עבור לתוכן

פגיעה קשה בסטי"ל חיל הים מול ביירות עידכון חדשות ע"מ 3

Featured Replies

פורסם

לכל מערכת צבאית יש מערכת FOF ככה שזה לא היה הבעיה. לא בטוח אם מערכות ההגנ"א היו פעילות בספינה באותו זמן כרגע, אם לא זה באמת מחדל גדול.

• תגובות 83
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול להפסיק לדבר בר"ת?

או לפחות להסביר מה זה אומר.

כי גם אני יכול לדבר איתך בbuzz words כל היום.

פורסם

הגנ"א = הגנה אווירית

FoF = Friend of Foe

פורסם

אני בספק שבמרחק מאד קרוב מערכת FOF תפעל. בואו נחקה לתחקיר המלא. אבל כמו שאמרתי, איך הייתם מגיבים אם בטעות היינו מורידים כמה כלי טייס?

פורסם

אני בספק שבמרחק מאד קרוב מערכת FOF תפעל. בואו נחקה לתחקיר המלא. אבל כמו שאמרתי, איך הייתם מגיבים אם בטעות היינו מורידים כמה כלי טייס?

האמתי יותר טוב!יודעת למה?

כי בספינה מתו 5 ובמטוס מקסימום 1.

חוץ מזה היה אפשר לשמור את הספינה רחוק יותר מהמטוסים וזהו עדיין הייתה לה היכולת לפגוע במה שהיא יורה עליו.

פורסם

פתאום כל אחד נהיה לו למינימום גנרל ומומחה לתמרונים ים-אויר.

ובכלל, לא היה שם כלי טיס אחד, היו כמה. ואם היה מופל מטוס עם כל הסגידה שיש בארץ לחיל האויר והיחס לחיל הים (רבים חושבים שאנחנו לא צריכים כלל כזה) אז היו פותחים ג'ורה.

פורסם

מערכת FOF תפעל גם ממרחק יריקה, כל הכלים הצבאיים משדרים אותות שמונעית ממערכות צבאיות אחרות להנעל עליהם, זה לא איזה משה שסופר רגילה במגדל שמירה. שום מערכת אוט' לא יכולה להנעל על מטרה ישראלית.

פורסם

חברה על תשפטו סתם

תנו לחיל הים לעשות תחקיר מעמיק ואני מבטיח לכם שהם יעשו זואת!!

ורק אחר כך תדברו!!

פורסם

הגנ"א = הגנה אווירית

FoF = Friend of Foe

אה, סבבה, מכיר את המערכות ככה על קצה המזלג, אבל לא הכרתי את הקיצורים.

פתאום כל אחד נהיה לו למינימום גנרל ומומחה לתמרונים ים-אויר.

ובכלל, לא היה שם כלי טיס אחד, היו כמה. ואם היה מופל מטוס עם כל הסגידה שיש בארץ לחיל האויר והיחס לחיל הים (רבים חושבים שאנחנו לא צריכים כלל כזה) אז היו פותחים ג'ורה.

מה הקשר לגנרל? מערכת שמונעת נעילה אוטומטית על כלים ידידותיים קיימת כבר כמה עשורים, זה לא דבר חדש.

גם כפי שאמרתי אם זה לא היה מכיל דבר כזה, אפשר לזרוק את המערכת לפח.

נכון שהיחס לחיל הים דיי מגעיל וחבל, אבל הוא באמת החייל הכי חשוב אחרי חייל האויר היום. (מה לעשות חיל האויר עדיין "שולט").

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים