עבור לתוכן

מה זה fsaa ??

Featured Replies

פורסם

מה זה fsaa ?? ומה זה עושה?

זה קשור ל AA או ל AF ?

פורסם

Full scene Anti Aliasing, כלומר AA לכל התמונה ולא רק לשוליים, כפי שמבוצע במקרה של AA לפונטים. עכשיו תנחש לבד אם זה קשור ל- AA או ל- AF 8).

פורסם

בצע חיפוש.

פורסם
  • מחבר

Full scene Anti Aliasing' date=' כלומר AA לכל התמונה ולא רק לשוליים, כפי שמבוצע במקרה של AA לפונטים. עכשיו תנחש לבד אם זה קשור ל- AA או ל- AF 8).

[/quote']

תודה רבה :yelclap:

1. רק כדי להסיר ספק:

במשחק שיש ב options הגדרת FSAA

אז לא יהיה גם הגדרת Anti Aliasing נכון?

2. ושאלה לא כשורה:

במשחק FEAR יש ב options הגדרות AF ו HDR?

פורסם

שמעו עם כבר פתחו על זה דיון אני ישאל פה:

למה יש לי AA רק 8 זה קשור לAGP (כאילו עם יש לי AGP 4 אתה יכול שלים על 4 עם יש לך8 אז רק על 8 וכו) כי אני יודע שיש 16?

פורסם

לא, זה תלוי בכרטיס מסך שלך

פורסם

לא, זה תלוי בכרטיס מסך שלך

הא באמת הוא לא משהו (6600LE) ויש 16 או יותר?

ותגד AA זה FSAA ? (אני לא יודע אנגלית אז לא קראתי תמאמר אז עם אפשר פשוט תגיד כן או לא) ?

בבקשה ותודה!

פורסם

AA כמו שאמרו כאן זה AA לכל הסצנה, במקום רק לקצוות של הטקסטורות. אפשר להגיד ש FSAA הוא סוג של AA.

אבל יש מצב אני טועה, אז... :P

פורסם

בדרייבר יש אלגורתמים שמזהים קווים אלכסוניים וממלאים פיקסלים בין ה"מדרגות" בשביל ליצור קו ישר ללא "מדרגות" כאלו.

AA = Anti Aliasing וFSAA = Full Screen Anti Aliasing, שניהם בפועל זה אותו דבר, קרא לזה איך שאתה רוצה.

AF או Anisotropic Filtering לא קשור לAA.

פורסם

ה FFSA כפול מספר, אומר מה גודל הבלוק שמסביב לפיקסל שהוא יתחשב בעשיית ה AA (דבר שמצריך יותר יכולת עיבוד חזקה), כאשר ה AGP/PCI-E כפול מספר אומר באיזה קצב הכרטיס יעבוד מול הזכרון/מערכת (שקשור יותר למהירות גישה למידע שאמור להגיע לכרטיס כמו טקסטורות, מידע על הסצנה וכו')...

פורסם

ה FFSA כפול מספר, אומר מה גודל הבלוק שמסביב לפיקסל שהוא יתחשב בעשיית ה AA, כאשר ה AGP/PCI-E כפול מספר אומר באיזה קצב הכרטיס יעבוד מול הזכרון/מערכת...

זה לא מה ששאלתי

פורסם

מה שתגיד...

פורסם

זה כן מה ששאלת, אין קשר בכלל בן המהירות של האפיק (X16 במקרה שלך) לבין רמת הAA או הAF.

פורסם

AA כמו שאמרו כאן זה AA לכל הסצנה, במקום רק לקצוות של הטקסטורות. אפשר להגיד ש FSAA הוא סוג של AA.

אבל יש מצב אני טועה, אז... :P

FSAA זאת הגדרה מאוד כללית, Multisampeling ייתן לך רק AA על קצוות הטקסטורה, לייתר דיוק על קצוות הsurfaces.

Supersampeling למשל ייפתור לך גם מצב של texutre aliasing.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים