פורסם 2006 ביולי 919 שנים תברר על הבנאדם, תלמד עליו, למד את האינסטינקטים שלו, תעקוב אחריו, תראה מה עושה כל יום, בדוק מה החולשות שלו, ואז תפגע בהם חזק.,תראה את המסור1/2 ותבין איך גיגסו פוגע בחברה האלה, שהם יתחרטו על מעשיהם.,מה שבטוח אל תסלח לוצ לעולם, תכה בכל המוח!,"אל תזלזל באויביך",אביאתה חי בסרט
פורסם 2006 ביולי 919 שנים קח השראה מזידאן - תגרום לו להגזים ותקליט אותו איכשהו ותן את זה למשטרה ותדאג שהסיפור יופץ
פורסם 2006 ביולי 919 שנים קודם כל לפני שאני מגיב הייתי רוצה לומר שאני לא הייתי עושה דברים שאני הך לומר לשכנים שלי והדרך הכי טובה היא ישיבה ודיבור עם האדם כדי להרגיע את הרוחותובקשר להורים שלך הייתי מצפה מהם ליותר העובדה שהם רוצים לעשות כאלה דברים למישהו אחר כמו שומרים אל תעשה לחבריך מה שנואה עליך מראה על היותם ילדותיים עכשיו בקשר לרעיונות אז עם אתה הולך על משהו רציני אחות שלך יכולה ללכת למשטרה ולהאשים אותו בהטרדה מיניתעם אתה הולך על משהו מצחיק שיזכר למשך זמן אז תגלגל חרה בעיתון ותשרוף אותו ואחרי זה שהשכן יצא הוא ינסה לכבות ואתה יודע את ההמשךועם אתה הולך על הקטע המוסרי והחזק כך קופסת בייצים ותוסיף פתק שרשום בו בייצים לא זורקים בייצים אוכליםועם אתה רוצה לעצבן אותו לאורך זמן פשוט תלך כל יום ותוציא כמה מכתבים המדואר שלא (לא את הכל כדי שהוא לא יישים לב) אגב עדיף שהמכתבים שאתה מוציא היו חשובים ושיסבכו אותו למשל עם החברת חשמל ודברים כאלהד"אאני יודע שהעתקתי מספר רעיונות אז אל תגיבו זה הרעיון שלי
פורסם 2006 ביולי 919 שנים תגמור לו על הידית של הדלת כשהוא יחזור מהעבודה תיהיה לו הפתעה דביקה. גאוני אבל אם הוא עולה על זה בדיקת DNA פשוטה והלך עליך.. אבל המשטרה קמצנים אין מצב שהם יערכו כזאת בדיקה לכזה מקרה.. תיזהר לא להתערב בפלילים... תאמין לי שישר יתפרו עליך תיק ולא יעזור שתגיד שהוא התחיל.. אז תגרום לזה להראות כתאונה (מנת יתר של היטמן 4..)
פורסם 2006 ביולי 919 שנים לפותח הת'רד, מצטער לאכזב אותך, אבל אני מצדד באיש.הוא אולי לא היה צריך לזרוק עליכם ביצים, אבל אין שוםסיבה שתעשו מסיבה באמצע השכונה עם רמקולים.בשביל זה יש אולם אירועים אחי.לכסח את הדשא זה דבר אחד, כי זאת פעולה של גגשעה שחייבים לעשות אותה מתישהו ואחר-הצהרייםעדיף על אמצע הצהריים.אבל מסיבת בת-מצווה? באמצע השכונה?לא נראה לך שאתה קצת כופה כאן את יום ההולדתה-12 של אחותך על שאר השכונה?
פורסם 2006 ביולי 919 שנים מה הבעיה, תמרח לו חרא בתיבת הדואר, ותשים לו דבק סיליקון במנעול של הדלת, ובמנעול של האוטו...או משהו כזה
פורסם 2006 ביולי 919 שנים ברגע השיא של החיים שלו, מול מליוני צופים מרחבי העולם שצופים בו, תתגרה בו עד שהוא ייתקע בך את הראסיה של החיים וכך תהרוס אותו סופית (ע"ע - זינדין זידאן).
פורסם 2006 ביולי 919 שנים שים לו פצצת סירחון בכניסה של הביתשפןך לו ביצה על הידית של הדלת ועל השטיח כניסהתחרוט לו עם סכין חדה על האוטו משו כמו משה היה כאן(אל תרשום את השם שלך)תזמין לביתו פיצות עם כל התוספות וכל מה שישתזמין לביתו מכבי אש ותגיד שיש שם שריפה(כמובן שכל השיחות יהיו מטלאפון ציבורי שלא יתקשר למשטרה ויעלו עליךוהדבר האחרון שהכי מפחיד ויגרום לו להשתין מרוב פחד זה שתרשום לו יום חמישי נגיד עוד שבועיים זה יום הדין ועד אז תעשה לוקצת שטויות ואז הביצים שלו ירעדו יותר מיד של בנאדם שחולה באפילפסיה
פורסם 2006 ביולי 919 שנים מה שכן, הת'רד הזה מציג את היצירתיות של אנשי הפורום! חחח כמה רעיונות קורעים! אהבתי במיוחד את החרא + עיתון, וגם את המראות לחלונות!
פורסם 2006 ביולי 919 שנים קודם כל, הבנאדם נשמע לי ממש בנזונה אם הוא עשה את זה. להרוס את הבת מיצווה של אחותך ע"י זריקת ביצים על האורחים...(?!?!). פעם בשנה מותר לעשות אירוע כזה שלא יתבכיין.עכשיו הציעו רעיונות טובים פה עם משו שקשור לחרא חח... קח איזה חרא של כלב או משו (כדי שאם המשטרה יהיו מספיק חסרי חיים כדי לעשות בדיקת ד.נ.א לא יעלו על כלום) ותמרח לו על הידית של האוטו, בחלק הפנימי ככה שלא רואים. ואז כשהוא יבוא לפתוח תאוטו...הוא ירגיש קצת מהחומר שהוא עשוי ממנו.ברור שזה לא מספיק אבל זאת התחלה. תנסה את זה תגיד איך היה
פורסם 2006 ביולי 919 שנים אני אציין שאני מבין למה אתה רוצה להחזיר לו, אבל אני אישית הייתי יורד מזה.אבל בכל זאתתנסה לברר עליו כל פרט שאתה יכול - שם, משפחה, תעודת זהות - כל מה שאתה יכול (יש הרבה דרכים לעשות את זה)תמצא יום שבו הוא לרוב מחוץ לבית, או מתי שהוא בחופשביום הזה, אתה מתקשר לחברת חשמל, לחברת המים, כבליפ/YES, לספקית אינטרנט שלו אם יש לך מושג מי הם, בזק 199, כל שירות שהואותבקש בשמו להתנתק.קח בחשבון שחלק מהחברות ירצו פקס או מייל התנתקות (תגיד שאין לך מחשב ואתה מעדיף פקס, תפקסס מבנק הדואר או משהו)וחלק יצטרכו 4 ספרות אחרונות של אמצעי תשלום (כ.אשראי וכו') - אבל חלק ממש לא !לחברת חשמל/מים תגיד שאתה הבן של ___ ושהוא נפטר ולכן אתה לא צריך שום שירות בבית הזה נכון לעכשיו..ינתקו אותו מהשירותים האלה - הם יתעצבן, סמוך על זה.קנה לייזר פוינטר ירוק, ממש חזק עולה איזה 20-50 דולר באיביי (או כל לייזר פוינטר שיגיע אליו)תצביע לו עם הלייזר לחלון כל לילה, כל לילה, כל לילהצלצולי אינטרקום בשעות הזויותקח ביצה, צייר עליה סמיילי חמוד, שים אותה במעמד כזה של ביצים רכות כמו של פעם, שתהיה יציב, תדביק אותה בדבק ממש חזק למעמד, ואת המעמד באותו דבק, תדביק למכסה מנוע של המכונית שלו, כמו סמל של מרצדס כזה.
פורסם 2006 ביולי 919 שנים כן הנה עוד כמה רעיונות חדשים: 8) תזמין אותו למשחק כדורגל , תביא תקשורת ומלא אוהדים, ואז פשוט תנגח בו במפתח הלב כתוצאה מאכזריות לפליטים צרפוקאים . או , רעיון מקורי : למה שלא תפתח דיון בפורום באינטרנט ככה שאם תעשה לו משהו כל בנאדם שיעשה חיפוש בגוגל במשהו שקשור לזה בעקיפין יגלה. או שבעצם זה לא אתה וזה השכן פתח את הדיון הזה בשביל להפליל אותך! ואם כל זה לא עובד אז או שתתבגר או שתחרבן לו במפתן הדלת. נ.ב- אפשר לאחל לי בהצלחה במבחן מחר
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים לילה אחד לפנות בוקר,תדפיס דף A4 ועליו כיתוב\תמונה שנתון לפרי דמיונך (נניח, חבילת ביצים) שם אחורה הרבה הרבה דבק מגע, ותדביק במרכז השמשה הקדמית. לא רק שבמקרה הטוב זה ישבית לו כמה ימי עבודה (מונית), הוא יצטרך לקנות גם שמשה קדמית חדשה. בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.