עבור לתוכן

תוכנת הCD audio ripping הכי טובה?

Featured Replies

פורסם

משום מה EAC כל הזמן מוציאה קבצים עם ווליום נמוך מדי, למישהו יש מושג על תוכנה יותר טובה?

פורסם

אני משתמש ב-Easy CD-DA Extractor 5.0, ויש לי רק מילה אחת להגיד עליה: מושלמת.

מדיונים קודמים בפורום יש קונצנזוס שהתוכנה המועדפת על רוב המשתתפים היא CDex, אחד היתרונות הבולטים שלה הוא שהיא לא עולה כסף.

מצד שני, ראוי לציין שהמחיר של Easy CD-DA הוא הרבה יותר מהוגן:

You can also buy Easy CD-DA Extractor using PayPal. Price for PayPal purchase is $17.95 and it is valid for all future versions (you will get ALL future upgrades for free),

תשלום של 90 ש"ח שכולל את כל השדרוגים העתידיים לתוכנה מסחרית מוצלחת מאוד זאת הצעה מעולה, הייתי הולך על זה אם CDex לא הייתה מספיקה לי... :smoke:

Prog.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב-Easy CD-DA Extractor 5.0, ויש לי רק מילה אחת להגיד עליה: מושלמת.

:hat:

עם כל הכבוד Easy CD-DA extractor היא התוכנה הכי גרועה שהישתמשתי בה, כל הזמן יש קפיצות ובעיות בקבצים.

לא יודע למה אתם מעריצים אותה כל כך :\

CD-EX היא לא כל כך מדויקת כמו המקור, היא מוציאה ווליום גדול מדי....

פורסם

משום מה EAC כל הזמן מוציאה קבצים עם ווליום נמוך מדי, למישהו יש מושג על תוכנה יותר טובה?

EAC שירתה אותי נאמנה כבר תקופה ארוכה... ככה שאין לי שום סיבה אחרת לעבור לתוכנה אחרת,

ואולי במקום שתנסה למצוא תחליף... תנסה למצוא קודם פיתרון לבעיה?

קודם כל, בהנחה שיש לך WinXP/Win2K - התקנת את שכבת ה-ASPI ? אם לא, תיכנס לאתר של adaptec, ותוריד משם (זה חינם).

דבר שני, יש אפשרות Normalize של האודיו בתוכנה, ניסית להשתמש בה?... היא מיועדת בדיוק למקרים כאלה.

דודי.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב win98 first edition

:-\

אני לא מעוניין בnormalize כי זה גם מכיל עיוות של הקובץ המקורי.

אני חושב שזה אולי בעיה בcdrom שלי שגם מנגן דיסקים ברמה מאוד נמוכה, אבל מכיוון שזה תהליך דיגיטלי אני בספק.

פורסם

musicmatch jukebox 7.2 שמאפשרת המרה לפורמט mp3pro .

פורסם

musicmatch jukebox 7.2 שמאפשרת המרה לפורמט mp3pro .

מה זאת אומרת mp3pro?

פורסם

פורמט mp3 משופר שמאפשר שמירת קבצי mp3 בחצי מהנפח המקובל כיום ללא ירידה משמעותית באיכות ב-birate עד 96 .

פורסם

Windac

אחלה תוכנה ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים