פורסם 2006 ביולי 1319 שנים גם אני גר ליד הטכניון ולא שמעתי כלום.נראה אם צה"ל יעמוד במילה שלו שאם מתקיפים בחיפה מתחילים להחזיר את ביירות לימי הביניים.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לא שמעתי כלום אני גר בחיפה...סעמק עם הערבים האלה!!!!!!!!!!מחייב תגובה חריפה!
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים יש לך אימות לעניין שתקפו את חיפה?תשמע בכלל לא נעים אם יפגעו באחד המפעלים הכימיים שיש פה ליד.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים אני גר בגן יבנה בכלל, הדבר היחידי שאני שומע מהמלחמה זה הפיצוצים בעזה ואת המטוסים פותחים מבערים כמה מטרים מעל הראש שלי.תגובה של אבא שלי לאלה מנהרייה ולדודים מנהרייה:"אנחנו אתכם מחזיקים אצבעות, תיהיו חזקים וד"ש לדודים"אני ליד גן יבנה, כול הלילה מטוסים סעמק, רק חסר להם שיעשו בומים על קוליים מעלינו חעחעחעחע.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים עכשיו זה רישמי - טיל ראשון (כנראה לא קטיושה מן הסתם) בחיפה.כמו כן, קטיושות באיזור צומת עמיעד וכורזים.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים יש לך אימות לעניין שתקפו את חיפה?תשמע בכלל לא נעים אם יפגעו באחד המפעלים הכימיים שיש פה ליד.ערוץ 2... + האנשים פה מחיפה.ברור שהם מכוונים למפעלים הכימיים, פגיעה שם = עשרות אלפי הרוגים.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים עכשיו זה רישמי - טיל ראשון (כנראה לא קטיושה מן הסתם) בחיפה. כמו כן, קטיושות באיזור צומת עמיעד וכורזים. פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) a snake a snake פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) פאג'ר(5) mushroom mushroom
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים הפגיעה הייתה בסטלה מאריס, אני גר ברמת הדר ושמעתי.... יאללה נראה את התשובה שלנו.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים מה זה פאג'ר(5)? ופטריות אתה לא תקבל יאללה נראה את התשובה שלנו. למה יש לי הרגשה ששום דבר חדש לא נראה?
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים רק"ק שיש לחיזבאלה עם טווח של 70, 125 ו200(פאג'ר 3, 3 משופר ו5) ק"מ שהם מקבלים מאיראן, יש להם גם כמה עשרות רקטות זאלזאל עם טווח של 300 ק"מ כנראה.
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים נראה לי קיצר שאני הולך עכשיו להפיל פה כמה ראשים ולהתנתק מכל הבלאגן הזה, מה אני צריך עכשיו פיצוצים על הראש..
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים כול תושבי חיפה ועכו למקלטים הודעה של פיקוד העורף!שיט יש לי משפחה בחיפה וחברים בבסיס בעכו של חיל הים
פורסם 2006 ביולי 1319 שנים לפי מה שהבנתי כל המכלים הכימיים שם רוקנו חלק הועברו והשאר נכנסו למקומות ממוגנים אבל עדיין יש חלק פגיעים רק שלא יפגעו בהם שיעמידו סוללות פטריות וחץ לידם זה ממש מסוכן אסור להסתכן. מה בקשר למסיכות וחליפות אין איזה משהו שיכול להגן יותר טוב כל דבר קטן שיכול לעזור חיסונים חליפות מסיכות הכל, זאת כבר מלחמה ירו טיל לא קטיושה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.