עבור לתוכן

פגיעה קשה בסטי"ל חיל הים מול ביירות עידכון חדשות ע"מ 3

Featured Replies

פורסם

הטיל איראני אבל מוערבות של איראן? כבר מההתחלה חושבים שיש בלבנון עוד כוחות חוץ מהחיזבאללה אבל קצת קשה לדעת.

ד"א ישראל הציבה לסוריה אולטימטום של 72 שעות לרסן את החיזבלאאה אם לא התוצאות יהיו קשות.

• תגובות 83
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Vitnir, כל זה ידוע וברור עוד מאתמול בלילה.

פורסם

Vitnir, כל זה ידוע וברור עוד מאתמול בלילה.

טעות שלי, אתמול רק שמעתי ש"שרטו את הצבע" ואין הרוגים או נעדרים והיום זה מה שאני שומעת.

זה מאד מתוחכם מדובר צה"ל להכריז על חללים כ"נעדרים" ושאר חוסר תיאום בין הדיווחים לבין המצב בשטח.

ייתכן והנעדרים נפצעו/נהרגו וגופותיהם נפלו למים, אבל אם לא אז למה צה"ל אומר שהם נעדרים?

פורסם

ד"א ישראל הציבה לסוריה אולטימטום של 72 שעות לרסן את החיזבלאאה אם לא התוצאות יהיו קשות.

שוב איומים, הא? פחד אלוהים.. אני בטוח שהם משקשקים מפחד...

פורסם

מה לא ברור לי, איך ספינה משוכללת ומ-א-ד ממוגנת, עם כל המערכות נגד טילים שיש עליה (סטי"ל זה לא איזה "דבורה" קטנה), נפגעת מטיל שלבטח יוצר בגרוזיה בשנות ה-40? אני אהיה מאד סקרנית לראות את התחקיר של צה"ל בנושא.

פורסם

לפי מה שהבנתי זה טיל תוצרת סין של איראן, פאשלה שהברק לא עבד או המערכות שכמה מהחברה פה בפורום הזכירו באחד האשכולות גם לא עבדו למרות שאני בספק שהם קיימים על הספינות, בוא נקווה שבספינות האחרות הברק כן יעבוד.

פורסם

על הסטי"לים מערכות הכי משוכללות שיש למיגון נ"ט ואף נ"מ. או שמערכות אלו לא הופעלו או ש...בעעע. הטיל לא יכול היה להיות מיורט במרחק של פחות מ-16 ק"מ מהספינה כי הספינה עצמה היתה 16ק"מ מחופי לבנון. עם המרחק הזה היה דיי זמן לאתר את הטיל ולהוריד אותו, או להסיטו ממסלול (ב-maneuver שהיה מקובל עוד בשנות ה-60 ע"י יירוט טיל נוסף שאמור לשבש את מערכת הביות של הטיל העויין ולגרום לו לטוס אחר הטיל שנורה מן הספינה אליה היה מכוון הירי).

מדובר בטיל סיני פותח בשנות ה-70 ותחילת 80 וסיים מבחני ירי ב-1985 והעיצוב הסופי שלו אושר ב-1987. זהו דור שני לטילי יבשה-ים מסין.

מה אני אגיד לכם - הם באמת שיפרו את הסטוקים שלהם, הפראזיטים. ציפיתי לטכנולוגיה ממלה"ע ה-2 לכל היותר.

j203-001_s.jpg

c-801_1-s.jpg

סין מוכרת נשק לאיראן, אנחנו צריכים להפסיק לקנות תוצרת סין - אנחנו מממנים את המלחמות של עצמינו בצורה הזאת.

http://www.biu.ac.il/soc/besa/j2no2a7.html

פורסם
  • מחבר

איראן אינה יודעת ואינה מסוגלת להשביח כלי נשק,בוודאי השתמשה בכישוריה של רוסיה בכדי להשביח אותם

פורסם

איראן אינה יודעת ואינה מסוגלת להשביח כלי נשק,בוודאי השתמשה בכישוריה של רוסיה בכדי להשביח אותם

יש להם נשק אמרקני על מה אתה מדבר?

פורסם

לטיל יכולות מתקדמות מאוד.

זה אחד הטילים הטובים בעולם שמסוגל לאתר ניסיונות חסימה ולהתחמק מהם.

ויש לו 98% פגיעה במטרה.

לפי פרסומים שונים טיל ראשון לא פגע.

פורסם

אתם יודעים שעד לא מזמן סיפקנו נשק לאירן כן ?

פורסם

לאירן יש יכולות מתקדמות מאוד.

הם בונים "קוברות" תוצרת עצמית.

טילים ארוכי טווח ...

כורים.

הם מפעילים ציוד אמריקאי עשרות שנים ללא חלקי חילוף מקוריים ...

פורסם

אתם יודעים שעד לא מזמן סיפקנו נשק לאירן כן ?

שנות השבעים ? זה ממזמן ....

פורסם

לפי פרסומים שונים טיל ראשון לא פגע.

טיל אחד פגע בסטי"ל והטיל השני פגע בספינה מצרית שחושדים שהייתה שם בתור הסוואה זה בבדיקות.

פורסם

שנות השבעים ? זה ממזמן ....

לא... אנחנו מכנרו להם נשק בסודיות גם לאחמינידהד החולה נפש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים