פורסם 2006 ביולי 1219 שנים אני תקוע בשלב מסוים הנה התמונות מישהו יכול לעזור לי? איך הורגים את המפלצות האלה? תודה
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים תקשיב...יש לך את זה עם הגרזן נכון?תתקוף רק את השני! (זה עם החרב)ואז זה עם הגרזן יבוא לך מאחורה וינסה לתקוע בך את הגרזן.איך שהוא עושה את זה... אתה צריך להתחמק.... ואז יתקע לו הגרזן באדמה לכמה שניות.בזמן הזה אתה מפרק את זה עם החרב... ככה עד שאתה הורג אותם...
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מה שהוא אמר.אחרי כמה מכות לזה עם הגרזן, אתה תגיע למצב של speed kill (מאוד קשה) עם שניהם יחד (אבל זה לא מספיק, צריך לעשות עוד אחד בסוף הקרב...)לי קרה קטע מעצבן שלפעמים ב-speed kill השני לא נדלק לי הסכין (קראתי ב-gamefaqs שזה קורה לפעמים...) ואז צריך לנחש מתי להכות...
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים מחבר מה שהוא אמר. אחרי כמה מכות לזה עם הגרזן, אתה תגיע למצב של speed kill (מאוד קשה) עם שניהם יחד (אבל זה לא מספיק, צריך לעשות עוד אחד בסוף הקרב...) לי קרה קטע מעצבן שלפעמים ב-speed kill השני לא נדלק לי הסכין (קראתי ב-gamefaqs שזה קורה לפעמים...) ואז צריך לנחש מתי להכות... לי זה בכלל לא קרה...... ועברתי את זה תודה כולם :)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.