אחת מהשניה יותר מהר ממהירות האור בדיוק בשל הסיבה הזאת.

פורסם

אם משהו זז יותר מהר ממהירות האור אז הוא חוזר בזמן, כיוון שלא משנה באיזה מהירות תזוז, אתה תראה את מהירות האור באותה מהירות. :smile1:

יש כל מיני דברים יותר מהירים ממהירות האור כמו אור שחג סביב חור שחור שמסתובב.

פורסם

אם משהו זז יותר מהר ממהירות האור אז הוא חוזר בזמן, כיוון שלא משנה באיזה מהירות תזוז, אתה תראה את מהירות האור באותה מהירות. :smile1:

יש כל מיני דברים יותר מהירים ממהירות האור כמו אור שחג סביב חור שחור שמסתובב.

זה לא שהוא חוזר בזמן, הוא פשוט רואה דברים שקרו מוקדם יותר מכיוון שהוא מגיע לשם לפני שהאור מגיע לאותו מקום.

והייתי מאמין שאפשר להגיד שמהירות המחשבה שלהם היא כמו זה של חילזון לגבי אנשים מסוימים... :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים